Motorola Razr 40 Ultra: Nama Baharu dan Gambar Baharu!

31
© NextPit

Bekas anak syarikat Google Motorola adalah salah satu pengeluar telefon pintar pertama yang melancarkan telefon RAZR yang terkenal dalam versi boleh lipat. Menurut maklumat terkini, akan ada dua model dalam reka bentuk kulit kerang tahun ini, yang mungkin juga akan mempunyai perubahan nama yang luar biasa. Telefon pintar boleh lipat yang sebelum ini dikenali sebagai Motorola Razr+ kini akan dipanggil Motorola Razr 40 Ultra.

Motorola Razr 40 Ultra dan Motorola Razr 40 Lite

Gambar bocor Motorola Razr 40 Ultra

Motorola Razr 40 Ultra mungkin akan datang dengan paparan skrin penuh. / © Motorola | Edit oleh NextPit

Sememangnya, pertukaran nama peranti boleh lipat yang sebelum ini dikenali sebagai Motorola Razr+ dan Razr Lite, agak mengejutkan. Bom itu telah dijatuhkan oleh Evan Blass, seorang pembocor yang dianggap boleh dipercayai, yang turut menyediakan bahan imej baharu dalam konteks ini, yang nampaknya seperti bahan akhbar.

  • Jangan ketinggalan: Motorola Razr 2022 dalam semakan

Pembocor itu mengumumkan melalui saluran Twitternya bahawa kita mungkin boleh menjangkakan nama Motorola Razr 40 Ultra dan mungkin Motorola Razr 40 Lite. Jika teori ini ternyata benar, Motorola mungkin akan mengambil satu lagi langkah ke arah tatanama yang seragam. Lagipun, flagship terbaru dipanggil Motorola Edge 40 Pro di Eropah, yang sudah tentu telah kami uji untuk anda. “40” bermaksud siri model yang telah/akan dikeluarkan pada tahun 2023.

Walau bagaimanapun, kita perlu ambil perhatian bahawa Motorola memanggil Edge 40 Pro sebagai Moto X40 di China dan Moto Edge+ (2023) di AS—jadi namanya tidak begitu konsisten. Mungkin model AS boleh dipanggil Moto Razr+ (2023)?

Gambar yang bocor jelas adalah gambar akhbar rasmi kerana reka bentuk individu paparan besar itu dijelaskan dan juga diiklankan. Ia kelihatan seperti paparan skrin penuh, walaupun ia menyepadukan bar status tambahan dengan ikon sepadan yang serupa dengan “skrin utama” biasa. Dalam kes ini, ia berada di bahagian bawah, bukannya bar yang kita tahu dari atas. Walau bagaimanapun, ia juga boleh disembunyikan sepenuhnya.

Gambar bocor Motorola Razr 40 Ultra

Paparan luar skrin penuh juga mempunyai banyak pilihan reka bentuk. / © Motorola | edit oleh NextPit

Apakah pendapat anda tentang Motorola Razr 40 Ultra/Razr+ baharu? Adakah Motorola akhirnya mencabar Samsung dalam pasaran boleh lipat padat? Apakah yang akan membuatkan anda mempertimbangkan untuk membeli Razr baharu? Tulis pendapat anda dalam komen.

Sumber:
Evan Blass