OnePlus Pad Go Nampak Tablet Permainan yang Betul dalam Spesifikasi Bocor

38
Gambar OnePlus Pad Go
© Amazon IN

Nampaknya OnePlus Pad bukanlah satu-satunya papak OnePlus telah merancang untuk dilancarkan pada tahun 2023 selepas versi yang lebih murah yang digelar sebagai OnePlus Pad Go telah dibocorkan dan diusik. Kini, butiran baharu tentang tablet Android yang akan datang didedahkan lagi, menambah kepercayaan kepada harga Pad Go yang dikhabarkan lebih murah.

  • Lebih suka Samsung? Lihat perbandingan tablet Galaxy kami

Berdasarkan helaian spesifikasi yang dikongsi oleh pembocor @1NormalUsername, yang merupakan akaun yang sama mula-mula mengetahui kewujudan tablet itu, OnePlus Pad Go ialah Pad OnePlus yang dipertingkatkan dari segi spesifikasi dan ciri dalaman.

Pemproses, bateri dan memori OnePlus Pad Go

Terutamanya, Pad Go disenaraikan dengan MediaTek Helio G99 dan bukannya SoC Dimensity 9000 mewah pada model Pad standard. Bermakna ia masih cukup mampu untuk permainan dan tugasan intensif seperti yang digembar-gemburkan sebelum ini. Salah satu foto juga menunjukkan tablet mempunyai memori boleh dikonfigurasikan yang melebihi 8/256 GB, jadi ia memberitahu bahawa tidak akan ada pilihan 12 GB seperti Pad biasa.

Reka bentuk OnePlus Pad Go

Reka bentuk OnePlus Pad Go / © X/u/1NormalUsername

Disebutkan bahawa OnePlus Pad Go akan tersedia dalam dua varian yang dibezakan oleh sambungan. Sehubungan itu, model Wi-Fi menggunakan nombor OPD2305 manakala yang berkeupayaan selular tiba sebagai PD2304. Ini agak mengejutkan memandangkan OnePlus Pad kini hanya dijual dalam versi Wi-Fi.

Sebagai tambahan kepada syarikat yang mengesahkan skrin LCD 11.3-inci tablet dengan resolusi 2.4 K lebih awal, pembocor itu menambah Pad Go mendapatkan bateri 8,000 mAh. Saiznya dikurangkan daripada jus 9,510 mAh pada versi biasa. Walau bagaimanapun, port USB-C dijangka menampilkan kelajuan USB 2.0 yang sama, jadi kemungkinan ia mungkin berkongsi kelajuan pengecasan 67 watt yang sama seperti Pad OnePlus.

OnePlus Pad Go

OnePlus Pad Go / © X/u/1NormalUsername

Penyenaraian Amazon India mencadangkan OnePlus Pad Go ditetapkan untuk diumumkan sepenuhnya oleh syarikat China itu pada 4 Oktober. Pada masa yang sama, ia membayangkan ia akan dikeluarkan secara global, tetapi bermula dengan UK dan India. Tidak jelas berapa harga Pad Go.

Dengan spesifikasi ini, pada kos yang anda jangkakan OnePlus akan menyenaraikan Pad Go? Sekiranya mereka meletakkannya jauh lebih rendah daripada tablet Samsung Galaxy Tab FE yang akan datang? Beritahu kami dalam ulasan.

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya