Nothing’s Phone (1) pengganti akhirnya menyaingi iPhone di AS

18

© NextPit

Nothing Phone (1) mendapat perhatian yang cukup besar walaupun ia tidak dikeluarkan di Amerika Syarikat. Tiada apa-apa yang boleh memanfaatkan beberapa gembar-gembur yang tinggal yang dibina kerana ia merancang untuk memperkenalkan telefon pintar Nothing yang akhirnya akan menyokong pasaran terbesar. Dan itu mungkin melalui Nothing Phone (2) yang akan datang.

Alasan utama syarikat untuk tidak melancarkan Nothing Phone negeri pertama adalah kerana kekurangan sokongan teknikal untuk pembawa, yang didedahkan oleh Ketua Pegawai Eksekutifnya Carl Pei dalam temu bual CNBC. Beliau menambah bahawa mereka sudah berbincang dengan beberapa pembekal tentang membawa telefon pintar Nothing baharu ke Amerika, walaupun ia tidak dinyatakan bila ia akan dimainkan.

  • Jangan terlepas: ulasan Nothing Ear (Stick).

Nothing Phone (2) sebagai telefon pintar utama

Selain itu, Nothing tidak mengesahkan sama ada ia adalah Telefon (2) yang akan datang atau Telefon (1) yang dikemas kini yang mereka rujuk. Tetapi memandangkan Telefon generasi pertama telah tersedia selama beberapa bulan, adalah selamat untuk mengandaikan bahawa ini boleh menjadi pengganti lengkap atau malah versi perdana yang menyaingi barisan iPhone atau Google Pixel.

Tiada apa-apa Telefon (1)

Antara muka Glyph sepatutnya mengubah cara anda berinteraksi dengan telefon pintar anda. Tetapi saya harus mengakui bahawa ia adalah gimik. / © NextPit

Nothing Phone (1) hadir dengan spesifikasi sederhana termasuk cipset Snapdragon 778G+ dan dwi kamera belakang 50 MP. Tetapi apa yang menonjol daripadanya ialah antara muka glif unik yang menggunakan gabungan lampu belakang lutsinar dan LED. Peranti ini juga mempunyai perkakasan yang lebih baik berbanding dengan kelas pertengahan premium lain seperti Pixel 6a.

Walaupun Telefon (1) tidak dijual di AS, fon kepala permulaan telah terbukti cukup popular di rantau ini. Menurut Nothing, fon telinga tanpa wayar Ear (Stick) terbarunya telah terjual dengan baik sejak ia diperkenalkan beberapa bulan lalu.

Apakah pendapat anda tentang Tiada apa-apa yang memasuki AS? Adakah anda merancang untuk Nothing Phone (2) jika ia akan dikeluarkan? Biar kami mendengar jawapan anda.

Sumber:
CNBC