5 aplikasi pemain muzik hebat untuk Android

4

© NextPit

Apabila penukar Apple-ke-Android memberitahu kami tentang sebab mereka bertukar, perkataan ‘iTunes’ dan ‘penindasan’ sentiasa muncul. Cara anda menggunakan muzik pada Android hampir tidak terhad, dan terdapat sejumlah besar apl pemain muzik untuk dipilih. Sesetengah daripada anda mungkin mempunyai koleksi muzik anda sendiri dan tidak mahu menstrim apa-apa. Berikut ialah apl pemain muzik kegemaran kami untuk Android.

1. Fonograf

Untuk wang saya, ini adalah pemain muzik terbaik yang tersedia. Reka bentuk Bahan paku fonograf dan UI adalah selembut sutera. Anda boleh menukar warna utama dan aksen, membolehkan anda menambahkan sedikit personaliti pada apl. Tiada apa-apa yang terlalu mencolok di sini, ia hanya melaksanakan segala-galanya dengan sempurna. Sejujurnya, saya tidak menghadapi satu masalah pun sejak saya mula menggunakannya, dan melakukan semuanya dengan kecantikan kerang yang Android cemerlang.

androidpit pemain muzik terbaik fonograf

Fonograf: hampir sama dengan kesempurnaan pemain muzik datang. / © NextPit

2. Pemain Muzik Ulang-alik

Mungkin apl muzik terbaik pada Android, Shuttle mempunyai barisan ciri yang baik, termasuk penyama enam jalur dan muat turun automatik untuk karya seni dan lirik. Shuttle juga menggunakan Last.fm scrobbling, yang akan menentukan lagu yang paling anda dengar dari semasa ke semasa dan membantu menyesuaikan senarai main mengikut keinginan anda.

Jika anda mengeluarkan AS$1.75 / £1.10 untuk versi berbayar, anda mendapat lebih banyak tema, penyemakan imbas folder dan juga sokongan Chromecast.

pemain muzik ulang-alik androidpit

Ulang-alik kelihatan hebat dan menawarkan pelbagai ciri termasuk scrobbling dan sokongan Chromecast. / © SimpleCity

3. Pemain Muzik jetAudio

Ini adalah salah satu pemain muzik yang lebih baik pada Android, terutamanya kerana hos tweak dan kesannya yang kuat yang boleh anda tambahkan semasa mendengar muzik anda. Pemalam termasuk Penambah Audio AM3D dan DPS Bongiovi, yang meningkatkan pemprosesan bunyi dengan cara yang akan dihargai oleh peminat audio yang sebenar.

Bayar £3.29 / US$4.99 untuk versi Plus, dan anda mendapat banyak widget, pilihan tontonan, peralihan nada dan banyak lagi, menjadikannya pemain muzik yang paling menarik di luar sana.


4. Poweramp

Sebagai salah satu pemain muzik paling popular untuk Android, Poweramp ialah pertaruhan selamat untuk keperluan muzik anda. Seni dan lirik album boleh disepadukan ke dalam pemain, dan ia menyediakan penyamaan 10 jalur yang mengagumkan untuk membantu mengubah suai output bunyi anda. Anda juga boleh menyimpan pratetap EQ anda, membolehkan anda menyediakan pratetap khusus untuk fon kepala tertentu.

ANDROIDPIT Poweramp

Poweramp ialah aplikasi hebat dengan banyak ciri penyesuaian / © NextPit

5. Muzik Google Play

Akhir sekali, jika anda mahukan pemain serba boleh yang menstrim muzik juga, Muzik Google Play menawarkan akses kepada katalog muzik dalam talian yang besar. Anda boleh menstrimnya jika anda mempunyai langganan, tetapi apl itu juga boleh memainkan muzik yang disimpan dalam pustaka telefon pintar anda. Muzik Google Play disegerakkan dengan akaun Google anda, jadi senarai main dan lagu anda boleh diakses merentas berbilang peranti.

Muzik Google Play juga menawarkan pengesyoran tersuai berdasarkan tabiat mendengar semasa dan pustaka muzik anda.

google main muzik

Muzik Google Play ialah yang terbaik untuk penstriman dan penyimpanan koleksi anda / © NextPit

Sebagai alternatif, jika anda lebih suka menstrim muzik anda dan mempunyai segala-galanya dalam satu apl, anda boleh menyemak senarai apl penstriman muzik terbaik kami untuk Android.

Apakah pemain muzik kegemaran anda untuk Android? Ciri manakah yang anda rasa paling penting? Beritahu kami dalam komen!