Apl penstriman permainan terbaik untuk Android

15

© NextPit

Menstrim pemain kegemaran anda bukan lagi untuk PC sahaja. Anda boleh menangkap strim hebat pada mudah alih dengan beberapa apl Android berkualiti yang membuatkan anda sentiasa dekat dengan aksi semasa dalam perjalanan. Di AP, kami telah menguji kesemuanya dan kami mendapati perkara yang anda perlukan. Jadi mari kita lihat apl penstriman permainan terbaik untuk Android. Dan kepala ke bawah untuk panduan membuat strim menguntungkan anda sendiri pada Android.

Apl penstriman permainan menyeluruh terbaik: Twitch

Twitch, tapak penstriman permainan asal tiba di Android dengan cara yang besar. Twitch, kini di bawah pemilikan Amazon, membawa perkara terbaik tentang tapak penstriman permainannya ke platform mudah alih yang ringkas. Kemunculan sulungnya yang mengagumkan itu mendapat beberapa ulasan yang memberangsangkan dan ramai pengikut setia tapak tersebut membuat lompatan ke apl Android.

Kebanyakan penstrim sudah biasa dan berpuas hati dengan tapak Twitch akan menikmati aplikasi penstriman permainan Android. Anda mempunyai pelbagai jenis strim merentas banyak permainan dan banyak sistem. Strim adalah dalam kualiti yang sangat tinggi selagi anda mempunyai sambungan yang baik. Terdapat juga sokongan Chromecast supaya anda mempunyai pengalaman audio dan pencerminan yang berkualiti juga.

  • Permainan Android baharu terbaik untuk dimainkan pada November 2019

Sembang yang penuh Kappa masih menjadi ruji sembang pada apl Android Twitch. Emotikon boleh digunakan jika anda mempunyai akaun dan, bergantung pada strim, boleh digunakan dalam strim mereka. Berinteraksi dengan pemain kegemaran anda adalah lebih mudah jika anda mempunyai apl Android, dan jika anda memutuskan untuk mengubah suai halaman, anda mempunyai banyak fungsi asas yang tersedia untuk anda pada apl tersebut.

Apl penstriman permainan terbaik AndroidPIT 1610

Twitch ialah apl penstriman permainan menyeluruh terbaik untuk Android / © NextPit

Alternatif terbaik untuk Twitch: UStream

Twitch sudah pasti pemain terbesar dalam pasaran ini tetapi jika anda, atas sebab apa pun, ingin mengelakkan platform penstriman permainan paling popular maka UStream adalah pertaruhan terbaik anda. Dimiliki oleh IBM, UStream menawarkan segala-galanya daripada acara sukan kepada rancangan bual bicara dan, sudah tentu, strim permainan langsung.

Walaupun bukan platform penstriman permainan khusus, UStream masih merupakan alternatif terbaik untuk mereka yang tidak mahu menggunakan Twitch. Penyiaran dalam kedua-dua 720p dan 360p tersedia di UStream dan anda boleh memuat turun aplikasi pada Android. Anda memerlukan Android 6.0 atau lebih baharu untuk menjalankan apl.

Bonus: Panduan untuk membuat strim anda sendiri

Membuat aliran anda sendiri boleh menjadi sangat menguntungkan. Pada masa lalu, anda memerlukan PC yang sangat bagus dengan dua monitor. Tetapi kini dengan perkhidmatan penstriman Android anda hanya memerlukan telefon pintar anda dan sambungan internet yang baik. Sesetengah penstrim melakukan ini untuk mencari rezeki dan ada juga yang menjadi kaya dengannya.

Perkara pertama yang anda perlukan untuk strim yang berjaya ialah menjadi mahir dalam permainan yang popular. Ini adalah langkah pertama yang penting. Anda tidak sepatutnya memulakan strim jika anda tidak mahir dalam permainan yang anda strim. Untuk mencari permainan popular kita perlu melompat ke salah satu perkhidmatan.

Sekarang lihat aliran teratas. Terdapat beberapa permainan popular tetapi satu yang memanaskan carta ialah Clash Royale. Apabila anda semakin mahir dalam permainan, anda akan memperoleh lebih ramai pengikut. Anda perlu memastikan profil anda mencerminkan imej strim anda. Pastikan anda menukar gambar profil anda dan menambah beberapa butiran.

AndroidPIT clash royale 7

Clash Royale ialah permainan popular untuk distrim / © NextPit

Juga penting untuk strategi penstriman yang baik ialah penglibatan dengan pengikut anda. Pastikan anda menjawab soalan mereka dalam sembang dan memberi mereka permainan demi permainan. Apabila anda membiasakan diri dengan penstriman ini akhirnya akan datang secara semula jadi.

Itu sahaja. Ia sangat mudah. Cuma pastikan anda semakin mahir dalam permainan yang anda strim. Jadilah pakar dan pengikut akan mendapatkan nasihat daripada anda. Anda boleh mendapatkan panduan Clash Royale yang lengkap di sini untuk memulakan anda. Jika tidak, berseronok dan bina reputasi anda pada permainan.

  • Permainan Android percuma terbaik: tiada iklan, tiada IAP

Apl Android manakah yang anda gunakan untuk penstriman permainan? Beritahu kami dalam ulasan.