Samsung Galaxy S23 FE Mungkin Berkongsi Kamera Unggul dengan Vanilla S23

22
© NextPit

Dikhabarkan bulan lepas bahawa Samsung Galaxy S23 FE yang akan datang boleh tiba dengan spesifikasi yang diperbaharui termasuk kamera utama 50 MP. Nampaknya, ini kini disokong oleh laporan baru yang mendakwa Galaxy S23 Fan Edition yang lebih murah akan berkongsi sensor serupa dengan Galaxy S23 (Plus) standard.

Samsung memperkenalkan sensor 50 MP pada Galaxy S22 dan terus mendapatkannya pada Galaxy S23 tahun ini. Menurut Kelab Galaxy, Galaxy S23 FE yang tidak diumumkan, yang dijadualkan tiba akhir tahun ini, juga akan mendapat manfaat daripada modul utama yang sama. Tiada kata-kata jika telefoto 8 MP dan kakap ultralebar 12 MP akan disimpan.

  • Baca juga: Cara menangkap Star Trail menggunakan Astrophotography pada Samsung Galaxy S23

Adakah Samsung Galaxy S23 FE akan mengambil gambar sebaik Galaxy S23?

Tambahan pula, ia tidak menyatakan sama ada spesifikasi kamera utama, seperti optik, akan dibawa. Adalah selamat untuk mengandaikan bahawa perkara seperti panjang fokus 24 mm dan penstabilan imej optik akan menemui jalan ke Galaxy S23 FE juga. Walau bagaimanapun, tidak jelas sama ada rakaman video 4K yang dinaik taraf pada 30 fps juga akan datang, memandangkan ini memerlukan cipset yang lebih baharu seperti Snapdragon 8 Gen 2.

Galaxy S23 FE dikatakan menggunakan SoC Samsung Exynos 2200 dan bukannya Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yang lebih berkebolehan yang menjanakan siri Galaxy S23. Selain itu, peranti itu boleh dihantar dengan panel AMOLED 6.4 inci dan bateri 4500 mAh, kedua-duanya tidak berubah daripada Galaxy S21 FE.

Samsung Galaxy S21 FE

Samsung Galaxy S21 FE menampilkan penderia utama 12 MP. / © NextPit

Samsung dilaporkan membatalkan Galaxy A74 kelas pertengahan atas kerana jualan yang kurang memberangsangkan Galaxy A73. Orang Korea boleh melihat Galaxy S23 FE sebagai pengganti untuknya, terletak di atas Galaxy A54. Tidak ada petunjuk tentang berapa banyak ia akan dijual. Sebagai rujukan, model asas Galaxy S23 yang kami semak berharga $799.

Apakah pendapat anda tentang fakta bahawa Galaxy S23 FE berkongsi kamera yang sama dengan Galaxy S23? Adakah anda akan menganggapnya sebagai pembelian yang lebih baik daripada model biasa? Kongsi kepada kami jawapan anda. Kami sedang mendengar.

Melalui: Kelab Galaxy