Samsung Galaxy S24 dan Galaxy Ring Mungkin Memecahkan Kulit di AS

35
Semakan NextPit Samsung Galaxy S23 3
© nextpit

Berikutan tarikh pelancaran Galaxy S24 yang dikongsikan oleh seorang pemberi maklumat yang boleh dipercayai, laporan baharu baharu yang berasal dari kawasan rumah Samsung malah menggandakan jadual yang didakwa. Ia juga menambah bahawa Samsung akan mengekalkan tradisi untuk telefon pintar utama bata kerana ia merancang untuk mengadakan acara Unpacked di San Francisco.

  • Juga menarik untuk dibaca: Tablet Samsung Galaxy terbaik pada tahun 2023 dibandingkan

Lokasi Samsung Galaxy Unpacked 2024

Samsung membuat Galaxy S23 rasmi kembali pada Februari tahun ini di Galaxy Unpacked di San Francisco. Kini nampaknya Galaxy S24 yang akan datang, dan mungkin dengan Galaxy Ring, yang dijangka dikeluarkan lebih awal daripada biasa, juga akan membuka perlindungan di lokasi yang sama menurut outlet Korea Selatan SE Daily.

Ia menambah bahawa ini adalah sebahagian daripada strategi Samsung untuk memastikan peranti utamanya relevan di Amerika Syarikat sambil mengekalkan Apple dalam radar, yang hanya beribu pejabat di selatan dan iPhone 15 (semakan) dilancarkan di Apple Park.

Pada masa yang sama, Galaxy Unpacked akan sejajar dengan tempat Samsung sebelum ini. Iaitu, Samsung telah menempah ucaptama siri Galaxy S di San Francisco dan Galaxy Z boleh dilipat di New York. Ia hanya dengan pelancaran Galaxy Z Fold 5 (ulasan) dan Flip 5 (ulasan) yang telah dialihkan buat sementara waktu di Korea atas sebab membantu bidaan negara untuk Ekspo 2030 yang dikatakan oleh penerbitan itu.

Samsung Galaxy S24

Paparan Samsung Galaxy S24 (Plus) berwarna putih menunjukkan sisi rata dan butang. / © Mengenai Kebocoran

Selain itu, ia juga menyebut Samsung mempertimbangkan untuk memperkenalkan kembali varian Exynos Galaxy S24. Menurut khabar angin, hanya Galaxy S24 Ultra dilengkapi secara eksklusif dengan SoC Snapdragon 8 Gen 3 manakala Galaxy S24 dan Galaxy S24+ standard ditawarkan dengan Exynos 2400 di beberapa wilayah seperti Eropah dan Asia.

Ciri baharu lain pada Samsung Galaxy S24 (Ultra)

Apabila bercakap mengenai spesifikasi dan perubahan lain pada perdana Samsung yang tidak diumumkan, Galaxy S24 Ultra dijangka menampilkan bingkai titanium manakala Galaxy S24 dibocorkan dengan sisi rata yang mencerminkan iPhone 15. Kapasiti bateri untuk yang kedua juga boleh ditingkatkan.

Tambahan pula, keseluruhan siri mungkin mendapat manfaat daripada paparan baharu dengan output kecerahan yang lebih tinggi dan kadar penyegaran yang lebih dinamik untuk bukan ultra. Tetapi penambahan khusus pada Galaxy S24 Ultra ialah kamera utama 200 MP yang dikemas kini dan penyingkiran kakap periskop yang memihak kepada kamera telefoto konvensional dengan zum optik 5x.

Dengan semua perkara yang dikhabarkan dan bocor ini, adakah anda fikir Samsung Galaxy S24 sedang dibina sebagai katalog perdana yang lebih baik daripada Galaxy S23? Kami berminat untuk mendengar pendapat anda. Beritahu kami di bahagian komen.

Melalui: Arena GSM
Sumber:
SE Daily

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya