Kebocoran Samsung Galaxy Watch 6 Mengembalikan Bezel Berputar

5
© NextPit

Kami baru sahaja menguji Samsung Galaxy Watch 5 Pro di pejabat editorial NextPit, dan penggantinya sudah diumumkan. Paparan pertama Samsung Galaxy Watch 6 Classic menunjukkan bahawa pengeluar Korea Selatan membawa balik bezel berputar. Gambar pertama juga membuatkan kita mahu lagi!

Samsung Galaxy Watch 6 Classic dipamerkan dalam paparan 5K

Samsung Galaxy Watch 6 Classic memaparkan

Samsung Galaxy Watch 6 Classic dengan dua butang perkakasan di sisi. / © onLeaks

Diakui, fakta yang disebut dalam intro bukanlah sesuatu yang baru untuk pembaca setia NextPit. Kami telah pun melaporkan tentang kemunculan semula bezel berputar popular serta Exynos W980 yang mungkin dihasilkan dalam proses 5 nm. Walau bagaimanapun, Steve Hemmerstofferpemberi maklumat terkenal yang terkenal dengan banyak kebocoran Samsung pada masa lalu, mempunyai sesuatu yang lebih baik untuk kami.

Dia berkongsi imej paparan pertama Samsung Galaxy Watch 6 Classic berdasarkan lakaran CAD asal yang diberikan kepadanya dan menjualnya secara eksklusif dengan data teknikal pertama kepada peruncit dalam talian MySmartPrice.

Paparan Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Samsung membawa kembali bezel berputar pada Galaxy Watch 6 Classic. / © onLeaks

Jadi itu juga melaporkan paparan OLED 1.47 inci dengan resolusi 470 x 470 px untuk jam tangan pintar Samsung seterusnya. Kapasiti 425 mAh ditentukan untuk bateri terbina dalam, yang sepatutnya memberi kuasa kepada Galaxy Watch 6 Classic.

Selepas penggabungan baru-baru ini bagi pembangunan jam tangan pintar Samsung dan Google, yang meletakkan sistem pengendalian Tizen mereka sendiri untuk tidur dan menyebabkan malam tanpa tidur bagi pengeluar seperti Mobvoi, Fossil dan Tag Heuer, model terbaharu itu berkemungkinan akan dilancarkan terus dengan Wear OS 4.0 dan One UI 5.

  • Jangan terlepas: Ulasan One UI 5 Samsung

Gambar-gambar pada dasarnya menunjukkan kepada kita reka bentuk yang biasa. Selain bezel berputar yang kembali, dua butang perkakasan muncul di sebelah kanan. Di bahagian bawah, kami juga menemui penderia biasa untuk denyutan jantung dan penderia oksigen darah pada Samsung Galaxy Watch 6 Classic, serta penyambung magnet untuk pengecasan bateri pantas. Kami menjangkakan dua model Galaxy Watch 6 seawal Julai tahun ini, bersama-sama dengan dua peranti boleh lipat, Samsung Galaxy ZF old 5 dan Galaxy Z Flip 5.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic memaparkan

Samsung Galaxy Watch 6 Classic dengan pengecasan bateri tanpa sentuh. / © onLeaks | edit oleh NextPit

Dan apakah pendapat anda tentang reka bentuk dan kemungkinan fakta bahawa bezel berputar akan datang semula? Jangan ragu untuk menulis pendapat anda kepada kami dalam ulasan. Pastikan reaksi kami!

Sumber:
MySmartPrice