Daftar keluar laju: Apple membenarkan anda mengkonfigurasi prapesan awal iPhone 14 anda

6

© Apple, Petikan Skrin: NextPit

Apple telah mengumumkan barisan iPhone 14 hari ini, yang akan digantikan dengan pra-pesanan pada pagi Jumaat. Dan jika anda sudah mempunyai konfigurasi dan warna tertentu dalam fikiran, syarikat Cupertino sedang membuat proses prapesanan dengan mudah di beberapa wilayah.


TL;DR

  • Apple membuka konfigurasi prapesanan di AS dan pasaran lain.
  • Pengguna boleh memasukkan butiran prapesanan mereka daripada apl atau tapak web Apple Store.
  • Prapesanan untuk iPhone 14 dan iPhone 14 Pro akan bermula pada 9 September jam 8 pagi ET.

Sebelum anda benar-benar boleh membuat pra-pesanan, Apple mengesyorkan menyediakan butiran lebih awal melalui apl atau tapak web Apple Store. Inisiatif ini memudahkan pengguna yang merancang untuk mendapatkan iPhone terbaharu tepat pada hari pertama prapesanan.

Cara mengkonfigurasi dan prapesan iPhone 14 (Pro) ke hadapan

Pengguna dinasihatkan untuk melawati apl Gedung di mana bahagian “Jimat masa pada prapesanan iPhone” dibentangkan. Ia memerlukan anda memasukkan konfigurasi iPhone 14 (Pro) yang dipilih daripada storan kepada warna dan kaedah pembayaran yang diperlukan pada peringkat prapesanan akhir. Sebut harga tukar beli juga tersedia untuk mereka yang akan menukar telefon pintar lama mereka.

Apple iPhone 14 PRO

Harga Apple iPhone 14 Pro bermula pada $999 manakala iPhone 14 standard dijual pada harga $799 / © Apple, Petikan Skrin: NextPit

Sebaik sahaja anda telah menyediakan dan selesai memasukkan butiran, apa yang anda perlu lakukan ialah menunggu prapesanan rasmi bermula. Anda boleh menyelesaikan pembayaran daripada pegawai tapak web Apple Store atau melalui apl Gedung rasmi melalui beberapa ketikan. Apple dijadualkan membuka prapesanan iPhone 14 dan iPhone 14 Pro pada 9 September jam 8 pagi ET atau 5 pagi PT di negeri.

Jika anda masih belum memutuskan iPhone 14 yang mana untuk dibeli, kami mengesyorkan agar anda menyemak sorotan siri iPhone 14 kami bersama-sama pengumuman Apple yang lain seperti AirPods Pro 2, Watch Series 8 dan Watch Ultra semasa acara ‘Far Out’ hari ini .

Adakah anda merancang untuk menaik taraf kepada iPhone 14 tahun ini? Jika ya, beritahu kami di bahagian komen ciri yang paling anda nanti-nantikan.