Bagaimana untuk mencari dan menjejaki pakej anda pada iPhone menggunakan Ordertracker

11
Bagaimana untuk mencari dan menjejaki pakej dengan Ordertracker

Terdapat lebih banyak perkara untuk menjejaki pesanan daripada menghantar pakej tepat pada masanya. Perkhidmatan penjejakan pesanan boleh memberi pengguna melihat dengan lebih dekat di mana pakej mereka berada pada bila-bila masa, tidak kira di mana ia berada. Ini boleh meningkatkan kepuasan pelanggan dan membantu jenama meningkatkan kesetiaan pengguna. Dalam artikel ini, kami akan melihat dengan lebih dekat cara menjejak pakej pada iPhone atau Android anda menggunakan Ordertracker dan ciri utamanya.

Apakah itu Ordertracker?

Ordertracker ialah alat penjejakan bungkusan yang mudah digunakan yang membolehkan pengguna mencari dan menjejak pakej dengan ketepatan menggunakan nombor penjejakan mereka. Ia boleh digunakan pada peranti Android dan iOS dengan sama mudahnya. Anda juga boleh menjejaki pesanan di tapak web Ordertracker.

Alat ini menyediakan kemajuan penjejakan pakej untuk Penjejakan China Post perkhidmatan, FedEx, UPS dan lebih 1200 syarikat kurier. Pakej juga boleh dijejaki apabila pembawa ditukar pada pertengahan transit. Selain itu, sistem AI yang inovatif mengira dan meramalkan hari penghantaran bungkusan.

Cara menggunakan Ordertracker untuk menjejak pakej pada iPhone atau Android

 1. Muat turun Apl penjejak pesanan pada iPhone anda. (Jika anda menggunakan telefon Android, anda boleh memuat turunnya dari Kedai mainan)
 2. Lancarkan apl → ketik ikon tambah (+).
 3. Masukkan nombor Penjejakan anda → tekan Track.
  Secara pilihan, anda boleh menetapkan nama untuk setiap pakej.
 4. Jejaki pakej anda dalam masa nyata.

Sebagai alternatif, anda juga boleh menggunakan Ordertracker pada mana-mana pelayar. Apa yang anda perlu lakukan ialah mengikuti beberapa langkah untuk mencari pesanan tempatan dan antarabangsa anda.

 1. Navigasi ke Laman web penjejak pesanan.
 2. Masukkan nombor penjejakan ke dalam kotak penjejakan.
 3. Klik enter untuk menerima kemas kini pada laporan penjejakan.

Pengguna boleh memasukkan kumpulan besar nombor penjejakan atau memasukkannya secara individu. Aplikasi akan menyimpan nombor penjejakan dalam apl dan memastikan pengguna mendapat maklumat terkini tentang status setiap penghantaran.

Anda akan dimaklumkan tentang kelewatan penghantaran dan perubahan laluan dan juga mendapat kemas kini tentang masa pakej diserahkan kepada syarikat perkapalan rakan kongsi semuanya di satu tempat. Jika anda ingin meneroka apl lain, berikut ialah senarai apl penjejakan pakej terbaik untuk iPhone.

Ciri utama aplikasi Ordertracker

Laman web dan alat penjejakan Ordertracker ialah kedai sehenti untuk pengguna dan jenama yang sama. Pengguna boleh mencari pesanan kelompok atau pesanan individu dari mana-mana sahaja di seluruh dunia. Jenama dan peruncit boleh menyepadukan Ordertracker ke dalam kedai dalam talian seperti Shopify, Esty atau Alibaba dengan mudah. Berikut ialah beberapa ciri menonjol yang lain:

 • Menyokong 1200 syarikat perkapalan
 • Penjejakan pakej pukal
 • 200 negara disokong
 • Pengesanan syarikat Penghantaran automatik
 • E-mel automatik dengan kemas kini penghantaran
 • Apl dalam talian dan telefon
 • Dan banyak lagi!

Ordertracker mempunyai banyak tawaran!

Bagi pengguna yang bosan kehilangan jejak pakej mereka melalui beberapa peruncit, Ordertracker menawarkan pilihan untuk menyimpan segala-galanya di satu tempat. Tidak ada lagi keperluan untuk melompat dari satu tapak web ke laman web seterusnya atau mencari seseorang untuk menterjemah tapak web ke dalam bahasa yang berbeza. Kemas kini dikuasakan oleh AI, dan penjejakan pelanggan sangat terperinci.

Bagi pengguna, penjejakan pakej dalam talian melalui Ordertracker juga adalah percuma dan akan membantu mengurangkan kerumitan yang datang dengan membeli-belah dalam talian tradisional.

Baca lebih lanjut:

 • Cara menjejak pesanan anda dalam apl Wallet dalam iOS 16
 • Apl penjejakan pakej terbaik
 • Apl kupon terbaik untuk iPhone