Apl Android dan iOS Percuma minggu ini

18
© NextPit

Masanya telah tiba untuk anda berehat dan berehat kerana hujung minggu lagi tiba. Mengapa tidak sibukkan diri anda dengan apl percuma minggu ini edisi minggu ini? Ini biasanya apl berbayar di Google Play dan Apple App Store, tetapi sekarang, ia tersedia secara percuma untuk masa yang terhad sahaja. Manfaatkan tawaran ini pada Android atau iPhone anda sebelum ia menjadi tidak tersedia.

Apl ini adalah percuma pada masa penerbitan, tetapi tawaran mungkin tamat tempoh tanpa notis, kerana pembangun mengawal harga. Anda mungkin mendapati mereka dibayar kemudian, kerana promosi apl di Google Play Store dan Apple App Store tidak mempunyai tempoh masa yang ditetapkan dan boleh tamat secara tiba-tiba.

Kami juga ingin mengambil perhatian bahawa semasa kami melihat senarai apl percuma ini dan tidak menawarkan apa-apa yang disertakan dengan penilaian rendah, dan kami tidak memasangnya seperti yang kami lakukan dengan 5 Apl Teratas Mingguan kami. Oleh itu, kami mengesyorkan agar anda berhati-hati dan menjalankan penyelidikan anda sendiri sebelum memuat turun mana-mana apl ini, kerana sesetengahnya mungkin mengandungi pembelian dalam apl atau kos tersembunyi.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda menemui apl yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak memerlukannya sekarang, pasang dan kemudian padamkannya. Ini menyimpannya ke pustaka apl anda, membolehkan anda memasangnya kemudian secara percuma, walaupun selepas promosi tamat.

Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Skrin Jerit [4.3-stars / $0.99]: Perlukan skrin dadakan untuk menggambarkan baris daripada skrip? Apl ini menyelesaikan tugas.
 • Widget Jam Mudah [4.1-stars / $0.99]: Parit nombor dan selesaikan perkataan sebaliknya untuk memberitahu masa dengan widget ini.
 • Kawalan Putaran [3.8-stars / $0.99]: Ingin mengawal putaran telefon pintar anda dengan apl pihak ketiga? Ini menyelesaikan kerja.
 • ProCam X [4.3-stars / $4.99]: Adakah anda ingin apl kamera stok anda mempunyai lebih banyak kawalan manual untuk membolehkan anda merakam foto yang lebih baik? ProCam X adalah jawapan kepada doa anda.
 • Pro Penentu Matriks [4.3-stars / $0.99]: Kalkulator matematik yang menjadikan kehidupan mudah untuk anda, mengira penentu matriks.

Permainan Android

 • U terbaik [4.2-stars / $1.99]: Jika rakan anda tidak dapat memuji anda, mengapa tidak membiarkan apl menjalankan tugas?
 • Pengembaraan Kucing Becker [4.1-stars / $1.49]: Menjadi kucing di jalanan sudah cukup sukar, dan anda memerlukan semua kepintaran anda untuk bertahan di dunia ini, eh, anjing-makan-anjing.
 • Zon Pertahanan 3 Ultra HD [4.7-stars / $2.99]: Pertahanan menara dengan grafik yang menakjubkan, ditetapkan pada masa hadapan. Adakah anda mempunyai apa yang diperlukan untuk bertahan?
 • Dataran Ruby [5.0-stars / $0.99]: Ini ialah permainan teka-teki yang menyeronokkan di mana anda memutarkan segi empat sama blok berwarna berbeza untuk memadankannya dengan warna bersebelahan untuk maju. Dengan lebih daripada 700 teka-teki, ia pasti akan membuatkan anda sibuk selama berjam-jam!
 • Dungeon Corp [4.2-stars / $0.99]: Anda mungkin kelihatan seperti lelaki paling kutu buku di pejabat, tetapi jauh di lubuk hati, anda seorang wira, dalam perjalanan mencari lebih banyak item dan memperoleh lebih banyak mata pengalaman untuk menjadi lebih hebat!
 • Berkarat: Island Survival Pro [4.1-stars / $0.99]: Pemandangan orang pertama dunia terbuka di mana anda terdampar di pulau dan perlu menjinakkan haiwan dan menggunakan landskap untuk kelebihan anda untuk terus hidup.
 • Kingdom Rush Origins TD [4.8-stars / $2.99]: Menyelam jauh ke dalam pengetahuan Kingdom Rush dengan permainan pertahanan menara yang penuh dengan keseronokan dan tumpahan ini.
 • Heroes Infinity Premium [3.6-stars / $0.99]: Tajuk RPG ini memerlukan anda untuk menimba pengalaman dan meningkatkan tahap yang sewajarnya untuk mengalahkan musuh anda.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Foto Salasilah Keluarga [4.6-stars / $7.99]: Betapa mudahnya untuk melukis salasilah keluarga? Hanya seret dan lepaskan foto potret itu dan anda boleh pergi!
 • Penapis Anime [4.7-stars / $4.99]: Anda boleh membuat anime apa sahaja, daripada manusia hingga haiwan peliharaan dengan aplikasi lucu ini!
 • Foto Kejelasan [4.6-stars / $1.99]: Rapikan foto anda tanpa menggunakan alat profesional, tetapi dengan aplikasi mudah ini yang menajamkan dan mempertingkatkan semua tangkapan anda.
 • Planimeter [4.6-stars / $2.99]: Ukur jarak pada peta fizikal menggunakan aplikasi ini! Ia berfungsi seperti sihir.

permainan iOS

 • Serangan Udara 2 [4.8-stars / $0.99]: Tembak mereka yang kelihatan hebat yang membuatkan anda sentiasa terlibat semasa anda mengelak peluru masuk sambil memberikan pukulan terbaik anda.
 • Math Chompers [5.0-stars / $0.99]: Mahu anak kecil anda pandai matematik? Mungkin permainan ini akan dapat menggerudi asas kepada anak-anak anda dengan cara yang menyeronokkan…
 • Garis Titik [4.2-stars / $0.99]: Seberapa baikkah ingatan anda? Lihat corak yang muncul dan anda perlu mengulanginya dengan sempurna untuk maju.
 • Taikun Mekanik Kereta [4.2-stars / $2.99]: Menguruskan perniagaan boleh menjadi rumit, terutamanya sebagai mekanik kereta. Sejauh mana anda boleh menjalankan perniagaan ini untuk menjadi kaya?
 • Mazetron [4.5-stars / $0.99]: Ingat kabinet arked sekolah lama dengan skor tinggi? Anda mengawal petak merah yang mengembara di sekeliling skrin, mengelakkan halangan. Semakin lama anda bertahan, semakin tinggi markah anda…
 • Apocalypse Asteroid [4.3-stars / $0.99]: Terdapat banjir asteroid menuju ke arah anda. Tugas anda adalah untuk menyelamatkan planet ini dengan meletupkan batu-batu ini dengan senjata anda.

Mudah-mudahan, beberapa apl yang disyorkan ini akan dapat membantu anda melalui hujung minggu dengan sedikit keseronokan. Apa pendapat anda tentang senarai kami minggu ini? Sekiranya anda sedang mencari beberapa permainan dalam talian untuk memuaskan selera permainan anda tanpa memerlukan sambungan Internet, lihat cerita kami yang dipautkan di bawah.

 • Permainan Android dan iPhone terbaik untuk dimainkan di luar talian

Kami ingin mendengar pendapat anda tentang pilihan hari Jumaat sebelum kami berehat pada hujung minggu. Adakah anda terjumpa mana-mana apl atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan!