Fitbit Sense 2, Versa 4 dan Inspire 3 bocor pada imej paparan penuh

10

© NextPit

Bulan lepas, kami telah dilayan dengan satu set imej langsung jam tangan pintar Fitbit Sense 2 yang akan datang yang mengesahkan beberapa perubahan utamanya. Hari ini, beberapa paparan resolusi tinggi jam tangan pintar dan penjejak Fitbit telah dikongsi oleh 91Mobiles dan OnLeaks. Ia bukan sahaja menunjukkan reka bentuk akhir boleh pakai, tetapi juga mencadangkan perubahan yang mengejutkan terutamanya pada penjejak kecergasan Fitbit Inspire 3.

TL;DR

  • Penjejak kecergasan Inspire 3 Fitbit boleh tiba dengan skrin berwarna.
  • Paparan Fitbit Sense 2 dan Versa 4 mengesahkan butang fizikal baharu.
  • Harga dan ketersediaan jam tangan pintar dan penjejak Fitbit baharu belum didedahkan.

Fitbit Inspire 3 untuk menampilkan paparan AMOLED berwarna penuh

Yang pertama dalam senarai ialah penjejak Inspire 3 yang didakwa yang dipaparkan dengan tiga tali berwarna berbeza dengan sarung hitam yang sama. Apa yang ketara ialah bentuk unibody dengan kaca berbalut berbanding gaya sandwic Fitbit Inspire 2. Walaupun penjejak kecergasan baharu kelihatan lebih besar, reka bentuk bulatnya menghasilkan binaan yang lebih padat. Lebih-lebih lagi, kedua-dua butang sisi dari pendahulu dilihat akan dikekalkan pada Fitbit Inspire 3.

Pelancaran penjejak kecergasan Fitbit Inspire 3 2022

Itulah yang mungkin kelihatan seperti Fitbit Inspire 3 dengan skrin warnanya. / © 91Mobiles

Bagi mereka yang belum tahu, penjejak kecergasan Inspire generasi kedua menggunakan paparan PMOLED skala kelabu. Yang menghairankan, Inspire 3 yang digambarkan kelihatan menggunakan skrin berwarna. Tidak jelas sama ada kami juga boleh mendapatkan saiz skrin yang lebih besar atau fungsi sentuhan yang dipertingkatkan setanding dengan Fitbit Charge 5 yang lebih mahal dengan paparan AMOLEDnya.

Reka bentuk akhir Fitbit Sense 2

Bagi Fibit Sense 2, jam tangan pintar premium menggunakan gaya yang sama seperti Sense asal. Tetapi apa yang disahkan ialah butang fizikal yang menonjol yang menggantikan kekunci kapasitif yang tersembunyi pada jam tangan yang lebih tua. Sensor ECG kini disepadukan dalam kaca paparan memberikan kemasan yang lebih bersih. Fitbit Sense 2 digambarkan dalam warna emas, perak dan hitam.

Jam pintar Fitbit Sense 2 bocor dengan butang dan reka bentuk baharu

Fitbit Sense 2 memaparkan butang fizikal baharu dan penderia ECG yang direka bentuk semula. / © 91Mobiles

Perubahan kecil pada Fitbit Versa 4

Fitbit Versa 4 kelihatan mengekalkan kebanyakan ciri jam tangan pintar Versa 3 kecuali pada butang yang disegarkan dan sisi bulat. Sumber itu tidak menyebut sama ada Fitbit milik Google akhirnya akan menambah ECG pada jam tangan baharu itu. Walau apa pun, Versa 4 sepatutnya tiba dengan membawa ciri utama pendahulunya termasuk GPS terbina dalam, skrin AMOLED dan penderia pemantauan kesihatan.

Jam pintar Fitbit Versa 4 bocor dengan reka bentuk moden

Jam pintar Fitbit Versa 4 mempunyai rupa yang lebih bulat dan butang baharu / © 91Mobiles

Harga dan tarikh pelancaran Fitbit Sense 2, Versa 4 dan Inspire 3

Dari segi harga dan ketersediaan, tiada butiran tepat tentang bila trio boleh pakai akan diumumkan dan berapa harganya. Tetapi memandangkan kehadiran render yang kelihatan rasmi ini, nampaknya pelancaran Fitbit Sense 2, Versa 4, dan Inspire 3 hampir tiba. Sebagai rujukan, jam tangan Sense pertama dilancarkan pada harga $330 dan Versa 3 pada harga $230 manakala Inspire 2 dijual pada harga $100.