Pixel 8 Pro Google Dibuka Kotak dengan Ciri AInya Ditunjukkan

39
Termometer baharu Google Pixel 8 Pro
© nextpit

Satu siri kebocoran Pixel 8 terus tiba walaupun acara Google berlaku dua hari dari sekarang, dan gergasi carian internet telah mula mengusik perantinya. Pada hujung minggu, beberapa ciri utama duo Pixel yang akan datang telah didedahkan lagi melalui video promosi dan imej langsung.

  • Jangan ketinggalan ini: Telefon kamera terbaik yang boleh anda beli pada tahun 2023

Daripada apa yang ditunjukkan, Google terus memasarkan Pixel 8 dengan menekankan perisiannya. Kempen video yang dikongsi oleh MysteryLupin bermula dengan mempamerkan fungsi migrasi pada Pixel baharu. Ia menyerlahkan pemindahan data pantas seperti mesej dan apl daripada telefon pintar lama anda ke Pixel 8.

Google Pixel 8

Google Pixel 8 / © X/u/MysteryLupin

Segmen ini diikuti oleh alatan AI berbeza yang disepadukan dengan kamera Pixel dan apl Foto, termasuk Best Take dan Real Tone. Ia juga membentangkan Pemadam Ajaib untuk penyingkiran subjek dalam imej. Begitu juga, Pixel 8 juga akan menerima panggilan suara yang jelas dan saringan panggilan bersama-sama dengan kemas kini Pixel Feature Drop automatik.

Google Pixel 8 Pro dinyahkotak

Dalam kebocoran berasingan, dakwaan imej hands-on juga dilihat di Facebook yang kelihatan seperti berasal dari sebuah kilang di Vietnam, tetapi kini telah menjadi peribadi. Walau apa pun, 9to5Google berjaya menyimpan beberapa tangkapan skrin yang mendedahkan pembungkusan runcit Pixel 8 Pro dan kandungannya.

Apabila mengintip ke dalam, kotak itu termasuk kabel USB-C ke USB-C dan penyesuai Suis Pantas yang akan digunakan jika anda berhijrah daripada satu telefon kepada yang baharu melalui kabel berwayar. Sama seperti iPhone 15 (ulasan), Pixel 8 juga mempunyai warna putih untuk aksesori yang digabungkan tanpa mengira kemasan peranti. Walau bagaimanapun, anda sekurang-kurangnya mendapat kabel jalinan dengan iPhone baharu.

Google Pixel 8 Pro

Pembungkusan runcit Pixel 8 Pro Google. / © facebook.com/VatVoStudio69

Google bersedia untuk melancarkan Google Pixel 8 dan Pixel 8 Pro pada 4 Oktober pada acara fizikal, walaupun ucaptama juga akan tersedia untuk sesiapa sahaja untuk menstrim. Jam pintar Pixel Watch 2 baharu turut menyertai telefon pintar Android perdana baharu juga. Khabar angin membayangkan bahawa Pixel 8 lebih mahal daripada Pixel 7 manakala khabar angin berbeza sama ada harga Pixel 8 Pro akan meningkat atau tidak.

Adakah anda berhasrat untuk mengambil Pixel 8 atau Pixel Watch 2 baharu tahun ini? Apakah ciri baharu yang paling anda lihat daripada peranti ini? Beritahu kami dalam ulasan.

Melalui: 9to5Google
Sumber:
Twitter, Facebook

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya