iPhone 14 dan banyak lagi: Cara menonton acara ‘Far Out’ Apple

7

© Apple

Acara Apple yang paling penting pada tahun ini akan tiba. Yang kami jangkakan untuk melihat iPhone 14, Apple Watch Series 8 dan AirPods Pro 2. Adakah terdapat juga kejutan produk? Anda boleh mengetahui sendiri bermula jam 10 pagi PT esok, dan NextPit menunjukkan cara anda boleh berada di sana.


TL;DR

  • Acara ‘Far out’ Apple akan berlangsung esok, 7 September, bermula jam 10 pagi PT di Teater Steve Jobs.
  • Kami menjangkakan untuk melihat pelancaran empat iPhone baharu, ditambah dengan AirPod baharu dan jam tangan pintar baharu.

Acara Apple: Apa yang boleh kita jangkakan?

Akhirnya! Peminat Apple mula berpeluh tapak tangan kerana teruja, kerana dalam beberapa jam kita akan mengenali iPhone baharu. Siri iPhone 14 baharu dikatakan akan menyertakan empat telefon iaitu iPhone 14 dalam versi asasnya, iPhone 14 Max (atau Plus), iPhone 14 Pro dan akhirnya iPhone 14 Pro Max.

Di samping itu, pembentangan Apple Watch baharu dalam beberapa varian mungkin sama pastinya dengan AirPods Pro 2 baharu. Tambahan pula, Tim Cook dan pasukannya mungkin akan turut memberi perkhidmatan kepada kami iOS 16, watchOS 9 dan tvOS 16. iPadOS 16 boleh mengikuti sedikit kemudian pada tahun ini mengikut khabar angin.

Adakah terdapat “satu perkara lagi” dalam bentuk set kepala realiti campuran? Tidak begitu mungkin, tetapi tidak sepenuhnya keluar dari soalan. Kami akan mengetahui lebih lanjut selepas strim.

Cara menonton acara ‘Far Out’ Apple

Bercakap tentang strim, saya ingin memberitahu anda bagaimana anda boleh menonton. Hanya untuk berada di sisi selamat: Acara bermula esok, 7 September, jam 10 pagi PT.

Jika anda suka, anda boleh menonton strim terus di laman web Apple atau pergi ke Halaman acara Apple. Sebagai alternatif, anda boleh menonton secara langsung di Apple TV atau peranti Apple lain menggunakan apl Apple TV. Seperti biasa, Apple juga menyiarkan semua keseronokan padanya halaman YouTube. Sudah tentu, kami telah membenamkannya secara langsung untuk anda dengan mudah di bawah.

Seperti biasa, anda tidak perlu risau jika terlepas aliran. Anda masih boleh menontonnya selepas itu, dan lebih penting lagi: NextPit sudah tentu akan melaporkan semua perkara penting dalam banyak artikel. Jadi di NextPit anda mendapat keseluruhan pakej gembira untuk acara Apple!

Beritahu kami produk yang paling anda nantikan: Adakah iPhone 14—atau adakah anda mengharapkan kejutan realiti campuran?