Apl Android dan iOS Percuma minggu ini

21
© NextPit

Apa yang anda lakukan sepanjang hujung minggu Hari Pekerja yang panjang? Adakah anda berjaya menyelesaikan beberapa kerja, mungkin bermain dengan mesin pemotong rumput robotik yang baharu, atau sekadar menyejukkan diri di rumah untuk berasa tertekan? Kini setelah anda kembali ke pejabat, tiba masanya untuk edisi lain apl percuma minggu ini daripada Google Play dan Apple App Store. Ini biasanya apl berbayar tetapi sekarang, ia tersedia secara percuma untuk masa yang terhad sahaja. Anda akan dapat menjimatkan wang jika mana-mana tajuk yang disyorkan ini menarik minat anda. Manfaatkan tawaran ini pada Android atau iPhone anda sebelum ia menjadi tidak tersedia.

Harap maklum bahawa apl ini disenaraikan secara percuma pada masa penerbitan, jadi tidak dapat dipastikan bila tawaran ini akan tamat tempoh kerana ia adalah hak prerogatif pembangun masing-masing. Terdapat pembeli berhati-hati kaveat di sini: mereka mungkin berakhir sebagai status berbayar apabila anda selesai membaca artikel ini atau cuba memuat turunnya. Ini agak malang kerana tiada tempoh masa yang ditetapkan untuk promosi apl di Gedung Google Play atau Apple App Store, dan tawaran sedemikian boleh hilang secepat ia ditambahkan tanpa sebarang pemberitahuan terlebih dahulu.

Kami juga ingin mengambil perhatian bahawa semasa kami melihat senarai apl percuma ini dan tidak menawarkan apa-apa yang disertakan dengan penilaian rendah, dan kami tidak memasangnya seperti yang kami lakukan dengan 5 Apl Teratas Mingguan kami. Oleh itu, kami mengesyorkan agar anda berhati-hati dan menjalankan penyelidikan anda sendiri sebelum memuat turun mana-mana apl ini, kerana sesetengahnya mungkin mengandungi pembelian dalam apl atau kos tersembunyi.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Berikut ialah petua topi: Adakah anda menemui apl atau permainan dalam senarai kami yang menarik minat anda tetapi anda tidak memerlukannya sekarang? Berikut ialah cadangan: mengapa tidak memasangnya dahulu sebelum memadamkannya daripada peranti anda? Melakukannya akan menyimpan apl itu ke pustaka apl anda, yang boleh anda pasang kemudian apabila anda mahu menggunakannya. Ini cara yang bagus untuk memanfaatkan sepenuhnya promosi jangka pendek.

Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Skrin Jerit [4.3-stars / $0.99]: Perlukan skrin dadakan untuk menggambarkan baris daripada skrip? Apl ini menyelesaikan tugas.
 • Penunjuk Bateri Buih [4.6-stars / $1.49]: Tukar animasi pengecasan bateri pada telefon Android anda dengan aplikasi ini.
 • Pemangkas Imej [4.2-stars / $0.99]: Buat pengeditan foto yang baik pada telefon pintar anda dengan aplikasi ini yang membolehkan anda memangkas sewajarnya berdasarkan nisbah yang berbeza.
 • SkanApp [4.3-stars / $19.99]: Anda mempunyai dokumen kertas yang perlu dihantar dalam format digital tetapi anda tidak berada di dekat pengimbas, apa yang anda lakukan? Syukurlah, terdapat aplikasi SkanApp yang berfungsi sebagai pengimbas PDF untuk membantu anda dalam situasi sedemikian.
 • SUI File Explorer Pro [3.9-stars / $1.99]: Jika anda bosan dengan aplikasi penjelajah fail stok telefon anda, mungkin mencuba yang ini akan menghirup udara segar.

Permainan Android

 • Berkarat: Island Survival Pro [4.1-stars / $0.99]: Pemandangan orang pertama dunia terbuka di mana anda terdampar di pulau dan perlu menjinakkan haiwan dan menggunakan landskap untuk kelebihan anda untuk terus hidup.
 • Kingdom Rush Origins TD [4.8-stars / $2.99]: Menyelam jauh ke dalam pengetahuan Kingdom Rush dengan permainan pertahanan menara yang penuh dengan keseronokan dan tumpahan ini.
 • Heroes Infinity Premium [3.6-stars / $0.99]: Tajuk RPG ini memerlukan anda untuk menimba pengalaman dan meningkatkan tahap yang sewajarnya untuk mengalahkan musuh anda.
 • Raksasa Neo [4.4-stars / $0.99]: Tangkap raksasa, latih mereka, dan hantar mereka keluar untuk berperang. Ulangi rasa mual iklan, kecuali beberapa jurulatih mempunyai pilihan pakaian yang menarik.
 • The Lonely Hacker [4.3-stars / $2.49]: Simulator penggodaman realistik yang dicipta oleh pakar keselamatan yang meletakkan anda dalam kedudukan penggodam bonafide, tanpa kesan undang-undang.
 • Bricks Breaker Pro [4.2-stars / $0.99]: Arkanoid pada steroid, cukup berkata. Di sana, anda mungkin tahu umur saya berdasarkan rujukan permainan ini.
 • Pro Truth or Dare [4.2-stars / $0.99]: Ini adalah satu permainan yang menyeronokkan untuk dimainkan, lebih-lebih lagi apabila minuman keras terlibat. Sosialit akan menyukainya!
 • PV Wira Masa [4.1-stars / $2.99]: Grafik 8-bit yang mengingatkan anda tentang era Game Boy, RPG ini akan menyaksikan anda bermula dalam pertempuran wira yang akan membantu anda dalam pengembaraan di mana anda bertempur dengan banyak raksasa dan meningkatkan tahap.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • VidEdit [4.5-stars / $0.99]: Dengan lebih 30 ciri untuk anda menikmati sedikit penyuntingan foto, ini adalah satu aplikasi yang membolehkan anda mendapatkan video yang tampan dengan segera.
 • Pembuat Kolaj Vostok [4.1-stars / $0.99]: Daripada berkongsi satu demi satu foto, mengapa tidak memilih satu berkas dan mengubahnya menjadi kolaj menggunakan aplikasi ini?
 • Alti-Meter [3.8-stars / $1.99]: Berikut ialah apl yang membolehkan anda menjejaki sejauh mana anda telah mendaki jika anda tidak kebetulan memiliki jam tangan dengan penderia itu.
 • Camera papan pemuka [4.5-stars / $9.99]: Jika anda mempunyai iPhone yang lebih lama tergeletak di suatu tempat dan ingin mengubahnya menjadi kamera pemuka, ini adalah aplikasi yang sesuai untuk berbuat demikian.

permainan iOS

 • Perang Mini Pertempuran Kereta Kebal [4.4-stars / $9.99]: Saya pasti ramai di antara kita pernah mengalami pengembaraan 8-bit pada masa lalu yang melibatkan kereta kebal bertempur dengannya dalam labirin.
 • Sekat vs Sekat [4.1-stars / $5.00]: Berani saya katakan—versi Tetris yang lain untuk membuat anda sibuk. Siapa sangka bahawa garis pembersihan terus menjadi popular selepas bertahun-tahun?
 • Cat&Line [4.1-stars / $1.99]: Berapa lama anda boleh menjaga kucing ini berjalan di atas talian? Lukis untuk mengetahui!
 • Raksasa Neo [4.7-stars / $0.99]: Terdapat sekumpulan raksasa di luar sana menunggu untuk ditangkap dan dilatih. Anda seorang jurulatih, jadi apa tunggu lagi? Kedengaran biasa?
 • Wedgie Go [3.8-stars / $39.99]: Ini adalah pelari yang tidak berkesudahan di mana anda mencuba sedaya upaya untuk mengelakkan seluar dalam anda tersangkut oleh halangan. Melakukannya adalah sukar dengan wedgie…
 • Isi Saya [4.8-stars / $2.99]: Ini adalah pengusik otak yang pastinya akan menyebabkan anda berfikir dengan teliti ke mana perginya semua blok ini.

Mudah-mudahan, anda akan mempunyai minggu yang produktif selepas rehat singkat anda. Apakah pendapat anda tentang senarai ini untuk memulakan minggu ini? Sekiranya anda sedang mencari beberapa permainan dalam talian untuk memuaskan selera permainan anda tanpa memerlukan sambungan Internet, lihat cerita kami yang dipautkan di bawah.

 • Permainan Android dan iPhone terbaik untuk dimainkan di luar talian

Kami ingin mendengar pendapat anda tentang pemilihan hari ini. Adakah anda terjumpa mana-mana apl atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan!