Pixel 7: Inilah masanya anda boleh membeli telefon pintar premium Google yang seterusnya

13

© Google

Dijangka Google akan melancarkan Pixel 7 dan Pixel 7 Pro sekitar bulan Oktober. Walau bagaimanapun, kami masih tidak mempunyai tarikh khusus untuknya. Nasib baik, seorang pembocor terkenal kini mencadangkan kita tidak perlu menunggu lebih lama apabila pasangan itu akan didedahkan sepenuhnya. Kedua-dua prapesanan dan tarikh pelancaran disebut akan berlaku pada awal bulan depan.

TL;DR

  • Google boleh mengumumkan Pixel 7 dan Pixel 7 Pro pada 7 Oktober berdasarkan sumber yang boleh dipercayai.
  • Ketersediaan dua telefon Pixel akan bermula pada 13 Oktober.
  • Pixel Watch juga boleh disebut semasa acara itu.

Tarikh pelancaran Pixel 7 dan Pixel Watch

Menurut sumber Frontpagetech yang boleh dipercayai, barisan Google Pixel 7 akan debut pada 7 Oktober yang sedikit lebih awal berbanding Pixel 6 yang diperkenalkan pada 19 Oktober tahun lalu. Pelancaran ini juga akan membuka prapesanan untuk kedua-dua model manakala ketersediaan akan berlaku pada 13 Oktober. Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa penerbitan yang sama meramalkan masa keluaran Pixel 6 tahun lepas dengan tepat.

  • Baca juga: Telefon pintar kelas pertengahan terbaik pada tahun 2022

Pembocor itu tidak menyebut sama ada Pixel Watch Google juga akan tiba bersama duo Pixel 7. Kemungkinan peranti boleh pakai juga boleh disebut semasa pengumuman itu. Jika kita bernasib baik, peminat mungkin dapat mengetahui bila jam tangan pintar Pixel akan tersedia.

Berkenaan dengan ketersediaan global, Google diketahui mengeluarkan produknya sama seperti pasaran utama lain di luar AS. Adalah selamat untuk mengandaikan bahawa kita boleh melihat Pixel 7 dan 7 Pro menjelang Oktober di negara lain juga.

Ulasan Google Pixel 6a

Skrin Google Pixel 6a menawarkan kualiti warna dan kecerahan yang hebat / © NextPit

  • Jangan terlepas: Ulasan Google Pixel 6a

Sebaliknya, Google telah pun mengeluarkan Pixel Buds Pro minggu lepas bersama-sama dengan Pixel 6a. Fon telinga wayarles mempunyai ANC dan hayat bateri sehingga 31 jam. Pengguna juga boleh memilih mod ketelusan yang terdapat pada kebanyakan fon kepala dalam telinga premium di pasaran seperti Samsung Galaxy Buds Pro. Pixel Buds Pro dijual pada harga $200 dan ia tersedia dalam empat warna.

Adakah anda merancang untuk menaik taraf kepada Pixel 7 tahun ini? Biar kami mendengar jawapan anda di bahagian komen di bawah.

Sumber:
FPT