Cara untuk prapesan telefon Galaxy S23 dan menonton acara pelancaran

11
© Samsung

Samsung akan melancarkan telefon perdananya untuk 2023 semasa acara Galaxy Unpacked 2023. Parti itu akan diadakan di San Francisco dan disiarkan secara langsung di seluruh dunia. Teruskan membaca untuk mengetahui cara menonton siaran pelancaran Galaxy S23 dan, yang lebih penting, cara membeli peranti baharu.

Bagaimana untuk prapesan telefon Galaxy S23

Seperti pelancaran Galaxy S sebelum ini, Samsung menawarkan bonus berbeza kepada mereka yang menempah atau membuat pra-pesanan telefon pintar Galaxy S23. Tawaran awal adalah sah sehingga acara Unpacked 2023, yang dijadualkan bermula pada 10 PG PST pada 1 Februari.

Sebagai bonus, Samsung menawarkan kredit $50 yang sah untuk digunakan di kedai aplikasi Samsung.com atau Shop Samsung. Selain itu, jika anda juga menempah komputer riba Galaxy Book baharu, anda akan menerima kredit tambahan $50.

Kedai dalam talian Samsung juga dijangka menawarkan warna eksklusif, tetapi untuk itu, kami perlu menunggu acara Unpacked 2023 untuk butiran lanjut.

Dalam beberapa hari selepas acara Unpacked, Samsung dijangka menawarkan peningkatan storan percuma, bonus tukar beli dan faedah lain kepada mereka yang membeli telefon pintar Galaxy S23 baharu. Pembawa mudah alih dijangka menyertai parti itu, dengan rancangan khas untuk mereka yang mendaftar untuk kontrak telefon. Teruskan menyemak NextPit untuk mendapatkan tawaran Galaxy S23 yang terbaik.

Pra tempahan Galaxy S23

Kebanyakan bahan prapelancaran mencadangkan persediaan tiga kamera untuk Galaxy S23. / © Samsung

Cara menonton acara Samsung Unpacked 2023 secara langsung

Walaupun mengadakan acara bersemuka di San Francisco, California, Samsung juga akan mengadakan strim langsung acara Unpacked 2023, bermula pada 10 PG PST di saluran biasa:

Selepas acara itu, pastikan anda menyemak semula di NextPit untuk membaca semua tentang spesifikasi, perubahan, ciri baharu dan juga pendapat kami tentang peranti.