Tiada apa-apa Ear (2) mungkin mendapat audio dan ANC yang lebih baik berdasarkan reka bentuk yang bocor ini

16
© NextPit

Selepas beberapa bulan Nothing Ear (2) in-ear telah bocor, sejak itu tiada butiran lanjut yang dikeluarkan. Hari ini, satu set imej beresolusi tinggi bagi pengganti yang didakwa kepada Telinga (1) telah dikongsi menghidupkan semula minat di sekeliling yang boleh dipakai. Sekali gus, ia juga mungkin membayangkan bunyi yang lebih baik dan ANC dalam tunas wayarles yang akan datang.

The Nothing Ear (1) terbukti menawarkan purata tahap pembatalan audio dan hingar walaupun jabatan PR syarikat telah melampaui fon telinga wayarles separa telus. Tiada apa-apa lagi sekarang mempunyai pukulan lain dengan Telinga (2) untuk menebus kesilapan itu. Dan berdasarkan bahan terbaharu yang dikongsi oleh SmartPrix, ia boleh bermula dengan menawarkan keupayaan menyekat hingar yang lebih baik dan diharapkan bunyi yang lebih berkuasa.

  • Nothing Ear (stick) review: Konsep hebat, fon telinga biasa-biasa sahaja

Tiada apa-apa Fon kepala Telinga (2) mendapat kedudukan mikrofon baharu

Terdapat sangat sedikit untuk dibedah daripada imej sejak generasi ke-2 Tiada fon telinga hampir tidak dapat dibezakan daripada pasangan asal. Tetapi perkara yang paling jelas yang boleh kita buat dengan segera jika kita melihat dengan teliti ialah lubang mikrofon yang diubah kedudukannya, yang kini lebih tertumpu pada batang.

Mungkin, susunan ini boleh meningkatkan ciri ANC dalam Telinga (2) dengan mencari kedudukan yang paling berkesan. Tambahan pula, Tiada apa-apa dijangka menambah sokongan penalaan halus untuk ANC yang membolehkan pengguna melaraskan tahap pembatalan hingar. EQ lanjutan dan ketersambungan dwi juga sedang dalam perancangan, yang sememangnya kurang daripada Telinga (1). Secara keseluruhannya, fungsi ini boleh menghasilkan output audio yang lebih jelas secara keseluruhan.

Tiada reka bentuk Telinga 2 vs Telinga 1

Tiada reka bentuk Telinga 1 vs Telinga 2 – Dua set tunas hampir sama kecuali pada kedudukan mikrofon yang membatalkan hingar. / © SmartPrix / OnLeaks

Tetapi di sebalik perubahan yang disebutkan di atas, tidak jelas sama ada akan terdapat cip audio baharu atau codec HD tambahan seperti LDAC memandangkan Nothing Ear (1) hanya dilengkapi dengan codec AAC dan SBC.

Apakah ciri baharu yang Tiada apa-apa yang perlu ditambahkan pada Telinga (2)? Kongsi dengan kami senarai hajat anda.