Garmin Venu Sq 2 (Muzik) dilancarkan dengan dua kali ganda bateri untuk $250

8

© Garmin

Garmin telah melancarkan Venu Sq 2 di IFA di Berlin. Satu-satunya jam tangan pintar persegi daripada barisan jam tangan dan penjejak kecergasan syarikat itu nampaknya telah bocor sebelum ini. Hari ini, kami mengesahkan peningkatan yang dibawa oleh Garmin Venu Sq 2 yang merangkumi hayat bateri berganda dan varian muzik baharu seperti Forerunner 255.

  • Berkaitan: Jam tangan Garmin manakah yang terbaik untuk saya?

TL;DR

  • Venu Sq 2 Garmin mempunyai paparan yang lebih besar dan bateri yang lebih besar.
  • Ia kini dilengkapi dengan Gambar Kesihatan dan main balik muzik luar talian dengan varian Muzik.
  • Garmin Venu Sq 2 boleh didapati dengan harga $250.

Di bahagian hadapan Venu Sq 2 Garmin ialah paparan sentuh AMOLED 1.4 inci yang dibalut oleh bezel aluminium beranod dan selongsong bertetulang gentian. Ia adalah perubahan kecil daripada 1.3-inci gen pertama Venu Sq, tetapi masih merupakan perubahan yang dialu-alukan. Begitu juga, Garmin mengekalkan bentuk persegi jam tangan serta penarafan kalis air 5ATM. Selain itu, butang sisi di sebelah kanan dibawa ke atas.

  • Jangan ketinggalan: Jam pintar Samsung Galaxy terbaik untuk dibeli pada tahun 2022

Gandakan hayat bateri pada Venu Sq 2

Perubahan terbesar pada Venu Sq 2 ditemui di bawah tudung. Garmin menjanjikan hayat bateri sehingga 11 hari dengan sekali cas apabila dalam mod jam tangan pintar. Ini bersamaan dengan 5 hari lebih lama berbanding dengan yang ditawarkan pada pendahulunya. Pengguna kini boleh mendapat manfaat daripada ciri penjimat bateri.

Warna harga pelancaran jam tangan pintar Garmin Venu Sq 2 GPS

Garmin Venu Sq 2 tersedia dalam edisi bukan muzik dan muzik / © Garmin

Berkenaan fungsi kecergasan, boleh pakai Garmin yang baru diumumkan menyokong sehingga 25 mod sukan termasuk berbasikal luar dan berenang di atas larian asas dan penjejakan aktiviti. Apa yang baharu di Venu Sq 2 ialah Gambar Kesihatan yang membolehkan anda memantau semua perkara penting seperti tekanan, tidur dan kadar denyutan jantung dalam rakaman dua minit. Terdapat juga mod pembalakan kehamilan di bawah bahagian Kesihatan Wanita.

Sebagai tambahan kepada GPS terbina dalam, ciri jam tangan pintar tidak berubah pada pemberitahuan seperti Garmin Venu Sq 2 dan Garmin Pay. Anda masih boleh menggandingkan jam tangan dengan apl mudah alih Garmin melalui Bluetooth dan ia serasi untuk Android atau iPhone.

Harga dan ketersediaan Garmin Venu Sq 2

Garmin menaikkan harga Venu Sq 2. Model bukan muzik berharga $250 manakala memilih untuk muzik berkemampuan Venu Sq 2 akan ditetapkan pada $300 dengan kedua-duanya boleh didapati daripada tapak web Garmin atau peruncit rakan kongsi seperti Amazon. Sebaliknya, Garmin telah mengeluarkan penjejak Black Panther Vivofit Jr. 3 yang berharga $90.