Percuma dan bukannya $2.99: Keseronokan teka-teki yang rangup untuk Android dan iOS

4

© NextPit

Adakah anda bersedia untuk permainan pengembaraan titik dan klik klasik? Syntaxity mempunyai satu lagi permainan teka-teki baharu dengan “Lost Treasure 2” dan perkara terbaik mengenainya ialah: Pada masa ini, anda boleh berseronok secara percuma pada kedua-dua platform iOS dan Android!


Tl;DR

  • Lost Treasure 2 biasanya berharga $2.99 ​​pada kedua-dua platform iOS dan Android.
  • Penilaian 4.8 bintang di Apple, penilaian 4.6 bintang di Google.
  • Tiada iklan di dalam tetapi terdapat pembelian dalam apl (tidak perlu).

Damn Clickbaiter Drees: Di sini, dia memberitahu anda tentang permainan teka-teki yang menyeronokkan, tetapi hanya menghabiskan beberapa minit dengan Syntaxity’s permainan. Namun, saya’saya pasti saya’Akan berseronok dengan permainan mudah alih ini, kerana kami’telah pun berkongsi tentang pengembaraan titik dan klik seperti Enchanted Worlds atau Blackthorne Castle dengan anda sebelum ini.

Malangnya, saya hanya tahu bahawa permainan ini percuma untuk iOS dan Android, tetapi saya tidak pasti berapa lama ia akan kekal seperti itu. Jadi inilah cadangan saya: Muat turun permainan dahulu, kemudian kembali dan baca artikel yang lain. Tetapi jangan’jangan lupa lakukan yang pertama, kawan-kawan!

  • Muat turun Lost Treasure 2 secara percuma dari Gedung Google Play
  • Muat turun Lost Treasure 2 secara percuma dari Apple AppStore
  • Tidak berminat dengan permainan ini? Berikut ialah lebih banyak apl percuma untuk iOS dan Android


Dapatkan Prime Gaming Percuma 30 hari
dengan Percubaan Perdana Amazon

Mengapakah “Lost Treasure 2” patut dimuat turun?

Mereka yang gembira dengan permainan Syntaxity yang lain sudah pasti akan gembira dengan “Lost Treasure 2”. Idea dan mekanik permainan adalah sama: anda mengklik jalan anda melalui visual yang indah yang telah memberikan pemandangan khas dan menemui objek yang perlu anda kumpulkan untuk menyelesaikan banyak teka-teki dan permainan otak.

Seperti biasa, awak’akan mempunyai tiga item penting bersama anda pada setiap masa:

  • Beg, di mana anda’akan menyimpan semua penemuan anda yang anda’perlu untuk tugasan nanti.
  • Kamera yang boleh anda gunakan untuk mengambil tangkapan skrin dalam permainan untuk membantu anda menyelesaikan teka-teki.
  • Peta yang membolehkan anda mengembara dengan cepat ke tempat anda’telah pun ditemui.
Tangkapan skrin dari Spiels "Der verlorene Schatz 2"
awak’Saya perlu menyelesaikan teka-teki di atas untuk mendapatkan item di bawah. / © NextPit

Kali ini awak’Akan mengembara berhampiran Kepulauan Galapagos. Anda akan menghadapi banyak pulau, perlu mengatasi labirin, dan banyak lagi. Teka-teki bersembunyi hampir di mana-mana, di mana sesetengahnya agak mudah untuk diselesaikan manakala yang lain memerlukan kuasa otak tambahan. Tahap kesukaran kekal adil pada setiap masa, tetapi jika ia tidak’tidak bersenam, anda juga boleh mendapatkan bantuan. Terdapat petua percuma, tetapi anda juga boleh membeli bantuan tambahan dengan harga $0.99.

Jujur bercakap: Anda tidak’t perlu membazirkan wang untuk itu. Ini kerana a) anda boleh memikirkannya dengan sedikit pemikiran, b) terdapat petua percuma yang tersedia, dan c) khabar angin mengatakan bahawa video penyelesaian juga tersedia di YouTube (tetapi anda tidak’t dengar daripada saya!).

  • Mencari lebih banyak permainan pengembaraan? Ini ialah permainan pengembaraan kami yang disyorkan pada Android dan iOS.

Adakah selamat untuk memuat turun The Lost Treasure 2?

Permainan ini bebas daripada iklan dan anda tidak memerlukan akaun. Terdapat pembelian dalam apl, seperti yang dinyatakan di atas, tetapi tiada satu pun daripada pembelian itu wajib. Seperti biasa dengan permainan Android, kami sekali lagi merujuk kepada platform privasi yang dikenali sebagai Keluaran. Ia hanya menemui dua penjejak biasa dan lima kebenaran yang diperlukan. Semua yang diminta daripada anda sesuai dengan semangat permainan, jadi anda boleh mengklik butang muat turun tanpa sebarang teragak-agak!

Bagaimanapun, saya tidak’tidak faham mengapa anda mempunyai’t sudah memasang “Lost Treasure 2”, tidak’t Saya sudah anda memuat turunnya untuk keseronokan pada mulanya? Mungkin saya’saya agak terlalu bersemangat sekali lagi, semata-mata kerana saya suka siri permainan dari Syntaxity ini. Teka-teki yang rangup, suasana santai, yang turut dipertingkatkan dengan runut bunyi yang menyejukkan – saya boleh’t berkata tidak untuk itu.

Ramai yang lain mungkin boleh’sama ada, kerana walaupun permainan itu hanya berada di pasaran sejak Mei 2022, dan sudah terdapat ratusan ulasan yang memuji tajuk ini di Google Play dan Apple App Store. Versi Android memperoleh 4.6 bintang, manakala rakan sejawatannya iOS mempunyai penarafan yang lebih tinggi pada 4.8 bintang. Jadi, panggilan terakhir: Muat turun!