1Lebih SonoFlow: Fon kepala wayarles ANC baharu dengan bateri sehingga 3 hari

105
1Lagi SonoFlow melancarkan fon kepala BT ANC
© 1Lagi

1More sedang mengemas kini fon kepala pembatalan hingar berkeupayaan LDAC dengan SonoFlow baharu. Alat dengar atas telinga tanpa wayar ini didatangkan dengan hayat bateri yang teguh bersama pensijilan Hi-Res Audio Wireless yang sama ditemui pada produk audio lain syarikat China itu.

TL;DR

  • 1More mengembangkan barisan fon kepala wayarles pembatalan hingarnya.
  • Fon kepala atas telinga 1More SonoFlow menawarkan hayat bateri sehingga 70 jam.
  • 1More menawarkan kod diskaun yang menurunkan SonoFlow kepada $80.

Codec audio tanpa kerugian SonoFlow

Fon kepala 1More SonoFlow yang ringan tidak membawa reka bentuk yang mencolok dari rakan sejawat berwayar mereka. Sebaliknya, pasangan boleh lipat ini mendapat kemasan minimalis bersama dengan beberapa butang fizikal dan earcup dan port dalaman beraksen. Terdapat juga pemacu audio 40mm pada setiap tin ditambah dengan codec LDAC tanpa kehilangan dan pensijilan Hi-Res.

  • Jangan ketinggalan: Fon Kepala Bluetooth Wayarles Terbaik pada 2022

Malangnya, pengguna akan terperangkap dengan sambungan Bluetooth 5.0 bertarikh dan kehilangan ciri penukaran Fast Pair Google. Apa yang ditawarkan di sini ialah sambungan dwi-peranti yang membolehkan anda menyambungkan fon kepala ke dua sumber.

1Lagi SonoFlow

1Lagi SonoFlow Over-ear dalam warna hitam / © 1More / Tangkapan skrin: NextPit

1More menggunakan pembatalan hingar QueitMax proprietari pada SonoFlownya daripada mempunyai versi penyesuaian. 1More mengatakan terdapat lima mikrofon ENC (pembatalan hingar persekitaran) yang turut digunakan untuk panggilan suara. Mod ketelusan hadir seperti pada 1More Evo TWS dan boleh diakses sama ada melalui aplikasi mudah alih atau suis terbina dalam.

Bateri dan harga 1More SonoFlow

Hayat bateri pada SonoFlow dinilai sehingga 70 jam dengan ANC dimatikan dan 50 jam dengan ciri dihidupkan. Angka-angka terakhir adalah setanding dengan Soundcore’s Q45 dan masih berganda berbanding dengan masa main Bose QuietComfort SE 1 hari. Selain itu, mengecas peranti mengambil masa 80 minit melalui port USB-C.

1More sudah pun menjual SonoFlow pada harga diskaun daripada Amazon US. Harga asal ialah $100, tetapi menggunakan kod kupon khas “SONOFLOW20” semasa pembayaran akan menjimatkan $20. Hanya warna hitam sahaja yang ada. Sementara itu, 1More dijadualkan melancarkan fon kepala wayarles baharunya tidak lama lagi di pasaran lain termasuk Eropah.

Melalui: Semakan Buku Nota
Sumber:
1 lagi