VPN terbaik untuk Australia

10
 • Inilah Cara Membeli VPN Terbaik untuk Keselamatan Dalam Talian Anda

 • Bagaimana untuk menonton TV AS dari luar AS

 • VPN terbaik untuk Australia

 • VPN terbaik untuk Kanada

 • VPN terbaik untuk Hong Kong

 • VPN terbaik untuk India

 • VPN terbaik untuk Jepun

 • VPN terbaik untuk Emiriah Arab Bersatu

 • VPN terbaik untuk AS

Adakah anda sedang mencari VPN terbaik untuk Australia? Warga Australia dan pelawat ke Australia menikmati kebebasan Internet yang tinggi, tetapi di sini pun VPN boleh menjadi satu kemestian. Undang-undang baharu telah meningkatkan kapasiti untuk pengawasan dan memberi syarikat tanggungjawab baharu untuk mengekalkan data anda, manakala undang-undang lain mengehadkan akses kepada beberapa perkhidmatan dan tapak web. Sementara itu, rakyat Australia mempunyai banyak sebab lain untuk menggunakan VPN, termasuk mengelakkan pengintipan korporat, meningkatkan keselamatan pada rangkaian awam dan mendapat akses kepada perkhidmatan penstriman video di UK dan AS.

Sekilas Pandang – VPN Terbaik untuk Australia

Penerangan yang lebih terperinci tentang VPN terbaik untuk Australia akan disediakan di bawah, tetapi jika anda tergesa-gesa, berikut ialah ringkasan ringkas mengenai tiga pilihan teratas kami:

VPN terbaik untuk Australia
Salah satu VPN terbaik untuk penstriman, ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan global yang pantas yang membolehkan anda mengakses kandungan Australia dan antarabangsa di mana sahaja anda berada. Ia juga mempunyai banyak ciri keselamatan. Jika anda ingin menikmati diskaun besar, langgan pelan 1 tahunnya dan anda akan mendapat 3 bulan percuma.
CyberGhost dilengkapi dengan ciri keselamatan lanjutan, menjadikannya VPN yang sangat baik untuk menyemak imbas, penstriman dan permainan. Ia juga mempunyai jaminan pulangan wang terpanjang dalam industri VPN (45 hari jika anda menggunakan pelan 1 tahun atau lebih tinggi).
Buat masa ini, lebih daripada 270 daripada 30,000 pelayan PIA terletak di Australia (Melbourne, Perth, dan Sydney). Itu lebih daripada mana-mana pembekal VPN lain. Ia juga mempunyai sokongan P2P pada semua pelayan untuk torrenting pantas.

Memilih VPN Terbaik untuk Australia

Walaupun rakyat Australia tidak banyak berhadapan dengan penapisan atau pengawasan, masih ada sebab yang baik untuk sesetengah pengguna Internet dan aktivis politik perlu bimbang. Undang-undang terkini telah memberikan perkhidmatan keselamatan dan penguatkuasaan undang-undang lebih kuasa untuk mengintip aktiviti Internet, manakala undang-undang pengekalan data telah dipertingkatkan supaya ISP mempunyai kewajipan undang-undang untuk mengumpul dan menyimpan metadata sehingga dua tahun, dan menyediakannya kepada keselamatan negara. atas permintaan. Terdapat juga hukuman baharu untuk pemberi maklumat yang menerbitkan maklumat sulit, bersama-sama dengan undang-undang yang menyekat akses kepada banyak tapak web torrent dan penstriman. Menggunakan VPN memberikan pengguna tahap kerahasiaan, perlindungan daripada pengawasan dan cara untuk memintas sekatan kandungan.

Tawaran Terhad: 3 bulan PERCUMA!
Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra penstriman.

Jaminan wang dikembalikan 30 hari

Terdapat juga banyak sebab praktikal lain untuk menggunakan VPN. Penduduk dan pelawat Australia mungkin ingin mengakses perkhidmatan penstriman AS, termasuk Netflix versi AS, HBO Now dan Hulu, yang disekat kepada pengguna di luar AS. Mereka juga mungkin ingin mengakses siaran dan perkhidmatan Australia semasa melancong ke luar negara. VPN boleh membantu dalam kedua-dua perkara. Ia juga merupakan langkah berjaga-jaga yang wajar untuk menggunakan perkhidmatan WiFi awam, memberikan lapisan perlindungan tambahan terhadap pengintipan, kecurian identiti dan penipuan.

Anda akan mendapat nasihat umum tentang memilih VPN dalam Cara membeli VPN terbaik [URL here], tetapi di Australia keutamaan anda mungkin adalah privasi, keselamatan dan keupayaan untuk menangani penyekatan tapak web. Akibatnya, kami telah menumpukan pada penyedia VPN yang menawarkan tahap perlindungan tambahan, yang tidak mencatatkan aktiviti anda dan yang boleh mengatasi sekatan tapak web. Kami juga telah mencari penyedia yang membenarkan trafik P2P, atau yang menerima pembayaran melalui mata wang tanpa nama, seperti Bitcoin.

VPN Terbaik untuk Australia

1. ExpressVPN: VPN terbaik untuk Australia secara keseluruhan

Harga: $12.95 sebulan, $6.67 sebulan (pelan tahunan)

Tawaran Terhad: 3 bulan PERCUMA!
Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra penstriman.

Jaminan wang dikembalikan 30 hari

ExpressVPN

Jika anda sedang mencari VPN terbaik untuk Australia, anda mungkin berminat untuk menstrim, kekal peribadi, torrent atau permainan. ExpressVPN ialah perkhidmatan VPN terbaik yang tersedia di pasaran, mengatasi persaingan dalam aspek yang paling penting.

ExpressVPN mengendalikan lebih daripada 3,000 pelayan di seluruh dunia di 160 lokasi di 94 negara. Torrenting dibenarkan pada semua pelayan. Ia secara konsisten menunjukkan prestasi yang baik dalam menyahsekat dan ujian kelajuan dan oleh itu merupakan pilihan yang baik untuk kandungan penstriman. Sebagai VPN Australia, ExpressVPN kini mempunyai lokasi di empat bandar Down Under (dengan pelayan Australia di Melbourne, Sydney, Brisbane dan Perth).

Dengan prestasi penstriman yang sangat baik, anda boleh berpindah hampir ke mana-mana sahaja dan mendapat akses kepada kandungan yang disekat di Netflix, Amazon Prime, YouTube, Hulu dan banyak lagi.

Tawaran Terhad: 3 bulan PERCUMA!
Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra penstriman.

Jaminan wang dikembalikan 30 hari

Ia mempunyai banyak ciri privasi dan keselamatan yang boleh memastikan anda selamat tidak kira apa yang anda lakukan. Itu termasuk penyulitan AES-256, terowong berpecah dan suis bunuh. Terdapat juga protokol Lightway proprietari Perfect Forward Secrecy dan Express sendiri.

Walaupun anda bukan jenis teknikal, anda akan belajar cara menggunakan ExpressVPN dengan mudah. Dan jika anda memerlukan bantuan, anda boleh menghubungi sokongan pelanggan mereka 24/7. Manusia sebenar tersedia melalui sembang langsung dan e-mel untuk menjawab semua soalan anda.

Semua rancangan disertakan dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari, jadi pada asasnya, anda boleh mencuba perkhidmatan tanpa risiko. Jika anda ingin menjimatkan wang, anda boleh menggunakan langganan tahunan. Pembaca yang membeli ExpressVPN melalui pautan kami berhak mendapat 3 bulan percuma jika mereka memilih pelan 1 tahun.

KEBAIKAN

 • Pelayan pantas sesuai untuk penstriman dan muat turun
 • Cemerlang dalam menyahsekat Netflix dan perkhidmatan penstriman lain
 • Apl mempunyai ciri keselamatan dan privasi yang kukuh
 • Mengatasi sekatan tapak penjejak torrent tanpa menjejaskan privasi
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari

KEBURUKAN

 • Sehingga 5 sambungan serentak sahaja

Beli ExpressVPN sekarang

2. CyberGhost – VPN mesra pengguna dengan ciri keselamatan yang teguh

Harga: $12.99 sebulan, $4.29 sebulan (pelan tahunan)

CyberGhost

CyberGhost mempunyai kira-kira 8,000 pelayan di 91 negara (178 pelayan terletak di dua bandar di Australia). Salah satu ciri terbaik VPN ini ialah fungsi penapisan pelayannya. Dalam apl, pengguna boleh memilih perkara yang mereka mahu tonton – contohnya, Netflix. Hanya pilih negara, dan CyberGhost akan memaparkan serta-merta pelayan mana yang paling sesuai untuk Netflix. Ia adalah sistem pintar yang memudahkan anda melihat perkara yang anda mahukan. Anda juga boleh menggunakan CyberGhost untuk menyahsekat geo-sekatan pada Disney+.

VPN ini akan memastikan data anda peribadi dengan penyulitan AES 256-bit dan pelbagai protokol keselamatan. CyberGhost beribu pejabat di Romania (di luar 5/9/14 Eyes Alliance) dan mempunyai dasar tiada log yang disahkan. Ia juga mempunyai penyekat iklan terbina dalam yang turut menyekat perisian hasad.

Terdapat juga ciri WiFi, yang melancarkan VPN apabila ia mengesan rangkaian awam baharu. Ini amat berfaedah apabila menggunakan WiFi awam. Tambahan pula, perlindungan kebocoran DNS/IPv6 dan suis bunuh automatik menghalang pendedahan data secara tidak sengaja.

CyberGhost serasi dengan semua sistem pengendalian utama. Ia juga menyediakan sokongan pelanggan 24/7.

KEBAIKAN

 • Mudah disediakan dan digunakan
 • Rangkaian pelayan yang luas (mempunyai pelayan di Australia)
 • Kelajuan pelayan yang baik
 • Ciri privasi dan keselamatan lalai yang kukuh
 • Jaminan wang dikembalikan 45 hari (pelan 1 tahun dan lebih tinggi)

KEBURUKAN

 • Kekurangan pilihan konfigurasi

Beli CyberGhost sekarang

3. Akses Internet Peribadi — VPN terbaik untuk torrenting di Australia

Harga: $11.99 sebulan, $7.50 sebulan (6 bulan), $2.19 sebulan (pelan 2 tahun tambah 2 bulan percuma)

Akses Internet Peribadi (PIA) ialah pilihan terbaik untuk torrenting kerana ia menyokong perkongsian P2P pada semua pelayannya dan mempunyai lebar jalur tanpa had.

Penstriman juga bebas penimbal. Rangkaian PIA tersebar di 80 negara, dengan lebih daripada 270 daripada 30,000 pelayan terletak di tiga bandar di Australia (Melbourne, Perth, dan Sydney). Jadi, anda tidak akan menghadapi masalah untuk mengakses perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, Disney+, Stan, Binge dan BBC iPlayer.

VPN ini membolehkan pengguna menyesuaikan tetapan keselamatan mengikut keperluan mereka – kelajuan berbanding perlindungan. Penyulitan 128-bit bersama-sama dengan protokol WireGuard memberikan kelajuan terpantas, manakala protokol OpenVPN dan AES 256-bit menyediakan tahap perlindungan tertinggi (sesuai untuk perbankan dalam talian).

Walaupun beribu pejabat di AS (5 Eyes Alliance), PIA mempunyai dasar tiada log yang disahkan, bermakna maklumat peribadi anda tidak akan disimpan. Suis bunuh automatik bersama-sama dengan perlindungan kebocoran DNS/IP menambah satu lagi lapisan keselamatan. Dan seperti CyberGhost, PIA mempunyai penyekat iklan (MACE) yang menyekat iklan, penjejak dan perisian hasad.

KEBAIKAN

 • Sekitar 30,000 pelayan di 80+ negara
 • Mempunyai bilangan pelayan terbanyak di Australia
 • Sehingga 10 sambungan peranti serentak
 • Boleh menstrim kandungan Australia dan antarabangsa
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari

KEBURUKAN

 • Beribu pejabat di Amerika Syarikat (5 Eyes Alliance)

Beli Akses Internet Peribadi sekarang

4. Nord VPN: VPN terbaik untuk keselamatan

Harga: $11.99 sebulan, $4.99 sebulan (pelan tahunan)

Nord VPN sukar untuk dikalahkan pada capaian global, dengan lebih 1400 pelayan di 61 negara, termasuk 48 di Australia. Ia adalah perkhidmatan yang licin dan penuh ciri dengan UI yang intuitif, dan beberapa ciri yang sangat berguna jika anda bimbang tentang pengawasan atau merasakan privasi anda terancam. Ini termasuk penyulitan berganda pilihan dan VPN dwi-hop, yang menyamar alamat IP anda bukan hanya sekali tetapi dua kali untuk membuang sesiapa sahaja yang mengintip jejak anda. Anda juga boleh mengarahkan trafik melalui rangkaian TOR menggunakan pelayan Onion over VPN, seterusnya meliputi trek anda. Lihat pada Tetapan Lanjutan untuk pilihan Pelayan Obfuscated, direka untuk digunakan di negara yang sangat terhad, manakala suis bunuh boleh ditetapkan untuk menutup apl tertentu dengan segera sekiranya VPN anda diputuskan.

Nord VPN bukanlah VPN terpantas untuk akses tempatan, tetapi ia adalah salah satu VPN terpantas yang kami lihat untuk VPN long-hop, menyambung kembali ke Asia dari Eropah dengan kelajuan melebihi 10Mbps. Lebih-lebih lagi, kerana Nord VPN berpangkalan di Panama, anda tidak perlu risau tentang pengawasan empat belas mata atau undang-undang pengekalan data mandatori. Tambahkan dasar larangan pengelogan yang ketat dan ini merupakan pilihan yang menarik dalam hal privasi.

KEBAIKAN

 • Kelajuan yang baik
 • Nyahsekat perpustakaan Netflix asing
 • Ciri privasi dan keselamatan yang hebat
 • Pelayan khusus tujuan tersedia (penstriman, torrenting, dll.)
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari

KEBURUKAN

 • Apl desktop mengambil sedikit masa untuk membiasakan diri

Beli NordVPN sekarang

5. IPVanish: VPN yang hebat untuk digunakan di Australia

Harga: $10.99 sebulan, $3.75 sebulan (pelan tahunan)

IPVanish mempunyai kehadiran yang sangat baik di Australia, dengan 60 pelayan di wilayah yang berpangkalan di Sydney dan Melbourne. Syarikat itu juga mempunyai sembilan pelayan di New Zealand bersama-sama dengan pelayan di Malaysia, memberikan anda pilihan jika anda mahukan IP yang hampir tetapi bukan Australia. Walaupun terdapat antara muka pilihan yang dipermudahkan untuk pengguna yang kurang pakar, nilai jualan utama perkhidmatan adalah kawalan. Antara muka berasaskan peta yang besar sangat bagus untuk memilih lokasi dengan cepat, walaupun anda hanya boleh memilih negara dan membiarkan apl memilih pelayan yang optimum. Jika anda ingin pergi secara mendalam, IPVanish mempunyai pilihan teknikal dan alat diagnostik yang anda cari.

Ia adalah perkhidmatan yang baik untuk privasi juga. Ia berpangkalan di AS, jadi tidak sesuai jika anda ingin mengelakkan perkhidmatan yang berpangkalan di salah satu negara teras lima mata, tetapi syarikat itu mendakwa mempunyai dasar larangan pembalakan yang ketat, sementara anda boleh menggunakan Bitcoin untuk mengelak daripada meninggalkan jejak kad kredit. Trafik anda dilindungi oleh penyulitan AES 256-bit, dan terdapat suis pembunuh untuk menghentikan semua sambungan serta-merta jika VPN terputus. Anda juga boleh menetapkan IPVanish untuk menukar alamat IP setiap 45 minit untuk membantu anda menutup jejak anda.

KEBAIKAN

 • Sambungan serentak tanpa had
 • Dasar log sifar
 • Sambungan pantas
 • Menerima pembayaran Bitcoin
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari

KEBURUKAN

 • Berpangkalan di Amerika Syarikat (5 Eyes Alliance)
 • Tidak dapat menyahsekat semua perkhidmatan penstriman

Beli IPVanish sekarang