5 alat teknologi hebat di bawah 50 dolar

111
Androidpit Gadjets 4
© NextPit

Keinginan untuk memesan sesuatu dalam talian boleh menjadi lebih kuat daripada kemahuan seseorang. Keterujaan yang anda dapat apabila melihat lelaki penghantar di luar pintu dengan alat teknologi serba baharu adalah yang terbaik. Tetapi berapa ramai daripada anda telah melayari web selama berjam-jam tanpa menemui apa-apa yang berguna? Itulah sebabnya kami telah mengumpulkan senarai teknologi mampu milik ini yang akan menjadi tambahan yang berguna kepada rumah anda, tanpa membebankan wang.

  • Galaxy S9 tidak akan meninggalkan DeX Pad atau bicu fon kepala
  • 8 idea hadiah untuk Valentine anda yang mementingkan teknologi

Alat teknologi yang mampu dimiliki dan sangat praktikal

Google Home Mini – $39

Jika anda ingin mendalami ekosistem rumah pintar Google, ini adalah tempat yang bagus untuk bermula. Dilengkapi dengan Google Assistant, Google Home Mini sangat serupa dengan pilihan yang mahal. Pengecaman suara, reka bentuk dan ciri-ciri lain semuanya berfungsi dengan baik, dan walaupun ia kurang sedikit dengan kualiti bunyi (yang dijangka mengambil kira saiz peranti), nampaknya bodoh untuk tidak mengesyorkan Google Home Mini kerana ia nilai yang sangat baik untuk wang itu. Di sini anda boleh membaca ulasan penuh kami tentang peranti kecil yang berguna ini:

  • Ulasan Google Home Mini: Pembantu mampu milik
Ulasan mini rumah google AndroidPIT 3229

Pembantu rumah pintar terbaik jika anda mempunyai bajet / © NextPit

Fon Kepala Wayarles – $49

Alternatif hebat kepada pilihan lain yang lebih mahal di pasaran, fon telinga wayarles ini didatangkan dengan bekas pengecasnya sendiri dan kalis peluh, yang sesuai jika anda kerap berada di gim atau bermain sukan. Memandangkan harga, kualiti bunyi daripada fon kepala ini tidak akan mengecewakan.

wayarles sebenar

Fon kepala berkualiti hebat untuk harga / © Amazon

Kanta Kamera – $15.99

Sesuai jika anda mempunyai iPhone, Samsung atau kebanyakan telefon pintar Android yang lain, kanta kamera telefon bimbit ini adalah murah dan membolehkan anda merakam foto pada jarak 1.18-1.57in daripada apa sahaja yang anda ambil gambar. Anda juga boleh mengambil foto dengan kanta sudut super lebar dan kanta mata ikan, menjadikan foto anda kelihatan lebih profesional berbanding jika anda menggunakan kamera terbina dalam telefon anda sahaja.

  • Huawei P20: tiga kamera diusik untuk acara Paris
lensa kamera amir

Kanta kamera untuk mengambil gambar telefon mudah alih anda ke peringkat seterusnya / © Amazon

Port Pengecasan – $25

Antara tablet, telefon pintar dan alat lain, adakah anda mempunyai banyak peranti di rumah anda? Adakah anda suka diatur? Kemudian stesen pengecas Ravpower boleh menjadi penyelesaian untuk anda. Ia termasuk enam port pengecasan USB, jadi anda boleh mengecas enam peranti anda secara serentak, meninggalkan port pengecasan untuk mengesan dan menentukan voltan yang betul untuk bilangan telefon atau tablet yang disambungkan, mengecasnya pada kelajuan optimum. Alat ini padat dan oleh itu sesuai jika anda sentiasa melancong.

  • Bagaimana untuk membetulkan telefon yang tidak akan dicas dengan betul
pengecasan ravpower

Stesen pengecasan yang berguna untuk semua peranti anda / © Amazon

Tablet Amazon Fire 7 – $39.99

Mari kita hadapi itu, tablet dari Amazon ini adalah murah dan menandakan hampir setiap kotak dari segi prestasi, terutamanya dengan harga kurang daripada 50 dolar. Dengan Alexa terbina dalam, sangat bagus untuk mempunyai salah satu daripada ini di sekitar rumah. Gunakannya untuk menyemak imbas umum, media sosial, mendengar muzik dan untuk menonton rancangan TV atau filem dari keselesaan sofa atau katil anda.

  • Ulasan Amazon Fire HD 10 (2017): Pegang Alexa di tangan anda
AndroidPIT amazon fire hd 10 tablet alexa 2128

Tablet Amazon Fire 7 ialah alternatif murah kepada yang lain di pasaran / © NextPit

Adakah anda mempunyai apa-apa untuk ditambahkan pada senarai? Adakah anda sudah memiliki mana-mana alat teknologi ini?