Apl percuma untuk Android & iOS: Dapatkan apl ini tanpa membayar satu sen

9

© NextPit

Sekali lagi minggu ini, apl dan permainan untuk kedua-dua telefon Android dan iPhone tersedia untuk dimuat turun secara percuma untuk masa yang terhad sahaja. Kami akan berkongsi dengan anda bagaimana anda boleh mendapatkan muat turun berharga ini.

Jika anda telah mengikuti NextPit untuk seketika, anda akan tahu apa yang diharapkan di sini dalam artikel ini: Gedung Google Play dan App Store Apple kerap menawarkan diskaun dan promosi di mana anda boleh mendapatkan kandungan berbayar secara percuma untuk masa terhad sahaja. Kami mengumpulkan hadiah percuma ini dan menyenaraikannya untuk anda, Tetapi tidak seperti senarai lima aplikasi terbaik minggu ini, kami tidak akan mencuba apl itu dengan sengaja. Oleh itu, berhati-hati sedikit sebelum anda jatuh ke dalam lubang wang kerana sesetengah apl mungkin masih termasuk transaksi mikro.


Dapatkan Prime Gaming Percuma 30 hari
dengan Percubaan Perdana Amazon

Petua: Adakah anda ingin mendapatkan apl percuma untuk masa hadapan? Jika ya, muat turun sekali dan nyahpasangnya jika perlu. Dengan cara ini, ia akan ditambahkan pada senarai apl yang dibeli dan anda boleh memuat turunnya semula pada masa hadapan sebaik sahaja anda memerlukannya.

Apl percuma untuk telefon Android anda

Apl ini adalah percuma di Gedung Google Play

 • Kertas Dinding Langsung 3D Gelombang ($1.99): Wave 3D ialah kertas dinding langsung yang menghidupkan sesuatu dalam dunia 3D yang mulia. Anda juga boleh menggunakan ini sebagai penyelamat skrin Android TV dengan trio tetapan kualiti untuk dipilih untuk penggunaan bateri yang minimum. Jika anda tidak tahu bila hendak bermula, terdapat 21 pratetap siap sedia untuk digunakan.
 • SkanApp ($19.99): Sentiasa ingin mengimbas dokumen semasa anda dalam perjalanan? Jika itu yang berlaku, maka SkanApp berada tepat di lorong anda! Letakkan telefon pintar anda dalam Skanstick (yang dijual secara berasingan di Amazon), dan kini anda boleh mendapatkan pengalaman bebas tangan yang membolehkan anda memegang dan mengimbas dokumen berkokot, resit yang dilipat, buku dan majalah. Heck, anda juga boleh menambah ucapan suara tanpa perlu berinteraksi dengan telefon. Dengan kelajuan imbasan lebih daripada 250 muka surat dalam masa 10 minit, sudah tiba masanya anda mengemaskan pejabat anda!
 • Kalkulator Pinjaman Pintar Pro ($8.49): Mengambil pinjaman tidak semudah yang anda fikirkan, jadi mengapa tidak pastikan anda mempunyai Smart Loan Calculator Pro untuk membantu anda membuat pengiraan? Aplikasi ini menyokong pembayaran balik prinsipal yang sama, pembayaran balik yang sama prinsip dan angka pembayaran balik matang, dan terdapat juga Jadual Bayar Balik yang teliti untuk belanjawan yang lebih mudah.

Permainan ini adalah percuma di Gedung Google Play

 • A-2481 ($0.99): Lihat permainan seram ini yang bertujuan untuk membuat anda kencing seluar anda. Dalam permainan ini, anda adalah seorang wartawan sebuah akhbar wilayah kecil yang menemui serpihan maklumat tentang kubu tentera rahsia zaman USSR yang diberi nama kod A-2184, di mana eksperimen sedemikian dijalankan secara rahsia. Mencari jawapan, anda perlu meneroka koridor kubu yang gelap dan suram. Ketahui apa rahsia gelap permainan ini!
 • Jurusniper ($1.99): Dalam permainan menembak ini, anda diberi tugas untuk menghapuskan sasaran dan menjadi penembak tepat 3D teratas yang telah mencipta nama untuk diri anda sendiri. Pilih penembak tepat anda dan bidik, dan jadilah anjing terbaik! Pilih senjata terbaik yang mungkin untuk menghapuskan lawan anda dalam masa yang paling pantas.
 • Hidup atau mati ($0.99): Ini ialah permainan kelangsungan hidup zombi yang bermain pada senario pasca apokaliptik, di mana anda perlu belajar menangani musuh, item, RPG dan elemen tindakan baharu. Bertahan dan terokai dunia terbuka, bina dan tingkatkan rumah anda, bina motosikal, kenderaan semua rupa bumi dan rakit untuk terus hidup. Anda juga boleh melakukan serbuan ke atas mangsa lain yang terselamat untuk memastikan diri anda sebagai anjing teratas di kawasan itu.
 • Dungeon Corp. ($1.99): Ini adalah permainan auto-pertanian yang juga merupakan salah satu permainan terbiar yang lebih menarik di luar sana apabila ia berkaitan dengan barangan pertanian. Anda mengusahakan barang-barang pertanian untuk berkembang lebih berkuasa, dan wira anda dapat meningkatkan kuasa melalui penggunaan item dan pilihan yang berbeza. Naik tahap merentasi pelbagai statistik dan sistem kecekapan sesuka hati anda.
 • Shadow of Death: Dark Knight ($3.99): Ini ialah tajuk epik yang menjerumuskan anda terus ke dalam kegelapan, membolehkan anda mengalami RPG fantasi bersaiz poket yang hebat ini pada telefon bimbit anda. Keluarkan bilah bayang itu dan pilih ksatria gelap yang boleh disesuaikan untuk melakukan pengembaraan penatal sisi di mana-mana, pada bila-bila masa. Bereksperimen secara bebas dengan pelbagai gaya permainan, set perisai jarang yang jahat, dan pokok kemahiran yang teguh untuk mencipta kesatria bayangan yang paling berkuasa.
 • Pelancaran Infiniti ($0.99): Melancarkan roket dan menjajah planet untuk mengembangkan empayar manusia. Tugas termasuk mengerahkan satelit untuk menuai bintang dan membuka kunci kulit baharu. Terdapat risiko yang terlibat dalam penerokaan angkasa lepas, termasuk asteroid berbahaya dan lubang hitam.
 • Stickman Legends ($0.99): Stickman Legends: Shadow War ialah permainan luar talian yang sangat baik daripada siri permainan pertarungan Stickman yang sangat dicari, di mana ia menggabungkan gabungan klasik elemen permainan Role-playing (RPG) dan Player vs Player (PvP). Memandangkan ia di luar talian, anda tidak perlu risau tentang mempunyai sambungan yang berfungsi pada setiap masa.
 • Grow Heroes VIP ($0.99): Menggunakan telefon dengan satu tangan adalah satu perkara, tetapi bermain permainan dengan hanya satu tangan? Orang mungkin berfikir bahawa anda memerlukan telefon pintar yang cukup kecil di tempat pertama, tetapi Grow Heroes VIP telah dibangunkan sedemikian rupa di mana ia boleh dimainkan menggunakan hanya satu tangan! Grafik gaya retro menarik, kerana sistem pertempuran melibatkan pembersihan penjara bawah tanah raksasa menggunakan koleksi wira anda yang dipilih susun khas.

Apl percuma untuk iPhone anda

Apl ini adalah percuma untuk iOS

 • Akhir Untuk Dilakukan ($4.99): Ingin kekal pada bola pada setiap masa apabila ia datang untuk bekerja? Finale To Do ialah apl yang sesuai untuk anda, sebagai pengurus tugas, perancang dan peringatan yang berkuasa. Alat fleksibel ini membantu anda mengatur kerja, kehidupan, pengajian, hobi, senarai barangan runcit atau apa sahaja yang anda lakukan. Ciri utama termasuk keupayaan untuk menetapkan berbilang peringatan, mengatur tugas dengan Senarai Pintar automatik, pengecaman tarikh pintar dan widget skrin utama yang bermaklumat.
 • TrackIt ($4.99): TrackIt membantu anda mencari iPhone, iPad, AirPods, Apple Watch, Apple Pencil, fon kepala, pembesar suara, fon telinga dan peranti Bluetooth anda yang hilang dalam beberapa minit. Ia menggunakan isyarat Bluetooth daripada peranti anda untuk membantu anda mencari peranti anda dengan ketepatan yang tinggi.
 • Bajet Bajet ($2.99): Apl Bait Bajet baharu daripada pengarang buku masakan dan pemenang Blog Cara-Untuk Makanan Terbaik Saveur pada 2016, Beth Moncel, menawarkan resipi lazat yang direka untuk belanjawan kecil yang lengkap dengan fotografi langkah demi langkah dan panduan suara.

Permainan ini adalah percuma untuk iOS

 • Politaire ($0.99): Politaire ialah minimalis, pengalaman Solitaire moden baharu yang membolehkan anda memenangi tangan dengan 5 kad aktif di tangan anda. Pilih dengan teliti kad yang anda mahu buang. Terdapat 2 mod permainan (Dek Tunggal & Dek Berganda) untuk dipilih dengan Papan Pendahulu Pusat Permainan, pencapaian dan simpanan awan untuk digunakan semula.
 • Menyerang Gerombolan ($0.99): Berikut ialah permainan pertahanan menara yang pantas di mana anda telah dipilih oleh raja untuk mempertahankan kerajaan daripada apa lagi, melainkan gerombolan yang menyerang. Lengkapkan tahap untuk mendapatkan Bintang untuk meningkatkan Senjata, halangan dan sihir anda. Anda tahu latihan itu.
 • Vive le Roi 3 ($4.99): Ini adalah teka-teki dan permainan jangkaan yang berdasarkan teka-teki mini yang perlu diselesaikan dengan memilih tangga yang betul di setiap tingkat untuk tiba di raja tepat pada masanya dan menyelamatkannya daripada algojonya. Anda akan mendapati konsep labirin sangat menonjol di sini, dan terdapat pelbagai halangan seperti pintu, raksasa, pengawal bergerak, dan terowong yang cuba menghalang anda.

Jangan risau jika tiada apa-apa yang menonjol khusus untuk anda hari ini (dan hei, saya pasti ada sesuatu yang menarik minat anda!). Jika anda menemui apl yang tidak lagi tersedia secara percuma, sila tinggalkan ulasan kepada kami. Terima kasih!