3 cara untuk membeli permainan dan apl di Google Play tanpa kad kredit

96
AndroidPIT google play 9559
© NextPit oleh Irina Efremova

Anda telah membeli atau ditawarkan telefon pintar baharu, dan anda hampir mahu memuat turun daripada Gedung Google Play. Apa maksud anda, anda tidak mempunyai kad kredit? Nah, salah satu kelebihan hebat Gedung Google Play ialah ia membenarkan banyak kaedah pembayaran alternatif.

Gedung Google Play mempunyai bilangan aplikasi yang tidak terhingga untuk semua kegunaan dan semua pengguna tanpa mengira keperluan mereka. Jika anda adalah salah seorang daripada mereka yang sentiasa mahukan aplikasi terbaik, anda tidak akan kecewa, walaupun kadang-kadang anda perlu membayar untuk sebahagian daripada mereka. Jika anda tidak mempunyai kad kredit, jangan risau: terdapat cara alternatif untuk membayar.

  • Apl Android terbaik 2019
AndroidPIT google play store 6916

Untuk membayar di gedung Google Play, anda tidak memerlukan kad kredit / © NextPit

Beli-belah di Google Play dengan PayPal

PayPal ialah salah satu perkhidmatan pembayaran yang paling banyak digunakan di dunia. kenapa? Kerana ia cepat, mudah digunakan dan selamat. Dengan PayPal, anda boleh membeli sejumlah besar barangan dan perkhidmatan dan dalam talian, atau menghantar wang kepada rakan dan keluarga anda. Semua ini hanya dalam beberapa klik!

Gedung Google Play juga menerima pembayaran melalui PayPal. Jika anda tidak mempunyai akaun, anda hanya memerlukan beberapa minit untuk membuat akaun. Pergi ke laman web rasmi, klik pada “buat akaun”, pilih “akaun peribadi” dan masukkan alamat e-mel dan kata laluan anda. Pada akaun anda, anda boleh menambah akaun bank atau kad kredit/debit. Apa yang anda perlu lakukan ialah memindahkan wang ke akaun PayPal anda untuk dapat menggunakannya di Google Play! Anda juga boleh menerima wang daripada orang lain yang kemudiannya boleh dibelanjakan di Gedung Play.

  • Gedung Google Play tidak berfungsi? Inilah cara untuk membetulkannya
AndroidPIT google play 9568

Gunakan PayPal jika anda tidak mempunyai kad kredit / © NextPit

Beli di Google Play dengan kad hadiah

Penyelesaian lain ialah menggunakan kad hadiah. Tersedia di banyak kedai, baucar Google Play menawarkan anda belanjawan bergantung pada harga kad ($15, $25 atau $50), yang boleh digunakan dalam beberapa saat. Apa yang anda perlu lakukan ialah menggaru kad untuk menemui kod rahsia anda.

Setelah kad hadiah telah dicalar, anda boleh mengakses Gedung Play daripada telefon pintar anda (atau PC) untuk menebus baucar dan membeli aplikasi, filem, permainan, dsb. pilihan anda.

kod kedai main androidpit

Masukkan kod kad hadiah untuk membeli aplikasi pilihan anda / © NextPit

Bayar di Google Play dengan bil telefon anda

Satu lagi cara untuk membeli di Google Play tanpa memerlukan kad kredit ialah menggunakan bil telefon anda. Kaedah pembayaran ini hanya tersedia dengan beberapa pengendali, jadi anda perlu menyemak sama ada pembekal perkhidmatan internet anda menawarkan pilihan tersebut.

Anda boleh berunding muka surat ini untuk mengetahui pengendali mana yang membenarkan pembayaran melalui debit terus daripada bil telefon. Selain itu, bersedia untuk mempunyai invois yang besar jika anda pergi membeli-belah tanpa mengira jumlah yang anda belanjakan.

Pembayaran Gedung Play AndroidPIT 0392

Gunakan bil telefon anda untuk membuat pembelian / © NextPit

Bonus: tinjauan lengkap tentang Google Opinion Rewards

Google sendiri memberi anda peluang untuk mendapatkan wang untuk dibelanjakan di Gedung Google Play. Untuk melakukan ini, terdapat aplikasi yang dipanggil Google Opinion Rewards, yang akan meminta anda melengkapkan tinjauan tentang produk Google. Sebaik sahaja tinjauan baharu tersedia, anda akan menerima pemberitahuan pada telefon anda. Hanya ambil masa beberapa minit untuk melengkapkan tinjauan, dan anda akan menerima kredit untuk dibelanjakan di gedung Play.

Ini ialah kaedah pembayaran yang memerlukan usaha di pihak anda, tetapi ia tidak akan membawa anda lebih daripada beberapa minit. Anda boleh melakukannya semasa dalam perjalanan pulang ke rumah, di atas sofa atau bahkan di tandas untuk mengoptimumkan masa anda sebanyak mungkin! Hasilnya lebih penting daripada kaedah.

ganjaran pendapat google androidpit

Lengkapkan tinjauan Google untuk mendapatkan kredit untuk dibelanjakan di Google Play / © NextPit

Apakah kaedah pembayaran yang biasanya anda gunakan untuk pembelian Google Play anda?