Cara Semak Siapa yang Memberi Anda Kedudukan pada Hypixel

17

Sejak dikeluarkan pada 2013, Hypixel telah menjadi salah satu pelayan Minecraft paling popular, menampilkan berbilang permainan, papan pendahulu, kedudukan dan banyak lagi. Pemberian pangkat kepada rakan, keluarga dan kenalan adalah popular di kalangan peminat Hypixel. Anda boleh memperoleh ganjaran dan memperkukuh pakej ciri anda.

Jika anda adalah penerima pangkat yang bertuah, anda mungkin ingin mengetahui identiti penderma yang murah hati. Artikel ini menggariskan cara menyemak siapa yang memberi anda pangkat.

Cara Mengesan Penderma Pangkat Anda

Hypixel tidak membenarkan anda mengenal pasti dengan mudah orang yang telah memberi anda pangkat. Menatal melalui log sembang adalah satu-satunya cara. Jadi, bagaimana anda mengakses log sembang anda?

Semak Sejarah Sembang Anda

Sistem log sembang Hypixel mencabar untuk diakses. Di salah satu forum, seorang pemain berkongsi cara mengakses log:

  1. Taip “%appdata%” ke dalam bar carian Windows anda dan tekan “ENTER.”
  2. Cari folder perayauan, dan cari folder Minecraft di dalamnya.

Sejarah sembang anda terdapat dalam folder log dalam folder Minecraft. Tatal sejarah untuk menjejaki orang yang memberi anda pangkat.

Cara Menyemak Hadiah Kedudukan dan Menerimanya

Platform ini mencipta pop timbul buku apabila seseorang memberi anda pangkat menggunakan Gedung Hypixel. Anda menerimanya dengan mengklik padanya.

Prosesnya berbeza jika rakan anda menggunakan sistem Pemberian Hypixel. Dalam kes itu, anda perlu berada di lobi yang sama dengan rakan anda pada masa yang sama dan menerima pangkat berbakat dalam masa lima minit.

Cara Menjejaki Sejarah Kedudukan Anda

Anda boleh menyemak sejarah kedudukan anda dalam statistik profil anda.

  • Log masuk.
  • Cari statistik pemain.
  • Klik pada sejarah kedudukan untuk mengaksesnya.

Cara Menderma Kedudukan dalam Hypixel

Untuk memberi pangkat, anda mesti mengakses ciri Pemberian Kedudukan Hypixel di kedai dalam permainan. Anda boleh memberi pangkat kepada rakan dan ahli persatuan jika anda mempunyai Tahap Rangkaian Hypixel 25 atau lebih tinggi atau pangkat VIP.

Sebagai alternatif, anda boleh membeli hadiah pangkat di kedai dalam permainan menggunakan Hypixel Gold. Dalam kedua-dua kes, anda memperoleh ganjaran.

Kedudukan Belian lwn. Kos Peningkatan

Anda boleh membeli kedudukan secara langsung dan melompat (sebagai contoh) terus ke MVP++. Jika anda menerima hadiah pangkat sebelum memilih MVP++, kos caruman pergi ke harga keseluruhan. Katakan anda ingin membeli MVP++ dengan harga $44.99, tetapi seseorang memberi anda VIP+ pada $14.99. Dalam kes itu, MVP++ hanya akan menetapkan anda kembali $30.00.

Peningkatan berfungsi dengan cara yang sama dengan Hypixel mengurangkan kos kedudukan baharu dengan jumlah yang anda belanjakan pada kedudukan semasa anda.

Memperoleh Ganjaran untuk Pemberian

Setiap kali anda menghadiahkan pangkat, anda memperoleh ganjaran seperti Peti Misteri, Peti Loot Bedwars, Peti Loot Skywars dan Peti Loot Misteri Pembunuhan. Jika anda membeli barangan ini, anda akan membelanjakan wang tunai, jadi pemberian hadiah adalah bermanfaat dari segi kewangan.

Lebih banyak hadiah anda, lebih banyak ganjaran yang anda peroleh, dan pasukan Hypixel telah memastikan bahawa anda memperoleh lebih banyak keuntungan lebih banyak hadiah pangkat yang anda beli. Pemain Savvy Hypixel mengetahui perkara ini, dan papan pendahulu pemberian hadiah menawarkan pertempuran yang sangat kompetitif.

Mengapa Kedudukan Penting dalam Hypixel?

Di dalam Hypixel, pemain berpangkat pada tahap yang berbeza, dengan setiap pangkat menawarkan fungsi yang berbeza-beza. Lebih tinggi kedudukan anda, lebih banyak ciri yang anda nikmati. Apabila menyertai pelayan, anda berada pada tahap lalai dan hanya boleh mengakses sebilangan kecil fungsi, manakala pengalaman Hypixel anda pada kedudukan MVP++ adalah menyeluruh dan kaya.

Walaupun anda mungkin berfikir masa atau kejayaan permainan akan meningkatkan anda tangga kedudukan dari semasa ke semasa, satu-satunya cara untuk meningkatkan kedudukan anda ialah dengan membeli kedudukan yang lebih tinggi atau menerimanya sebagai hadiah. Semua pangkat, sekat lalai, disertakan dengan tanda harga langganan sekali sahaja atau bulanan. Anda boleh membuat pembelian anda dengan wang tunai atau Hypixel Gold.

Mari lihat kedudukan yang tersedia dan fungsi dan cirinya.

Kedudukan Lalai

Apabila menyertai, anda secara automatik menyertai pemain lain pada kedudukan lalai. Di sini, anda boleh membuka kotak misteri satu hingga tiga bintang dan mengakses kuki Perumahan mingguan dan bonus Delivery Man bulanan. Bertenang sembang anda ialah tiga saat dan anda mempunyai pemasa akses selama 30 minit dalam Replay.

Kedudukan lalai meninggalkan anda tanpa pangkat pada pelayan Discord.

Kedudukan Penderma

Kedudukan seterusnya yang tersedia ialah Kedudukan Penderma, boleh dibeli dengan Emas Hypixel atau wang tunai di Kedai Hypixel atau di Gedung Permainan. Kedudukan Penderma menyediakan akses kepada pelbagai ciri permainan Hypixel, termasuk SkyBlock Runecrafting dan pengganda Carpentry. Ia juga termasuk kosmetik eksklusif untuk Permainan Arcade, Blitz SG, Cops and Crims, VampireZ, TNT Games dan Turbo Kart Racers.

Kedudukan Penderma memberi anda Discord dan kedudukan VIP forum sambil menyampaikan Mata Gembar-gembur, Alat Air Pancut Emas, 2 pengganda Karma dan banyak lagi.

Semua ciri kedudukan lalai tersedia dalam versi yang lebih kaya dengan fungsi.

VIP

Kedudukan VIP menawarkan pengalaman permainan yang jauh lebih bermakna pada Hypixel dengan menyampaikan fungsi permainan dan barang Minecraft. Anda mendapat penghantaran tambahan dalam Hype Points, Karma dan pakej VIP Delivery Man setiap bulan.

VIP+

Di atas dan di luar ciri VIP, Kedudukan VIP+ memberikan anda akses kepada Hypixel SMP, Horse Morph, Wild Ocelot Baby Pet dan banyak lagi. Pada Discord, anda berpangkat sebagai VIP+, dan semua pakej, termasuk Karma, Delivery Guy dan Housing Cookies, disokong.

MVP

Anda mendapat lebih banyak daripada segala-galanya pada kedudukan ini, serta Cryotube, Diamond Shower, Kawarimi no Jutsu, Pyromaniac, alat Roll Over dan status MVP di Discord dan dalam forum.

MVP+

MVP+ didatangkan dengan rangkaian luas alat dan fungsi permainan Hypixel bersama pakej penghantaran yang lebih besar.

MVP++

MVP++ ialah kedudukan teratas dan satu-satunya yang anda mesti perbaharui setiap bulan. Kedudukan ini bermakna lebih banyak penghantaran dan keupayaan pengehosan pihak swasta dan awam. Anda juga boleh memberikan penilaian Emas dalam forum.

Soalan Lazim Tambahan

Bolehkah anda menyertai Hypixel tanpa membeli Minecraft?

Hypixel hanya tersedia kepada pemegang akaun Minecraft. Selepas mendaftar, anda perlu menambah pelayan Hypixel pada Minecraft anda. Hanya selepas itu anda akan mendapat akses kepada fungsi dan kedudukan Hypixel.

Mengapakah Hypixel begitu popular?

Peminat Minecraft menyukai Hypixel kerana permainan, pilihan permainan dan komuniti permainan yang menarik. Beribu-ribu pemain dilog masuk pada bila-bila masa, menyampaikan banyak pilihan sembang, permainan, pembelian, pemberian hadiah dan kerjasama.

Apakah papan pendahulu yang tersedia dalam Hypixel?

Terdapat papan pendahulu untuk setiap permainan Hypixel, termasuk SkyWars, QuakeCraft dan Smash Heroes. Setiap papan pendahulu mengandungi statistik yang berkaitan dengan permainan, dengan ramai pemain memfokuskan pada meningkatkan aspek tertentu.

Hadiah dan Kejutan Rahsia

Hypixel mungkin merahsiakan identiti penderma pangkat untuk meningkatkan penglibatan komuniti dan masa yang diluangkan oleh setiap orang di platform. Jika anda hanya masuk dan keluar dari Hypixel, mengetahui siapa yang memberi anda pangkat pada platform boleh menjadi sukar. Malangnya, jika anda tidak berada dalam talian untuk melihat pemberitahuan pop timbul, satu-satunya jalan lain yang boleh anda gunakan ialah melalui log sembang.

Bagaimanakah anda mengetahui cara memberi anda pangkat pada Hyperpixel? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.