iPhone 14 Apple boleh menerima warna yang lebih cerah – Begini rupanya

12
© NextPit

Apple boleh meneruskan penyegaran perkakasan pertengahan tahunnya dengan melancarkan pilihan warna kuning untuk iPhone 14 dan iPhone 14 Plus (semakan) tidak lama lagi jika khabar angin daripada pelbagai sumber boleh dipercayai. Selain itu, beberapa kes rasmi iPhone 14 (Pro) dengan warna baharu nampaknya telah bocor. Beginilah rupa iPhone 14 berwarna kuning terang itu.

Maklumat tentang warna iPhone baharu berasal daripada platform sosial China Weibo, yang dilaporkan oleh blog Jepun Mac Otakara. Secara kebetulan, MacRumors kini telah mengetahui tentang taklimat produk yang akan berlaku yang dijangka berlaku minggu ini. Walaupun masih belum dapat disahkan, iPhone 14 (ulasan) dan iPhone 14 Plus dikatakan akan dilancarkan dengan pilihan warna kuning baharu.

Belum ada sebarang bahan berkaitan yang ditemui seperti gambar sebenar peranti yang akan memberikan petunjuk tentang jenis warna iPhone kuning yang akan tiba. Walau bagaimanapun, artis Kostiantyn Konovalov berjaya mencipta semula varian tertentu berdasarkan model iPhone yang telah dilancarkan dalam warna kuning, seperti iPhone 11 dan iPhone XR.

Konsep iPhone 14 kuning

Konsep iPhone 14 kuning / © Twitter/u/aaple_lab, Edit oleh NextPit

Konsep terakhir ialah versi iPhone 11 yang kurang lembut, walaupun warna sebenar kemungkinan besar berbeza-beza. Selain daripada kerja cat baharu, segala-galanya akan kekal tidak berubah, termasuk bezel hitam hadapan.

Seorang pembocor Twitter yang kerap menggunakan nama MajinBu juga telah berkongsi imej warna baharu sarung kulit rasmi iPhone 14 (Plus) dan iPhone 14 Pro (Max). Penambahan melihat Deep Violet dan Golden Brown di atas Green, Umber, Forest, Midnight atau Black, Ink dan Jingga. Sepasang kes itu mungkin boleh debut bersama iPhone 14 kuning juga.

Tahun lepas pada bulan yang sama, Apple melancarkan iPhone 13 hijau, ini menjadikan acara yang akan datang itu selari dengan pelancaran yang lalu. Begitu juga, kami ingin tahu warna yang Apple perlu buat seterusnya?