Apl percuma untuk Android & iOS: Dapatkan versi berbayar ini secara percuma!

14

© NextPit

Kami menghampiri minggu Krismas dan itu hanyalah alasan yang tepat untuk kami di NextPit untuk membawakan anda pilihan apl dan permainan percuma daripada Gedung Google Play dan Apple App Store. Apl ini biasanya dibayar, tetapi untuk masa yang terhad boleh dipasang secara percuma, dan siapa yang tidak suka barangan percuma?

Senarai apl percuma ini akan dikemas kini dua kali setiap minggu. Kaveat biasa dikenakan walaupun: apl ini tersedia secara percuma pada masa penerbitan, tetapi pada masa anda membaca artikel ini atau benar-benar menyemak apl yang disenaraikan, apl tersebut mungkin telah kembali kepada status berbayarnya. Walaupun promosi Gedung Google Play pada apl agak mudah diperhatikan, perkara menjadi lebih rumit dengan Apple App Store kerana promosi tidak ada tempoh masa tertentu mengenai masa ia akan bertahan, dan hanya boleh hilang dalam sekelip mata.

 • Baca juga: Panduan lengkap untuk mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua pantas: Setiap kali anda menjumpai apl atau permainan yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak menggunakannya lagi, atau peranti anda mempunyai terlalu banyak ruang, anda boleh meneruskan dan memasang apl itu buat masa ini. Setelah berbuat demikian, anda boleh memadamkan apl yang baru dipasang daripada peranti anda kerana ia sudah menjadi sebahagian daripada pustaka apl anda. Ini membolehkan anda memasangnya pada masa hadapan apabila diperlukan. Ini adalah kaedah yang boleh dipercayai untuk memanfaatkan sepenuhnya promosi jangka pendek.

Apl Android percuma sementara di Gedung Google Play

Apl produktiviti/gaya hidup Android yang percuma buat sementara waktu di Gedung Google Play

 • Artista Impresso ($4.99): Ubah gambar anda menjadi karya seni impresionis.
 • Kalkulator Perduaan Pro ($0.99): Lakukan empat operasi asas (tambah, tolak, darab dan bahagi) dalam tatatanda binari.
 • Tidur Lebih Cepat ($8.49): Mainkan bunyi putih untuk membantu anda berehat dan tidur dengan lebih mudah, mengasingkan diri daripada bunyi dunia luar.
 • Kalkulator Pinjaman Pintar ($8.49): Nampaknya kejayaan besar di Korea Selatan, aplikasi ini berjanji untuk membantu anda mengira pinjaman, dengan pilihan yang berbeza untuk membahagikan pembayaran.

Permainan mudah alih Android yang percuma buat sementara waktu di Gedung Google Play

 • Hutan Beri Kecil ($0.99): Permainan pengembaraan perlahan yang menawan dengan grafik yang dilukis dengan tangan.
 • Runtuhan Hutan 2 ($1.49): Satu lagi genre teka-teki perlawanan-3, bermain tanpa iklan atau pembelian dalam apl dalam pelbagai mod permainan.
 • Matematik Kelajuan ($1.49): Jawab ya atau tidak kepada persamaan matematik yang dipaparkan pada skrin secepat mungkin.
 • Penjara 999 ($0.99): 999 tingkat cabaran dan musuh untuk ditewaskan dalam permainan aksi dengan secubit strategi.

Apl iOS percuma buat sementara waktu di Apple App Store

Apl iOS produktiviti/gaya hidup ini percuma buat sementara waktu di Apple App Store

 • Artista Impresso ($4.99): Aplikasi pembuat Impresionis juga tersedia untuk peranti iOS untuk mengubah gambar biasa anda menjadi karya agung.
 • Keluarkan Latar Belakang – Kolar ($9.99): Alih keluar unsur latar belakang objek yang tidak diingini daripada foto anda dan tambahkan unsur lucu padanya.
 • Senarai Tugas Perancang Mingguan ($2.99): Simpan nota dan senarai tugasan anda dalam halaman cantik yang boleh disegerakkan dengan akaun iCloud anda.
 • Epica Pro ($1.99): Sudah dikongsi di halaman ini, aplikasi ini menggunakan pelekat dan kesan lucu pada foto anda.
 • FocusDots ($1.99): Pemasa gaya Pomodoro, pastikan tugas anda terkawal menggunakan aplikasi mudah untuk mengelakkan gangguan.

Permainan iOS adalah percuma buat sementara waktu di Apple App Store

 • Teluk Kristal ($1.99): Satu lagi permainan teka-teki santai dari Andrey Spencer, gerakkan kepingan di sekeliling papan untuk menghilangkannya.
 • MathxCreature ($1.99): Satu cadangan permainan matematik terakhir, ajar anak-anak anda operasi asas sambil membiasakan mereka dengan nombor dengan cara yang lucu.
 • Sekat vs Sekat ($2.99): Putaran berbeza pada genre blok teka-teki, bermain menentang diri sendiri atau pemain lain dengan imejan psychedelic di latar belakang.
 • Long Drive: Permainan Road Trip ($2.99): Ambil roda dan pandu ke tempat yang tidak diketahui sambil memastikan perjalanan anda diselenggara dengan baik.

Apa pendapat anda tentang pilihan kami minggu ini? Adakah anda menemui aplikasi atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Jangan ragu untuk berkongsi kebaikan anda dalam komen.