OnePlus Pad 2, Watch 2R, Nord Buds Pro 3 Dapatkan Tarikh Pelancaran Global

5
Spesifikasi OnePad Pro 2 Pro
© OnePlus, Edit oleh nextpit

Samsung bukan satu-satunya yang dijangka melancarkan telefon pintar baharu bulan ini, OnePlus adalah satu lagi jenama utama yang mempunyai rancangan untuk menyegarkan barisannya pada 16 Julai. Syarikat China itu khususnya sebelum ini mengusik ia akan memperkenalkan telefon pintar Nord baharu. Selain daripada telefon bimbit, ia telah disahkan tablet Pad baharu dan barang boleh pakai akan ditandakan bersama.

Pada saluran rasmi OnePlus yang berbeza, penggoda baharu untuk acara akan datang telah dikongsi. Bahan itu mempamerkan empat produk secara keseluruhan, dan walaupun kami hanya dilayan dengan siluet, kami boleh menjadikannya sebagai tablet, telefon pintar, jam tangan pintar dan satu set fon telinga tanpa wayar.

Acara OnePlus Milan

OnePlus menggoda Nord 4, Pad 2, Watch 2R dan Nord Buds Pro 3. / © OnePlus

OnePlus malah melabelkan peranti ini, yang menunjuk kepada OnePlus Pad 2, OnePlus Watch 2R dan OnePlus Nord Buds Pro 3 sebagai tambahan kepada Nord 4. Yang terakhir kemungkinan besar akan tiba di Amerika Syarikat sebagai Nord N40.

OnePlus Pad 2 ialah tablet pertama yang menampilkan SoC Snapdragon 8 Gen 3

Walaupun butiran lain masih terhad, OnePlus Pad 2 dipercayai merupakan versi lencana semula OnePlus Pad Pro yang mula diperkenalkan di China bulan lepas. Satu-satunya perbezaan berbanding rakan sejawatan China adalah konfigurasi memori yang dikatakan tersedia dalam pilihan 8/128 GB dan 12/256 GB.

Di tempat lain, OnePlus Pad 2 harus berjalan pada platform Snapdragon 8 Gen 3 Qualcomm, yang menjadikannya tablet Android pertama yang dipasang dengan chipset (di luar China). Ia juga dilengkapi dengan skrin LCD 12.1-inci yang lebih besar dalam nisbah bidang 7:5 yang serupa dengan Pad gen pertama. Panel ini juga mendapat kadar penyegaran 144 Hz dan kecerahan puncak 900 nits.

OnePlus Pad Pro

OnePlus Pad Pro/2 dijangka menampilkan paparan yang lebih besar dan lebih terang daripada Pad asal. / © Weibo

Sama seperti Pad Pro, ia mempunyai kapasiti bateri 9,510 mAh dengan pengecasan berwayar yang maksimum pada 67 W, kamera belakang 13 MP dan snapper menghadap hadapan 8 MP. Ia boleh dipadankan dengan pen OnePlus Stylo 2 baharu, papan kekunci pintar dan sarung folio.

Butiran utama OnePlus Watch 2R dan Nord Buds Pro 3

Watch 2R boleh menjadi Watch 2 terikat China, yang menawarkan bahagian luar bulat yang diubah suai dan beberapa ciri yang diturunkan berbanding OnePlus Watch 2 Camila yang disemak. Ia masih but pada Wear OS dan akan dikuasakan oleh cipset Snapdragon W5 Gen 1 + BES2700.

Bagi OnePlus Nord Buds Pro 3, fon telinga dibentuk sebagai versi global OnePlus Buds V. Mereka bukan pengganti terus kepada OnePlus Buds Pro 2 (ulasan), tetapi mereka mendapat ciri berkuasa AI dan 12.4 baharu pemacu dinamik mm.

Antara peranti OnePlus ini, yang manakah paling anda nantikan? Beritahu kami dalam ulasan.