Amazfit memperkenalkan jam tangan pintar Pop 2 dengan paparan besar dan panggilan Bluetooth

19

© Amazfit

Amazfit, yang dimiliki oleh Zepp, telah melancarkan Pop 2 secara senyap-senyap di India. Ia adalah jam tangan pintar bajet baharu syarikat yang dilengkapi dengan panggilan Bluetooth dan paparan besar, walaupun harga dan ketersediaan masih belum didedahkan.

TL;DR

  • Amazfit memperkenalkan jam tangan pintar Pop 2 dengan skrin AMOLED yang besar.
  • Ia mempunyai mikrofon untuk panggilan suara Bluetooth dan bantuan AI.
  • Amazfit tidak mendedahkan harga dan ketersediaan Pop 2 lagi.

Pop 2 Amazfit didatangkan dengan faktor bentuk segi empat sama yang lebih mengingatkan Apple Watch 8 berbanding GTS 4 Amazfit. Pop 2 mempunyai sisi logam yang lebih bulat. Daripada mempunyai mahkota digital, jam tangan itu mendapat satu butang yang diperbuat daripada keluli tahan karat. Walaupun syarikat itu tidak mendedahkan semua spesifikasi Amazfit Pop 2, kami boleh mengesahkan bahawa ia akan mempunyai rintangan air IP68.

  • Jam tangan pintar Samsung terbaik – Bagaimana untuk mencari Galaxy yang sesuai untuk dipakai

Di bahagian tengah ialah skrin sentuh AMOLED 1.78 inci dengan resolusi HD+. Amazfit berkata pengguna mempunyai lebih daripada 150 muka jam tambahan untuk dipilih. Terdapat juga lebih daripada 100 mod sukan tersedia dipasangkan dengan ciri kesihatan seperti kadar denyutan jantung berterusan dan penjejakan paras oksigen darah. Malangnya, tiada sebutan mengenai penderia GPS terbina dalam pada peranti boleh pakai.

Amazfit Pop 2

Pengecasan dan penderia Amazfit Pop 2 di bahagian belakang / © Amazfit

Amazfit menyerlahkan bahawa Pop 2 menyokong panggilan suara Bluetooth selain bantuan suara. Penyepaduan telefon pintar termasuk pemberitahuan asas dan kawalan muzik, antara lain. Hayat bateri Amazfit Pop 2 dinilai untuk bertahan sehingga 10 hari dalam penggunaan sederhana.

Harga dan tarikh keluaran Amazfit Pop 2

Pop 2 mempunyai pilihan warna hitam dan emas dengan yang terakhir mempunyai tali merah jambu. Amazfit tidak mendedahkan berapa kos Pop 2. Tambahan pula, peranti itu disenaraikan sebagai akan datang tidak lama lagi di laman web India. Kami akan mengetahui sama ada ini akan dilancarkan secara global termasuk di AS dan Eropah. Jika anda tidak sabar menunggu Pop 2, Amazfit sudah menjual satu lagi jam tangan murah iaitu Bip 3 Pro.