Betulkan masalah iPhone biasa menggunakan Wondershare Dr.Fone

17
Betulkan masalah iPhone biasa menggunakan Wondershare Dr.Fone

Wondershare Dr.Fone ialah perisian yang direka untuk membantu menyelesaikan masalah sistem iOS, membuka kunci peranti yang dikunci dan memulihkan data daripada kedua-dua peranti iOS dan Android.

Kebaikan

 • Antara muka mesra pengguna
 • Pemulihan data
 • Pembaikan sistem iOS
 • Membuka kunci peranti
 • Keserasian yang luas

Keburukan

 • Mahal sikit
 • Fungsi terhad
 • Sesetengah ciri memerlukan root
 • Keputusan yang tidak konsisten

Penilaian editor: 🌝 🌝 🌝 🌝

harga:

Windows: Kit Alat Penuh – $99.95 | Asas – $39.95
macOS: Kit Alat Penuh – $149.95 | Kit Alat iOS – $139.95

Cuba Wondershare Dr.Fone sekarang

Sebagai pengguna iPhone yang gemar, saya faham betapa mengecewakannya apabila anda menghadapi isu yang tidak dijangka dengan peranti anda, sama ada masalah perisian atau kerosakan perkakasan. Itulah sebabnya saya teruja untuk memperkenalkan anda kepada Wondershare Dr.Fone, perisian yang boleh dipercayai yang memerlukan kepakaran teknikal sifar untuk menyelesaikan pelbagai masalah iPhone.

Dalam panduan ini, semasa saya membimbing anda melalui prosedur untuk membetulkan iPhone anda dengan cepat dan berkesan, saya juga akan memberikan anda gambaran keseluruhan yang menyeluruh tentang Dr.Fone.

Apakah Wondershare Dr.Fone?

Apakah Wondershare Dr.Fone

Bagi yang belum tahu, Dr.Fone adalah satu lagi aplikasi yang luar biasa daripada Wondershare. Di iGeeksBlog, kami berbesar hati untuk meliputi beberapa produk Wondershare yang luar biasa, seperti Filmora, DemoCreator dan Geonection. Oleh itu, saya sangat teruja untuk berpeluang memberi anda ulasan saya tentang Dr.Fone.

Dr.Fone ialah alat pengurusan dan pemulihan data yang merangkumi semua. Fleksibilitinya tiada tandingan, kerana ia serasi dengan kedua-dua peranti iOS dan Android. Sebelum mendalami ciri utama perisian dan antara muka pengguna, saya ingin menyerlahkan kepentingan perisian dan potensinya untuk membantu anda.

Bilakah Wondershare Dr.Fone boleh membantu anda?

Wondershare Dr.Fone meme

Di bawah disebutkan beberapa situasi di mana Dr.Fone boleh menjadi berguna:

 • Fail terpadam secara tidak sengaja: Ia adalah perkara biasa untuk memadam fail penting secara tidak sengaja. Dalam situasi sedemikian, Dr.Fone boleh membuktikan sebagai alat yang berguna untuk memulihkan fail yang dipadam.

 • Ranap sistem atau ralat: Wondershare Dr.Fone dilengkapi dengan fungsi untuk mendapatkan semula data daripada iPhone yang mengalami masalah atau gangguan.

 • Kerosakan data: Jika anda mengalami pengubahsuaian yang tidak diingini pada fail anda semasa penyimpanan, penghantaran atau pemprosesan, ternyata fail tersebut telah rosak dan kini tidak boleh digunakan. Walau bagaimanapun, alat pemulihan Dr.Fone dengan mudah boleh memulihkan fail tersebut.

 • Serangan perisian hasad atau virus: Fail anda mungkin terjejas atau hilang jika serangan perisian hasad atau virus menyasarkan peranti mudah alih anda. Anda boleh menggunakan Dr.Fone dalam keadaan ini untuk memulihkan sebarang data yang telah terjejas oleh serangan ini.

 • Keserasian dengan berbilang peranti: Alat perisian patut diberi perhatian kerana keserasian merentas platformnya, membolehkannya digunakan pada kedua-dua sistem pengendalian macOS dan Windows. Selain itu, ia mempunyai keupayaan untuk menghidupkan semula peranti iPhone dan Android.

 • Antara muka mesra pengguna: Antara muka mesra pengguna dan interaktif Dr.Fone membezakannya daripada pesaingnya dan memudahkan sesiapa sahaja untuk menggunakan program ini.

Bagaimana untuk mendapatkan Wondershare Dr.Fone

Pembelian Dr.Fone mungkin memerlukan sedikit kerja, tetapi jangan risau; Saya akan membimbing anda melalui proses tersebut dalam beberapa langkah mudah.

Beli Kit Alat

 1. Pergi ke laman web Dr.Fone pada Mac anda.
 2. Klik pada Harga dalam bar navigasi.

  Klik pada Harga dalam web Dr.Fone

 3. Pilih pelan daripada senarai.

  Harga Dr.Fone untuk Mac

 4. Klik pada Beli Sekarang.
 5. Ikut arahan pada skrin untuk melengkapkan pembelian.

E-mel berdaftar anda kini akan menerima kod yang boleh anda gunakan untuk menukar produk.

Tebus kod untuk Dr.Fone

 1. Menuju ke laman web Wondershare.
 2. Sekarang sama ada mendaftar untuk akaun baharu atau log masuk dengan yang sedia ada.

  Daftar untuk akaun baharu dalam Dr.Fone

 3. Pergi ke Rancangan & Produk pada anak tetingkap kiri → Pilih Tebus Keahlian.

  Pilih Tebus Keahlian.

 4. Masukkan kod penebusan dalam kotak di bawah Tebus Keahlian → klik Serah.

  Tebus kod untuk Dr.Fone

Bagus! Memandangkan kod itu telah ditebus dengan betul, anda boleh menyemak imbas produk anda dalam kawasan Urus Produk.

Muat turun aplikasi Dr.Fone pada Mac

Setelah kod telah diaktifkan, anda mesti memuat turun aplikasi Dr.Fone Wondershare untuk mengakses ciri-ciri tersebut.

 1. Navigasi ke laman web Dr.Fone pada Mac anda
 2. Klik butang Muat Turun dalam menu navigasi.

  Muat turun aplikasi Dr.Fone pada Mac

 3. Sediakan dan pasang apl Dr.Fone.
 4. Klik pada ikon orang dalam apl.
 5. Masukkan E-mel dan Kata Laluan Berlesen anda → tekan Aktifkan.

Wondershare Dr.Fone – Reka bentuk dan antara muka pengguna

Antara Muka Pemulihan Data Wondershare Dr.Fone

Antara muka Dr.Fone direka bentuk untuk mesra pengguna dan intuitif, menjadikannya pilihan terbaik untuk pengguna baharu dan berpengalaman. Terima kasih kepada gaya kontemporari program, warna terang dan ikon ringkas, anda boleh menavigasi dengan mudah melalui pelbagai alatan dan fungsi yang tersedia.

Pencipta Wondershare Dr.Fone telah mengutamakan pengalaman pengguna, dan ini terbukti apabila kami menggunakan program untuk menyelesaikan isu yang berbeza. Secara peribadi, saya menikmati warna dan ikon yang digunakan untuk menggambarkan banyak ciri. Fon yang digunakan dalam apl adalah seimbang dan digabungkan dengan lancar dengan reka bentuk keseluruhan.

Ciri menukar warna ikon, apabila melayang di atasnya, mungkin kelihatan seperti butiran kecil, tetapi ia adalah cara yang sangat berkesan untuk membimbing pengguna yang tidak biasa dengan teknologi. Secara keseluruhannya, saya dengan yakin boleh mengatakan bahawa reka bentuk UI/UX apl telah difikirkan dan dilaksanakan dengan baik.

Penyelesaian iPhone yang ditawarkan oleh Wondershare Dr.Fone

Wondershare Dr.Fone Reka bentuk dan antara muka pengguna

Wondershare Dr.Fone menyediakan pelbagai ciri. Walau bagaimanapun, adalah penting untuk ambil perhatian bahawa untuk menggunakan ciri tertentu, anda mesti memuat turun dan membelinya.

 • Pemulihan Data: Dr.Fone ialah perisian pemulihan data iPhone khusus yang bertujuan untuk menyelesaikan masalah peranti iOS dan memulihkan data yang telah hilang atau dipadamkan. Anda boleh menggunakan alat yang kuat ini untuk mendapatkan semula data daripada pelbagai situasi, termasuk pemadaman tidak disengajakan, kegagalan sistem, kerosakan air dan banyak lagi.

 • Pengurus Telefon: Ini adalah ciri menonjol Wondershare Dr.Fone. Ia menawarkan pelbagai alat seperti Bersihkan foto yang serupa, memindahkan Media Peranti ke iTunes, memindahkan Foto Peranti ke Mac dan memindahkan Media iTunes ke Peranti. Tambahan pula, ciri yang akan datang termasuk memindahkan Media iCloud ke Peranti dan skrin Peranti Cermin ke PC.

 • Pemindahan WhatsApp: Ciri Pemindahan WhatsApp baharu Dr.Fone ialah pengubah permainan. Ia membolehkan anda memindahkan data WhatsApp dengan cepat dari satu peranti ke peranti lain, menjadikannya mudah untuk menyelesaikan sebarang masalah yang mungkin anda alami.

 • Buka Kunci Skrin: Perisian pemulihan Dr.Fone ini boleh membantu masuk semula ke iPhone anda jika anda terlupa kod laluan anda atau skrin anda rosak. Alat ini menawarkan keupayaan lanjutan, termasuk memadam AppleID, membuka kunci iPhone MDM, mendapatkan kunci pengaktifan, melepasi Kod Laluan Masa Skrin, menyingkirkan penyulitan sandaran iTunes dan alat khas untuk membuka kunci kunci SIM, sebagai tambahan kepada pilihan untuk mengalih keluar kunci skrin .

 • Pembaikan Sistem: Isu sistem iOS biasa seperti iPhone tersekat dalam mod pemulihan, skrin hitam, logo Apple atau skrin putih kematian boleh dibetulkan dengan cepat dengan Dr.Fone. Perisian ini menyediakan Mod Standard dan Mod Lanjutan untuk pembaikan sistem. Walaupun Mod Lanjutan memformat data anda dan mengembalikan peranti anda kepada keadaan pra-pembeliannya, Mod Standard membolehkan anda menyimpan data anda.

 • Pemindahan Telefon: Salah satu ciri Dr.Fone yang paling berguna ialah fungsi Pemindahan Telefonnya, yang membolehkan pengguna memindahkan data antara telefon yang berbeza dengan cepat dan mudah.
  Walau bagaimanapun, adalah penting untuk ambil perhatian bahawa kategori yang anda ingin pindahkan mesti disegerakkan dengan iCloud dan anda mesti menyahaktifkan Cari Saya semasa proses pemindahan telefon.

 • Sandaran Telefon: Sebagai alat yang menyimpan semua imej, teks dan data penting kami yang tidak berkesudahan, iPhone telah berkembang menjadi bahagian yang sangat diperlukan dalam kehidupan kita. Malangnya, kami sering terlepas pandang betapa pentingnya untuk membuat sandaran data telefon kami, dan Wondershare Dr.Fone boleh membantu dengan itu.

 • Padam Data: Memadamkan data iPhone anda boleh menjadi berharga apabila anda cuba menyelesaikan isu perisian, menjual peranti anda atau menaik taraf kepada peranti yang lebih baharu. Di sinilah Wondershare Dr.Fone datang untuk menyelamatkan. Dr.Fone ialah perisian pemulihan data yang berkuasa dan boleh dipercayai yang boleh membantu anda menyelesaikan masalah iPhone anda dengan memadam semua data daripada peranti anda dengan selamat dan cekap.

 • Lokasi Maya: Anda boleh mengubah suai lokasi peranti anda dengan ciri lokasi maya yang disertakan dengan Dr.Fone. Keupayaan ini berguna untuk beberapa tugas, seperti mendiagnosis masalah aplikasi berasaskan lokasi, menguji aplikasi yang diperlukan lokasi, atau malah hanya untuk kebimbangan privasi. Menggunakan lokasi maya dengan Wondershare, Dr.Fone boleh menjadi penyelesaian yang berguna jika anda menghadapi masalah dengan iPhone anda dan perlu menggunakan alat berasaskan lokasi untuk menanganinya.

 • Pengurus Kata Laluan: Ia adalah penyelesaian praktikal yang membolehkan anda menyimpan dan mengurus semua kata laluan anda secara berpusat dan selamat. Anda boleh menggunakannya untuk menjana kata laluan selamat yang berbeza untuk setiap akaun dalam talian anda tanpa perlu menjejaki mereka semua.

Pengalaman saya dengan Wondershare Dr.Fone

Dari perspektif peribadi saya, saya mendapati apl itu sangat menyeronokkan dalam semua cara. Ini berkaitan dengan kedua-dua banyak ciri yang dibina dalam perisian dan penjagaan yang diambil semasa mereka bentuk alat secara keseluruhan. UI yang mudah digunakan apl ini, yang boleh diakses oleh pengguna yang mahir teknologi dan bukan teknikal, merupakan salah satu ciri utama yang paling menggembirakan saya mengenainya.

Ruang untuk penambahbaikan

Walaupun apl itu sudah mengagumkan, sentiasa ada ruang untuk penambahbaikan untuk meningkatkan pengalaman pengguna. Saya telah mengambil kebebasan untuk mengenal pasti beberapa kawasan peningkatan yang berpotensi ini di bawah.

 • Memperkemas dan memudahkan proses pembelian.
 • Menawarkan lebih banyak pilihan penyesuaian.
 • Menyediakan bantuan komprehensif dan dokumentasi sokongan untuk pengguna yang mungkin menghadapi masalah atau mempunyai soalan tentang kefungsian apl.

  Sekiranya anda mendapatkan Wondershare Dr.Fone?

  iGeekometer

  Ciri dan kemudahan

  80%

  Antaramuka pengguna

  90%

  Nilai untuk wang

  85%

  Bantuan dan sokongan

  80%

  Saya amat mengesyorkan menggunakan aplikasi Dr.Fone kepada sesiapa sahaja yang mengalami masalah kehilangan data, sistem rosak, skrin terkunci atau keperluan untuk memindahkan data ke telefon baharu. Dr.Fone menawarkan penyelesaian sehenti untuk kebanyakan isu iPhone biasa dan datang dengan kepercayaan Wondershare kami sendiri. Malah, saya kagum dengan betapa mudahnya apl itu sambil masih menawarkan ciri yang sangat baik. Cubalah dan lihat sendiri!

  Pelan mana yang patut anda pilih?

  Saya selalunya suka mengingatkan orang ramai bahawa ciri-ciri berharga biasanya memerlukan kos. Ia adalah wajar bagi syarikat untuk mendapatkan pampasan untuk perkhidmatan yang mereka sediakan, dan ia adalah sama untuk Wondershare Dr.Fone.

  Dengan membeli kit alat lengkap dengan yuran tahunan $149.95, anda bukan sahaja akan menerima kit alat itu tetapi juga mempunyai akses kepada sokongan pelanggan yang boleh dipercayai yang sentiasa bersedia untuk membantu dengan pertanyaan anda.

  Selain itu, jika anda hanya memerlukan ciri tertentu dan bukan keseluruhan kit alat, pengeluar menawarkan pilihan untuk membeli ciri individu secara berasingan. Untuk menentukan kos ciri khusus yang anda perlukan, anda boleh layari Halaman harga Dr.Fone.

  harga:

  Windows: Kit Alat Penuh – $99.95 | Asas – $39.95
  macOS: Kit Alat Penuh – $149.95 | Kit Alat iOS – $139.95

  Cuba Wondershare Dr.Fone sekarang

  Wondershare Dr.Fone Ringkasan Kajian

  Wondershare Dr.Fone Ringkasan Kajian

  4
  5
  0
  1
  Dr.Fone ialah aplikasi yang menawarkan pelbagai alat berguna untuk menangani isu biasa iPhone dan banyak lagi. Saya mendapati ia mudah dan berkesan, kerana ia merangkumi semua ciri yang diperlukan untuk menukar atau membaiki peranti pada kos yang berpatutan.
  Dr.Fone ialah aplikasi yang menawarkan pelbagai alat berguna untuk menangani isu biasa iPhone dan banyak lagi. Saya mendapati ia mudah dan berkesan, kerana ia merangkumi semua ciri yang diperlukan untuk menukar atau membaiki peranti pada kos yang berpatutan.
  Kedudukan 4.0

  4/5
  Jumlah markah