Family Farm Seaside: satu-satunya simulator pertanian yang anda perlukan

11

© NextPit

Ladang Keluarga Tepi Laut adalah satu-satunya simulator pertanian yang anda perlukan. Menampilkan jam permainan yang tidak berkesudahan dalam tajuk yang menyokong 16 bahasa dan dimainkan oleh lebih 50 juta orang di seluruh dunia: Family Farm Seaside ialah permainan Android yang mesti dimainkan. Ketahui dengan tepat mengapa di sini. Advertorial ini ditulis bersama dengan FunPlus Interactive.

funplus ladang keluarga interaktif tepi laut1

Family Farm Seaside mempunyai komuniti yang besar. / © DIANDIAN INTERACTIVE HOLDING

Family Farm Seaside memanfaatkan semua yang kami gemari tentang pertanian. Anda adalah petani yang mesti mencipta dan mengurus ladang terbesar dan terbaik di sekeliling, menanam tanaman, menjaga haiwan, menyelesaikan tugas harian dan mengembangkan tanah anda. Hanya Family Farm Seaside membawa keseronokan ini ke pantai.

funplus ladang keluarga interaktif tepi laut7

Luaskan sempadan plot anda untuk meningkatkan pendapatan anda. / © DIANDIAN INTERACTIVE HOLDING

Kebanyakan permainan melibatkan penuaian sumber – sama ada keju daripada lembu anda, epal dari pokok anda dll. – daripada senarai lebih daripada 300 item unik, untuk mencipta dan menjual produk. Apa yang anda lakukan dengan wang yang anda perolehi? Jadikan ladang anda lebih baik sudah tentu!

Tidak seperti kebanyakan simulator pertanian yang serupa, Family Farm Seaside menampilkan ruang bangsal tanpa had dan tanaman yang tidak pernah layu: anda diberi ganjaran kerana bermain Family Farm Seaside, tidak dihukum kerana gagal log masuk tepat pada masanya.

funplus interaktif keluarga ladang tepi laut5

Ruang tanpa had di kandang anda! / © DIANDIAN INTERACTIVE HOLDING

Cara anda mendapat ganjaran, dan kekerapan ganjaran ini, menjadikan Family Farm Seaside begitu hebat. Ciri baharu dan menarik, seperti membuka kunci pulau anda sendiri, sentiasa dalam genggaman anda jika anda boleh menjaga tanah dan ternakan anda dengan betul. Anda juga boleh berinteraksi dengan rakan dan ladang jiran anda.

Memahami kawalan skrin sentuh tidak mengambil masa sama sekali dan anda serta-merta tertarik ke dalam dunia pertanian yang rancak. Sesiapa sahaja yang pernah bermain permainan simulasi percuma untuk bermain sebelum ini akan berasa biasa dengan persediaan itu, tetapi pembangun Diandian Interactive Holding melakukan tugas yang baik untuk membimbing pemain melalui proses permainan.

funplus ladang keluarga interaktif tepi laut3

Dapatkan ganjaran yang menakjubkan. / © DIANDIAN INTERACTIVE HOLDING

Family Farm Seaside menampilkan grafik yang dilukis dengan cantik; semuanya melantun dan bergoyang dengan kecairan seperti Disney. Dan jangan risau tentang ia berjalan lancar pada peranti anda: Family Farm Seaside menyokong peranti yang menjalankan Android 2.3.3 dan ke atas, bermakna mana-mana telefon pintar dari beberapa tahun lalu akan menjalankannya tanpa sebarang halangan.

Family Farm Seaside adalah percuma untuk dimuat turun dan dimainkan, tetapi ia disertakan dengan pelbagai pembelian dalam apl harga berpatutan. Paling penting, ini boleh dimatikan jika anda bimbang kanak-kanak mendapat akses kepada mereka.

funplus interaktif keluarga ladang tepi laut4

Menghasilkan dan menjual ratusan produk. / © DIANDIAN INTERACTIVE HOLDING

Diandian Interactive Holding sentiasa menambah baik formula untuk menjadikan Family Farm Seaside permainan yang lebih menarik dan jelas mengapa tajuk Android ini khususnya telah memperoleh begitu ramai pengikut.

Family Farm Seaside memberi ganjaran kepada anda kerana menjadi petani yang berdedikasi yang anda sentiasa inginkan, dan sebaik sahaja anda mengambilnya, anda akan merasa sukar untuk berhenti.

Family Farm Seaside kini boleh didapati secara percuma daripada Gedung Google Play dan untuk lebih banyak tajuk daripada Diandian Interactive Holding, lawati pautan.