Ciri OnePlus 11 ini boleh mengatasi iPhone 14 dan Galaxy S23 dengan mudah

14

© NextPit

Suku pertama 2023 sepatutnya menyaksikan pemain besar menyegarkan tawaran telefon pintar mereka. OnePlus adalah salah satu daripadanya dan jenama itu dijangka mengumumkan OnePlus 11 (Pro). Hari ini, laporan baru telah dikeluarkan membayangkan ciri pengecasan peranti utama. Walaupun ia bermakna penarafan yang diturunkan, Samsung dan Apple masih boleh menggunakan banyak usaha untuk mengejar ketinggalan.

Sebuah laman web pensijilan telah menyenaraikan OnePlus 11 yang dikatakan mendedahkan beberapa ciri utamanya termasuk keupayaan pengecasan pantas. Sehubungan itu, telefon pintar OnePlus yang tidak diumumkan mempunyai spesifikasi pengecasan 11V/9.1A, yang bermaksud ia boleh dicas sehingga 100 watt menggunakan penyesuai yang sesuai.

  • Telefon jarak pertengahan terbaik untuk dibeli pada tahun 2022

Dari 0 hingga 100% dalam setengah jam

Sebagai perbandingan, itu jauh lebih tinggi daripada OnePlus 10 Pro yang mendapat kelajuan 65W. Walau bagaimanapun, nombor itu sedikit lebih perlahan daripada OnePlus 10T (model AS) yang dinilai dengan pengecasan 125W VOOC. Namun, ia berkali ganda lebih pantas berbanding Galaxy S23 Ultra yang dikhabarkan akan mendapat pengecasan pantas 25W.

Penyampaian OnePlus 11

OnePlus 11 dalam warna hijau dan hitam / © OnLeaks

Sumber tidak memberikan jumlah ia akan diterjemahkan ke dalam masa pengecasan sebenar. Sebaliknya, OnePlus 10T mengecas 5000 mAhnya dengan sangat pantas dalam masa kurang daripada 20 minit dalam ulasan kami manakala OnePlus 10 Pro boleh mengisi jusnya dalam masa kurang daripada 40 minit. OnePlus 11 boleh diletakkan di antaranya jika dibekalkan dengan bata kuasa VOOC yang diperakui.

Tarikh keluaran OnePlus 11

OnePlus 11 dijangka akan diperkenalkan bulan depan dan akan dijalankan pada Android 13 di luar kotak. Tambahan pula, ia akan dikuasakan oleh Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 bersama kamera utama 50 MP baharu. Peranti ini juga boleh mendapat manfaat daripada penderia telefoto 48 MP ultrawide dan 32 MP yang dinaik taraf. Tidak ada maklumat mengenai harga OnePlus 11.

Adakah mempunyai kelajuan pengecasan yang lebih pantas merupakan ciri penting yang anda lihat daripada telefon pintar? Pada pendapat anda, berapa pantaskah rating pengecasan standard untuk telefon pintar dan iPhone? Tekan kami di bahagian komen.

Melalui: MySmartPrice