Tiada Yang Mengesahkan Telinga dan Telinga (a) Fon Kepala Tanpa Nombor

18
NextPit Nothing Ear 2 Fon Kepala
© nextpit

Produk Nothing sentiasa dibezakan oleh reka bentuk telus dan glif bersama-sama dengan skema penamaan yang tidak konvensional. Permulaan yang berpangkalan di UK telah mengesahkan bahawa ia akan menyimpang bagaimana ia akan menamakan fon kepala masa depannya. Mereka juga telah menggoda Nothing Ear dan Ear (a) sebagai peranti pertama yang membawa penjenamaan baharu, yang akan diumumkan pada 18 April.

Tiada strategi penamaan baharu

Dalam siaran X, Tiada apa-apa menyatakan bahawa mereka menggugurkan nombor yang telah digunakan untuk mengenal pasti peranti audionya. Sebagai contoh, sepatutnya Telinga (3) yang akan berjaya kepada Nothing Ear (2) tahun lepas yang telah kami semak hanya akan dipanggil Nothing Ear. Walaupun model generasi seterusnya mereka boleh menjadi lebih baik sebagai Ear 2025 atau bergantung pada tahun masing-masing ia akan dilancarkan.

Sebagai tambahan kepada Nothing Ear, terdapat juga Nothing Ear (a) yang ditetapkan untuk diumumkan juga. Iaitu, ‘a’ pada nama menunjukkan produk berorientasikan bajet yang lebih serupa dengan kedudukan jarak pertengahan Telefon (2a) semasa di bawah Telefon premium (2). Tetapi sekali lagi, pengenalan berangka dilucutkan.

Nothing Ear 2024

Tiada apa-apa yang menggoda Telinga dan Telinga baharu (a) fon telinga TWS / © Tiada apa-apa

Tiada keputusan adalah untuk menyelaraskan cara ia meletakkan keseluruhan penjenamaannya. Walau bagaimanapun, Nothing tidak menyebut sama ada skim penamaan yang sama akan diguna pakai untuk telefon pintar dan produk lain. Oleh itu, kami masih boleh menjangkakan telefon pintar syarikat seterusnya akan dipasarkan dengan nombor pada namanya. Khususnya, pengganti Telefon (2) mungkin akan dipanggil sebagai Telefon (3).

Perkara yang kita ketahui tentang Nothing Ear dan Ear baharu (a)

Berdasarkan butiran yang tersedia tentang Nothing Ear dan Ear (a), bekas fon telinga wayarles harus menggunakan bentuk berasaskan batang yang sama seperti Ear (2) seperti yang diserlahkan pada imej penggoda yang dikongsi oleh Nothing. Mereka berkemungkinan membawa audio dan ANC yang dipertingkatkan juga, dan akan berharga dalam julat fon telinga telus yang membatalkan hingar sedia ada.

Sebaliknya, Nothing Ear (a) mestilah versi yang diredamkan tetapi mampu milik bagi fon telinga premium yang lain, mungkin menggugurkan fungsi ANC yang serupa dengan Nothing Ear (stick). Untuk harga, Telinga (a) mungkin masih berharga di bawah $100.

Tiada apa-apa yang ditetapkan untuk mendedahkan sepenuhnya kedua-dua Telinga dan Telinga (a) pada 18 April melalui persembahan video yang dirakam biasa. Ciri manakah yang anda suka lihat daripada fon telinga wayarles baharu? Adakah anda ingin memilih mana-mana daripadanya setelah tersedia? Beritahu kami jawapan anda dalam ulasan.