Penyesuai kereta Bluetooth universal dan pemancar FM daripada Joyroom

7
Penyesuai Kereta Bluetooth Universal dan Pemancar FM daripada JOYROOM

Terdapat banyak pengecas kereta yang terdapat di pasaran. Tetapi tidak seperti yang lain, pengecas kereta Joyroom mempunyai port USB pengecasan dwi pantas, Bluetooth 5.3, pemancar FM, dwi mikrofon, output AUX dan banyak lagi. Kami mempunyai pengecas bersama kami, dan inilah ulasan kami.

Kajian penyesuai kereta Joyroom: Reka bentuk dan binaan utilitarian

Pengecas kereta Joyroom mempunyai set ciri yang sangat luas sehingga mengelirukan saya tentang di mana untuk bermula. Selain itu, ia padat dan berat hanya 44 gram, yang seterusnya memberi jaminan kepada saya bahawa peranti itu tidak akan jatuh semasa tunggangan bergelombang.

Mari kita lihat semua cirinya dalam faktor bentuk 5×4.5×7 cm. Ia memaparkan status Bluetooth, mod bes dan voltan atau frekuensi radio FM. Apabila anda memasangkan peranti ini, anda akan melihat lampu LED menyala, yang boleh anda kawal dengan butang di sebelah kiri peranti dan panel paparan menjadi hidup.

Di atas paparan terdapat sepasang mikrofon yang membantu dalam panggilan bebas tangan. Mikrofon ini juga dilengkapi dengan teknologi pengurangan hingar CVC 8.0 terkini yang membantu menyekat pelbagai bunyi angin dan lalu lintas, memastikan pengalaman panggilan yang bersih.

Di bawah paparan, kami mempunyai port USB-C dan sepasang port USB-A. Mengenai topik port, peranti ini juga menampilkan port keluar AUX yang membantu anda menyambungkan peranti ke stereo kereta dan memainkan muzik melalui Bluetooth (Versi 5.3) atau melalui port USB-A kedua, yang menyokong pemacu denyar. Port AUX mengeluarkan kualiti audio seperti CD.

Butang Bass dan penerima panggilan berada di sebelah port, yang juga berfungsi sebagai roda skrol frekuensi radio FM dan kawalan kelantangan. Terdapat butang sebelumnya dan seterusnya di sebelah kanan unit untuk melangkau ke lagu seterusnya atau mengulang lagu sebelumnya. Di sebelah kiri, kami mempunyai butang yang mengawal lampu LED, betul-betul di bawah port AUX.

Bagaimana untuk mengakses Radio FM

Bagaimana untuk mengakses Radio FM dalam pengecas kereta JOYROOM

Jika stereo kereta anda tidak mempunyai sokongan Radio FM, pengecas kereta Joyroom ialah penyelesaian yang sesuai untuk anda. Ia boleh membantu anda menyambung ke radio dan menstrim audio melalui sistem audio kereta. Ini dimungkinkan berkat port keluaran AUX yang mengeluarkan muzik berkualiti seperti CD.

Anda perlu menekan dan menahan tombol di bawah butang bes untuk mendayakan mod radio FM. Memusing tombol menala frekuensi radio FM yang ditunjukkan pada paparan peranti. Juga, tombol berfungsi sebagai roda skrol. Terdapat pelbagai cara untuk menyambung ke Radio FM. Menuju ke laman web Joyroomyang menyenaraikan semua cara untuk menyambung ke radio FM.

48 watt Penghantaran Kuasa

Pengecas kereta Joyroom menempatkan port USB-C PD yang menyalurkan kuasa sehingga 30W dan port USB-A QC 3.0 dengan output kuasa maksimum 18W. Berikut ialah penarafan kuasa untuk kedua-dua port:

 • Port PD USB-C: 5V=3A,9V=3A,12V=2.5A,15V=2A,20V=1.5A (Maks 30W)
 • Port QC 3.0 USB-A: 5V=3A,9V=2A,12V=1.5A (Maks 18W)

Menyambungkan iPhone anda melalui port USB-C boleh mengecas iPhone anda pada 20-25W. Ini bermakna iPhone anda akan mengecas dari 0-50% dalam masa 30 minit. Port USB-A juga diperakui Quick Charge 3.0, memastikan 18W output kuasa maksimum. Sekali lagi, anda boleh menjangkakan hampir 0-50% bateri dalam 30-45 minit.

Walaupun kedua-dua port telah diduduki, jumlah output kuasa maksimum oleh pengecas kereta Joyroom ialah 48W. Sambungkan Mac dan iPhone anda kepada pengecas kereta Joyroom dan dapatkan kelajuan pengecasan hampir penuh dengannya.

Adakah pengecas kereta JOYROOM berbaloi dengan wang anda?

iGeekometer

Kualiti Binaan

85%

Utiliti

95%

Kelajuan Mengecas

90%

Nilai untuk wang

80%

Pengecas kereta Joyroom berharga $24.99. Seseorang boleh berhujah bahawa anda boleh mendapatkan 2 pengecas kereta untuk harga itu. Tetapi itu hanya sebahagiannya betul kerana ini bukan sahaja pengecas kereta dan mempunyai satu set ciri berguna yang lain. Ia melakukan segala-galanya daripada mengecas alat anda kepada berfungsi sebagai penerima Bluetooth.

Bosan dengan bunyi neutral dan mahu mendengar muzik bass-berat? Tekan butang rangsangan bass, dan audio berubah sepenuhnya. Jika kereta anda tidak menyokong panggilan wayarles, fungsi Bluetooth peranti membantu mendayakan ciri ini.

Kebaikan

 • Ringan dan padat
 • 48W gabungan kelajuan pengecasan
 • Bluetooth 5.3
 • Berfungsi sebagai pemancar radio FM
 • Mendayakan panggilan Bebas Tangan

Keburukan

 • Mahal sikit

Jika anda sedang mencari pengecas kereta pelbagai guna dengan ciri berguna dan bukan gimik, anda harus memberi peluang kepada pengecas kereta JOYROOM.

Beli sekarang

Baca lebih lanjut:

 • Sarung Tangan skrin sentuh dari Mujjo
 • 11 Perisian penyuntingan video terbaik untuk Mac
 • 37 Petua dan kiat Apple Mail untuk digunakan pada iPhone atau iPad seperti seorang profesional