Samsung Galaxy Buds 2 Pro Mendapat Mod Bunyi Ambien Tambahan

10
© Samsung

Samsung sedang menaik taraf fon telinga Galaxy Buds 2 Pro dengan ciri tambahan untuk mod Bunyi Ambiennya, termasuk tetapan boleh disesuaikan, tetapan volum bebas untuk setiap telinga dan banyak lagi.

Fon telinga terulung daripada syarikat Korea Selatan itu mendapat banyak peningkatan melalui perisian tegar untuk menawarkan pengalaman yang lebih diperibadikan, terutamanya bagi mereka yang mengalami gangguan pendengaran ringan dan mereka yang ingin memperhalusi fon telinga mereka dengan lebih lanjut.

Baca ulasan lengkap Galaxy Buds 2 Pro

Ciri baharu utama akan segera disedari oleh mereka yang mempunyai Aplikasi Galaxy Wearable: Dua mod Bunyi Ambien tambahan untuk lima tahap penguatan untuk mengetahui bunyi di sekeliling pengguna. Beberapa percubaan yang ditugaskan oleh Samsung mendedahkan bahawa pengguna yang mengalami kehilangan pendengaran ringan hingga sederhana mengalami persepsi pertuturan yang lebih baik dan komunikasi yang lebih baik di tempat yang sunyi.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Dua tahap tambahan akan datang ke mod bunyi Ambien pada Galaxy Buds 2 Pro / © Samsung

Selain itu, Samsung juga membenarkan pengguna melaraskan kelantangan bunyi secara berasingan antara fon telinga kiri dan kanan, dan juga menyesuaikan julat nada dalam mod bunyi Ambien dalam lima langkah antara lembut hingga jelas.

Menurut Samsung, ciri baharu itu akan datang ke Galaxy Buds 2 Pro “melalui kemas kini perisian dalam beberapa minggu akan datang”.

  • Semak senarai fon telinga pembatalan hingar terbaik NextPit

Bagaimana dengan awak? Bagaimanakah anda menggunakan mod bunyi ANC dan Ambien pada fon kepala/fon telinga anda? Adakah anda ingin mereka menawarkan lebih banyak tetapan penalaan halus atau adakah anda lebih suka pilihan tetapan dan lupakan lalai? Kongsi pendapat anda dalam komen di bawah!