Aksesori iPad Pro terbaik untuk dibeli pada tahun 2022

18

© NextPit

Adakah anda pemilik bangga iPad Pro dan sedang mencari aksesori untuk meningkatkan pengalaman pengguna? NextPit telah memilih untuk anda sarung pelindung, papan kekunci atau hab USB terbaik untuk iPad Pro 2020, 2021 atau 2022 anda – sama ada dalam format 12.9 inci atau 11 inci.

Itu sahaja, anda telah memecahkan simpanan anda dan membeli sendiri iPad Pro. Walaupun tablet teratas Apple pada asasnya merupakan alat produktiviti atau multimedia yang baik, adalah mungkin untuk meneruskannya lebih jauh dengan aksesori yang betul. Oleh itu, kami telah memilih untuk anda sarung pelindung, papan kekunci, hab USB atau stilus yang akan membantu anda meningkatkan pengalaman anda dengan iPad baharu anda.

  • Lihat perbandingan Apple iPad kami pada tahun 2022

Aksesori terbaik untuk iPad Pro pada tahun 2022

Kes pelindung Skrin pelindung papan kekunci Hab USB Sokongan Stylus
produk Kes ZUGU Muse PaperLike Sentuhan kombo Logitech Hab USB-C UGREEN HoverBar Duo Adonit Pixel Active
Imej Kes ZUGU Muse Perlindungan d'écran Paperlike Sentuhan kombo Logitech Hab Ugreen USB-C Dua Belas South HoverBar Duo Adonit Pixel Active
Tawaran

Beli

Beli

Beli

Beli

Beli

Beli

Beli

Beli

Agak sia-sia untuk membuat pilihan yang menyenaraikan aksesori Apple rasmi. Semua orang tahu tentang mereka, dan tidak banyak untuk bermula. Selalunya, anda akan mendapat layanan yang lebih baik dengan memilih aksesori Apple. Walau bagaimanapun, aksesori rasmi ini juga jauh lebih mahal. Itulah sebabnya kami hanya memilih produk daripada pengeluar pihak ketiga seperti Logitech atau Ugreen.

Nasihat membeli: Cara memilih aksesori terbaik untuk iPad Pro anda

Keserasian aksesori dengan iPad Pro anda

Walaupun reka bentuk iPad Pro telah berubah sangat sedikit sejak 2018, sebaiknya berhati-hati apabila memilih aksesori yang sesuai untuk model iPad Pro anda. Contohnya, untuk kes pelindung, modul kamera yang berbeza antara model 2018 dan 2020 boleh menyebabkan masalah.

Begitu juga dengan Apple Pencil. Generasi pertama tidak serasi dengan iPad terkini, dan untuk menggunakan generasi kedua, anda perlu mempunyai iPad yang dilengkapi dengan gegelung untuk pengecasan tanpa wayar. Masalah keserasian ini juga mempengaruhi papan kekunci seperti Papan Kekunci Ajaib Apple, yang memerlukan iPad dilengkapi dengan Penyambung Pintar.

Oleh itu, pastikan aksesori yang anda inginkan serasi dengan model iPad sedia ada anda.

Apakah nilai aksesori pihak ketiga berbanding dengan Apple?

Apabila kita memikirkan aksesori untuk iPad, kita jelas memikirkan Papan Kekunci Ajaib, Pensil Apple dan semua produk Apple rasmi yang lain. Walau bagaimanapun, jika terdapat satu perkara yang dikenali oleh jenama Apple, ia adalah harga produknya. Atas sebab ini, mungkin lebih menarik untuk melihat alternatif daripada jenama lain.

Aksesori Apple, sudah tentu, yang paling dioptimumkan untuk iPad Pro anda, tetapi jenama seperti Logitech, Anker atau Bekin menawarkan produk yang sama baik dan mampu memberikan pengalaman yang sama – atau lebih baik berdasarkan ulasan pengguna. Beberapa alternatif sangat meyakinkan bahawa ia juga dijual oleh Apple di kedai rasminya.

Sebagai contoh, Papan Kekunci Ajaib ialah papan kekunci yang sangat baik tetapi ia menjadikan iPad Pro berat dan sukar digunakan. Alternatif seperti sentuhan kombo Logitech menawarkan pengalaman menaip yang sama menyenangkan dengan menjadi lebih ringan dan juga mempunyai kekunci fungsi, tidak seperti papan kekunci Apple.

Aksesori penting untuk iPad Pro anda

Pertama sekali, terdapat aksesori yang penting untuk semua orang, seperti sarung pelindung, pelindung skrin, pengecas dan fon kepala.

Aksesori ini akan membantu anda melindungi iPad Pro berharga anda atau menambah baik pengalaman penggunaan harian anda apabila perlu menjadi produktif dengan iPad anda. Pelindung skrin, sebagai contoh, akan menghalang skrin iPad anda daripada pecah selepas terjatuh kerana anda tertidur menonton filem di atas sofa anda.

Kemudian terdapat lebih banyak aksesori disasarkan seperti stilus, papan kekunci atau hab USB. Aksesori sedemikian telah direka khas untuk meningkatkan produktiviti anda dan lebih sesuai di rumah dalam persekitaran profesional. Papan kekunci boleh berguna untuk pelajar yang menggunakan iPad Pronya untuk mencatat nota dalam kelasnya, sama seperti hab USB-C dengan port kad SD boleh membantu jurugambar memindahkan fotonya dengan cepat.

  • Lihat juga pilihan aksesori iPad Air terbaik kami

Sarung pelindung terbaik untuk iPad Pro anda: ZUGU Muse Case

Kes ZUGU Muse

Sarung ZUGU Muse ialah sarung yang bergaya dan teguh. / © ZUGU

Pengesyoran kami untuk sarung pelindung untuk iPad Pro anda ialah ZUGU Muse Case. Pada pendapat kami, sarung yang kukuh ini mempunyai rupa yang bergaya dan merupakan cara terbaik untuk melindungi iPad Pro anda. Ia melindungi iPad anda sepenuhnya sambil menawarkan dua slot untuk Pensil Apple dan dirian magnet boleh laras untuk melaraskan sudut tontonan.

Muse Case daripada ZUGU adalah nipis dan mempunyai rupa yang mewah berkat salutan TPU yang meniru kulit. Sarung ini mempunyai belakang magnet supaya anda boleh melekatkannya pada permukaan logam seperti peti sejuk apabila anda berada di dapur. Muse Case juga direka untuk membantu menghilangkan haba daripada iPad.

Bahagian dalaman mikrofiber tidak akan merosakkan bahagian belakang iPad anda dan di bahagian atas, ZUGU telah menyediakan takuk supaya anda masih boleh mendapat manfaat daripada pengecasan wayarles Apple Pencil.

Anda boleh mendapatkan ZUGU Muse Case dari $59.99 dan seterusnya, dan terdapat versi untuk iPad Pro 12.9 inci dan 11 inci.

Pelindung skrin terbaik untuk iPad Pro anda: PaperLike

seperti kertas

Pelindung skrin yang sempurna untuk menulis pada iPad anda. / © Seperti kertas

Ia sama pentingnya untuk melindungi skrin iPad anda. Kami telah memilih untuk mengesyorkan pelindung skrin PaperLike untuk kategori ini. Ia adalah pelindung skrin plastik yang mempunyai kelebihan kerana mudah dibersihkan.

Pelindung skrin PaperLike mempunyai ciri utama yang sangat sesuai digunakan dengan stylus. Teksturnya yang sedikit kasar memberi kesan tulisan di atas kertas sebenar. Oleh itu, ia sepatutnya menggembirakan pelajar yang mengambil banyak nota atau pereka grafik untuk lukisan dan lakaran mereka.

Perlu diingatkan bahawa pelindung skrin PaperLike mempunyai satu kelemahan utama – ia mengurangkan kecerahan dan ketajaman skrin dengan ketara. Pelindung skrin berharga $39.99 untuk versi iPad Pro.

Papan kekunci terbaik untuk iPad Pro anda: Sentuhan kombo Logitech

Sentuhan kombo Logitech

Sentuhan kombo Logitech ialah papan kekunci yang sesuai untuk iPad Pro anda. / © Logitech

Apakah yang anda perlu tambahkan pada iPad untuk mengubahnya menjadi komputer? Papan kekunci! Sentuhan kombo Logitech ialah salah satu alternatif terbaik kepada Papan Kekunci Ajaib Apple. Selain menawarkan sentuhan yang menyenangkan, ia menyepadukan kekunci fungsi dan pad jejak yang menjadikannya pengalaman yang benar-benar lengkap. Ia juga mempunyai kelebihan untuk melindungi iPad dan skrinnya.

Sentuhan kombo Logitech terdiri daripada cangkerang pelindung yang menutupi iPad Pro anda dan papan kekunci yang diletakkan di pangkalan. Kekuncinya berlampu belakang dan bahagian cangkerang mempunyai dirian untuk melaraskan sudut tontonan mengikut keselesaan anda untuk berfungsi dengan selesa. Keseluruhan persediaan agak nipis dan oleh itu, mudah diangkut.

Papan kekunci mempunyai tekstur kain kasar yang bagus dan boleh ditanggalkan. Perkara hebat lain tentang sentuhan kombo Logitech ialah ia bersambung melalui Penyambung Pintar, jadi ia tidak mempunyai masalah hayat bateri dan diiktiraf secara automatik oleh iPad.

Anda kini boleh mendapatkannya dengan harga kurang daripada $200.

  • Lihat pilihan aksesori terbaik kami untuk tablet Samsung Galaxy Tab anda

Hab terbaik untuk iPad Pro anda: UGREEN USB-C Hub

Hab USB-C Ugreen

Ugreen menawarkan hab USB-C yang lengkap dan padat. / © Ugreen

iPad Pro mendakwa sebagai alternatif yang meyakinkan kepada PC tradisional dan oleh itu, alat produktiviti mudah alih yang sebenar. Tetapi pada hakikatnya, sukar untuk bekerja dengan “komputer” dengan hanya satu port. Itulah sebabnya hab USB-C telah menjadi aksesori penting bagi sesiapa sahaja yang ingin bekerja dengan serius dengan iPad Pro mereka di mana sahaja mereka berada. Hab USB-C UGREEN ialah salah satu hab USB terbaik di pasaran.

Hab USB ini akan membolehkan anda meningkatkan kemungkinan asas yang ditawarkan oleh iPad Pro anda dengan menambahkan port HDMI untuk menyambungkan skrin luaran, port USB-A untuk menyambungkan kunci dan pemacu keras anda atau port SD untuk mengimport semua foto anda. Sesetengah versi hab USB UGREEN pergi lebih jauh dan menyepadukan port Ethernet atau port VGA.

Versi standard dengan 3 port USB-A, satu port SD, satu port SD mikro dan satu port HDMI berharga $24.99.

Pendirian terbaik untuk iPad Pro anda: Twelve South HoverBar Duo

HoverBar Duo

Anda boleh meletakkan iPad Pro anda pada sebarang ketinggian ./ © Twelve South

Daripada meletakkan iPad Pro anda rata dan perlu membongkok dengan tidak selesa untuk melihat kandungannya, mungkin idea yang baik untuk melabur dalam pendirian untuk iPad anda. HoverBar Duo bagi kami adalah kompromi terbaik dari segi dudukan iPad. Ia menawarkan kestabilan pendirian tetap dengan fleksibiliti tambahan yang menjadikannya sangat praktikal.

Anda boleh melekapkan iPad anda dalam mod landskap atau potret dan HoverBar Duo juga membolehkan anda melaraskan ketinggian serta sudut dengan mudah agar sesuai dengan persekitaran kerja anda. Reka bentuknya yang ringan mungkin membimbangkan kerana berat iPad, tetapi tapak pepejal dengan slot stylus menjadikannya sangat stabil.

Anda boleh menggunakannya dengan mudah sebagai skrin kedua untuk MacBook anda terima kasih kepada SideCar. HoverBarDuo juga boleh disimpan dengan mudah di dalam beg. Generasi kedua juga membolehkan anda menanggalkan lengan dan melekatkannya ke tepi meja anda, sekarang bagaimana pula?

Jika anda ingin membelinya, harga kini berlegar sekitar $55.

Alternatif terbaik kepada Apple Pencil: Adonit Pixel Active

Adonit Pixel

Adonit Pixel Active ialah alternatif premium tetapi lebih murah kepada Apple Pencil. / © Adonit

Pensil Apple tanpa ragu-ragu adalah stylus terbaik untuk iPad Pro anda, tetapi harganya mendorong orang ramai mencari alternatif yang lebih berpatutan. Adonit Pixel Active ialah pilihan yang baik jika anda ingin menulis pada iPad anda tanpa membebankan wang. Ia adalah stylus yang boleh disifatkan sebagai premium dengan reka bentuknya yang anggun, mengingatkan Apple Pencil 2 yang bergaya.

Adonit Pixel Active akan membolehkan anda memperoleh produktiviti dengan mengambil nota tulisan tangan supaya anda tidak melupakan idea anda atau dengan melukis, sekali gus menjadikan iPad anda sebagai tablet grafik. Stilus juga berguna untuk membantu anda menandatangani dokumen, mengisi borang dan banyak lagi.

Profesional akan menghargai sensitiviti Adonit Pixel Active dengan tahap tekanan 2048, jadi ia merupakan alternatif yang bagus untuk melukis. Adonit Pixel Active mempunyai hayat bateri selama 15 jam dan dicas melalui USB-C. Ia bersambung melalui Bluetooth, menjadikannya serasi dengan sejumlah besar iPad.

Stilus pada masa ini berharga $75.

Pengecas terbaik untuk iPad Pro anda

Tidak seperti iPhone, iPad Apple sentiasa dijual dengan pengecas yang disertakan dalam kotak. Jadi anda tidak perlu membeli pengecas selain daripada yang disediakan oleh Apple.

Tetapi jika anda mahukan pengecas yang lebih berkuasa untuk digunakan dengan telefon pintar atau komputer riba anda, kami mempunyai pilihan komprehensif pengecas pantas USB-C terbaik yang boleh anda semak.

Dalam kategori ini, pengecas Ugreen Nexode 100W adalah pilihan terbaik pada pendapat kami.

Itu sahaja untuk pemilihan aksesori terbaik kami untuk iPad Pro, tanpa mengira saiznya. Adakah anda tahu aksesori lain yang menarik? Jika ya, jangan teragak-agak untuk berkongsi cadangan anda dalam ulasan!