Sarung terbaik untuk siri iPhone 13 dan iPhone 13 Pro pada tahun 2022

107
sarung iphone 13
© NextPit

iPhone 13 baharu mungkin hadir dengan saiz yang serupa dengan pendahulunya, tetapi ini tidak bermakna anda boleh menggunakan sarung yang sama dengannya. Malangnya, sedikit perubahan pada bingkai dan bonjolan kamera, menjadikannya mustahil untuk menggunakan sarung iPhone 12 pada peranti iPhone 13. Tetapi jangan risau, NextPit membantu anda. Berikut ialah senarai kes iPhone 13 dan iPhone 13 Pro terbaik kami.

Sarung iPhone 13 Terbaik

Sarung perlindungan serba terbaik Kes jelas terbaik Kes mampu milik terbaik Sarung kulit terbaik Sarung MagSafe mampu milik terbaik
Nama Produk Perisai Spigen Mag Siri Jelas Simetri Otterbox Sarung Silikon Cecair Ornato Sarung Kulit Tulen Shieldon Kes Magnet Hibrid ESR
Gambar Amazon_Spigen_Mag_Armor Amazon_Otterbox_Clear_Selection Ornato_Slim_Liquid_Silicon Shieldon_Kulit_Tulen ESR_hybrid_Magnetic_case
ciri-ciri
 • Cincin magnet terbina dalam untuk MagSafe
 • Gred Mil diperakui dengan Teknologi Kusyen Udara
 • Diperakui gred Mil
 • 50% plastik kitar semula
 • Antimikrob
 • Lapisan Microfiber Ultra Lembut
 • Silikon berkualiti tinggi
 • 17 warna
 • Kulit lembu asli
 • Penyekatan RFID
 • 3 slot kad
 • Kickstand
 • Cincin magnet terbina dalam untuk MagSafe dan HaloLock
 • Teknologi Pengawal Udara
Sokongan MagSafe
 • ya
 • ya
 • Tidak
 • Tidak
 • ya
Keserasian/Tawaran

iPhone 13

semak harga


iPhone 13 Pro
semak harga


iPhone 13 Pro Max
semak harga


iPhone 13 mini
semak harga

iPhone 13

semak harga


iPhone 13 Pro
semak harga


iPhone 13 Pro Max
semak harga


iPhone 13 mini
semak harga

iPhone 13

semak harga


iPhone 13 Pro
semak harga


iPhone 13 Pro Max
semak harga


iPhone 13 mini
semak harga

iPhone 13

semak harga


iPhone 13 Pro
semak harga


iPhone 13 Pro Max
semak harga


iPhone 13 mini
semak harga

iPhone 13

semak harga


iPhone 13 Pro
semak harga


iPhone 13 Pro Max
semak harga


iPhone 13 mini
Alternatif

Nasihat membeli: Perkara yang perlu anda cari semasa membeli penutup iPhone 13

Mencari sarung iPhone hampir merupakan pengalaman ritual untuk kami. Berpegang teguh pada falsafah Apple, kami cuba mencari kes yang berkualiti tinggi, menampilkan inovasi terkini dan menawarkan reka bentuk terbaik untuk peranti baharu anda. Jadi sebelum anda mula melakukan penyelidikan anda sendiri untuk kes-kes baru, berikut adalah beberapa nasihat yang akan menjamin anda memilih produk yang berkualiti.

Adakah saya memerlukan MagSafe?

Untuk kes iPhone 13, anda harus memberi perhatian kepada beberapa kriteria sebelum memilih penutup baharu. Pertama sekali, anda perlu memutuskan sama ada anda mahukan kes serasi MagSafe atau tidak. Apple membawa ciri popular kepada iPhone dan banyak aksesori menggunakannya. Jika anda tidak mahu terlepas pengecasan wayarles atau menyambungkan lebih banyak aksesori di belakang peranti anda, seperti pemegang kad magnetik, bank kuasa dan pemegang kereta, maka berbaloi untuk berpisah dengan tambahan yang biasanya ditanggung oleh MagSafe.

Apakah keperluan saya?

Jika anda tidak keberatan untuk menghidupkan dan mematikan kes anda sekali-sekala, jadi, anda boleh menggunakan kes yang lebih asas. Di mana anda tidak sepatutnya membuat sebarang konsesi, bagaimanapun, adalah perlindungan dan bahan. Saya biasanya mengesyorkan semua kes mempunyai bibir yang betul di sekeliling skrin dan kanta kamera untuk melindunginya, manakala bahan berkualiti akan memastikan sarung anda bertahan selama yang anda mahukan.

Adakah penutup cukup?

Selain itu, adalah penting untuk diingat bahawa kes hanya boleh melindungi peranti anda setakat ini. Kaca pelindung pihak ketiga akan menyelamatkan peranti anda daripada calar jahat dan mengekalkan nilainya, sekiranya anda ingin menukarnya dengan kemas kini pada masa hadapan.

 • Ketahui lebih lanjut tentang iPhone 13 dalam ulasan kami
 • Ketahui lebih lanjut mengenai iPhone 13 Pro dalam ulasan kami

Sarung terbaik untuk siri iPhone 13 dan iPhone 13 Pro

Sarung perlindungan serba terbaik untuk iPhone 13: Spigen Mag Armor

Kes Perisai Spigen

Pilihan utama kami untuk sarung siri iPhone 13 serba terbaik/ © Spigen

Untuk kes menyeluruh yang terbaik, kami mencari penampilan yang hebat, perlindungan yang mencukupi dan sokongan MagSafe daripada jenama terkenal. Spigen Mag Armor menandakan semua kotak tersebut sambil turut menampilkan harga yang boleh diterima iaitu $20. Sarung itu juga perlu tersedia untuk keseluruhan Siri iPhone 13 untuk melayakkan diri ke tempat ini.

Spigen Mag Armor menampilkan kusyen udara untuk melindungi iPhone 13 anda daripada jatuh dan bibir terangkat untuk skrin dan kamera anda. Reka bentuknya adalah minimalis dan tertumpu pada bahagian berfungsi dengan tekstur bergerigi untuk cengkaman yang baik dalam warna matte hitam.

Spigen Mag Armor untuk iPhone 13

Spigen Mag Armor untuk iPhone 13 Pro

Spigen Mag Armor untuk iPhone 13 Pro Max

Spigen Mag Armor untuk iPhone 13 Mini

Sarung jelas terbaik untuk iPhone 13: Otterbox Symmetry Clear Series

Simetri Otterbox video Amazon

Diperbuat daripada plastik kitar semula dan dengan perlindungan antimikrob, Otterbox benar-benar suka melakukan lebihan. / © Otterbox/ Kedai Amazon

Apabila mencari kes yang jelas, perkara yang perlu sentiasa diingat ialah kualiti bahan. Bahan yang tidak baik dalam bekas yang jelas boleh mengakibatkan perubahan warna selepas pendedahan matahari yang singkat. Otterbox menawarkan kes jelas terbaik pada pendapat kami dengan menyediakan sokongan MagSafe, perlindungan yang diuji MIL-Spec, dan salutan antimikrob.

Syukurlah, semua ini tidak datang dengan mengorbankan berat, tetapi harganya agak tinggi. Bergantung pada model, anda dijangka membayar premium $37.49 sehingga $50.

Siri Otterbox Symmetry Clear untuk iPhone 13

Siri Otterbox Symmetry Clear untuk iPhone 13 Pro

Siri Otterbox Symmetry Clear untuk iPhone 13 Pro Max

Siri Otterbox Symmetry Clear untuk iPhone 13 Mini

Sarung mampu milik terbaik untuk iPhone 13: Sarung Silikon Cecair Ornato

Kes ornato kedai Amazon

Warna pop dan harga mampu milik! / © Ornato / Kedai Amazon

Jika anda hanya mencari sarung ringkas yang menawarkan perlindungan dan rupa yang menarik, maka sarung getah biasa mungkin pilihan terbaik untuk anda. Sarung silikon cecair Ornato menyediakan semua yang anda perlukan. Ia berpatutan dan menawarkan perlindungan hebat dengan bibir tebal untuk skrin dan kamera anda.

Walaupun ia tidak menampilkan magnet seperti beberapa kes lain dalam senarai ini, ia masih membenarkan pengecasan tanpa wayar. Sebab terbesar untuk mendapatkan kes ini ialah julat warna. Terdapat 17 warna untuk dipilih supaya dapat dipadankan dengan gaya peribadi anda. Harga sangat berpatutan. bergantung pada model anda, anda perlu membayar antara $14.99 dan $19.99

Sarung Ornato Slim Liquid Silicone untuk iPhone 13

Sarung Silikon Cecair Ornato Slim untuk iPhone 13 Pro

Sarung Ornato Slim Liquid Silicon untuk iPhone 13 Pro Max

Sarung Ornato Slim Liquid Silicon untuk iPhone 13 Mini

Sarung Kulit Terbaik untuk iPhone 13: Sarung Kulit Tulen Shieldon

Amazon Video perisai pada sarung kulit

Pemandu harian yang sepadan dengan gaya formal / © Shieldon / Amazon Store

Sarung kulit adalah antara yang paling elegan pada pendapat saya apabila ia datang dari rupa. Sarung kulit yang baik juga harus praktikal, dan oleh itu untuk senarai terbaik ini, kami telah memilih Sarung Shieldon untuk iPhone 13.

Ini ialah sarung dompet lipat yang menawarkan poket untuk kad anda dengan penyekatan RFID, perlindungan yang mencukupi untuk skrin anda (sejak ia dilipat), dan sudah tentu, penampilan hebat dalam pelbagai warna. Tetapi kulit datang dengan kos sokongan MagSafe. Harga sangat bergantung pada model anda dan anda perlu membelanjakan antara $30.99 dan $49.99.

Sarung Kulit Tulen Shieldon untuk iPhone 13

Sarung Kulit Tulen Shieldon untuk iPhone 13 Pro

Sarung Kulit Tulen Shieldon untuk iPhone 13 Pro Max

Sarung Kulit Tulen Shieldon untuk iPhone 13 Mini

Sarung MagSafe mampu milik terbaik untuk iPhone 13: Sarung Magnetik Hibrid ESR

Sarung magnet ESR video Amazon

Magnet tambahan menambah daya tarikan keseluruhan iPhone 13 / © ESR / Amazon Store

Sarung Magnetik Hibrid ESR ialah pilihan yang bagus untuk sesiapa sahaja yang hanya memerlukan sarung serasi MagSafe yang telus dan tidak mahu membayar harga premium jenama lain seperti Otterbox.

Kes ini juga boleh menjadi alternatif yang baik kepada Spigen Mag Armor dan hanya sedikit ketinggalan kerana komposisi bahan akrilik tunggal. Ia mempunyai magnet bebas untuk cengkaman yang baik dengan aksesori anda yang lain, bibir terangkat untuk perlindungan yang mencukupi dan ia sering didiskaunkan pada harga di bawah $20!

Kes Magnetik Hibrid ESR untuk iPhone 13

Kes Magnetik Hibrid ESR untuk iPhone 13 Pro

Kes Magnetik Hibrid ESR untuk iPhone 13 Pro Max

Malangnya, kes itu tidak tersedia untuk iPhone 13 Mini, tetapi ini adalah alternatif daripada Spigen!

Spigen Ultra Hybrid Mag untuk iPhone 13 mini

Petua emas: Dapatkan pelindung skrin untuk siri iPhone 13 anda

Melindungi skrin peranti anda serta kaca kamera ialah perkara penting yang boleh memberi anda banyak nilai apabila anda cuba berdagang dalam peranti anda! Retak dan calar boleh merosakkan skrin anda dengan serius dan adalah penting untuk memastikan keseluruhan peranti anda selamat! Oleh itu, saya mengesyorkan anda memilih pelindung skrin daripada salah satu pautan di bawah.

Pilihan kami untuk pelindung skrin ialah pelindung Skrin Pek Ailun 2 mampu milik yang menampilkan kaca dengan kekerasan 9H, salutan oleophobic untuk mengelakkan comot dan profil ultra nipis, pada 0.33mm. Ia menawarkan perlindungan untuk kedua-dua skrin anda dan kaca kamera anda.

Pelindung Skrin untuk iPhone 13

Pelindung Skrin untuk iPhone 13 Pro

Pelindung Skrin untuk iPhone 13 Pro Max

Pelindung Skrin untuk iPhone 13 Mini

Dan ini adalah segala-galanya untuk senarai terbaik ini! Secara peribadi, saya mungkin akan memilih pilihan pertama dari Spigen, tetapi ini sangat subjektif! Jadi beritahu saya apa yang anda fikirkan; yang manakah sarung iPhone 13 kegemaran anda? Adakah terdapat yang anda ingin lihat dalam senarai?