5 apl Android dan iOS teratas kami pada minggu ini

80
5 Apl Teratas COM
© NextPit

Sabtu ini, kami telah memilih lima apl yang perlu dicuba oleh setiap pengguna Android atau iOS! Tidak seperti senarai apl percuma kami, kami telah mencuba sendiri apl tersebut dan akan memaklumkan anda jika terdapat sebarang pembelian dalam apl atau kos tambahan lain. Jadi duduk dan muat turun aplikasi yang anda rasa menarik secara langsung!

Setiap minggu kami cuba membawakan anda apl terbaik yang mungkin bukan perangkap data atau sarang transaksi mikro. Sebagai tambahan kepada pengesyoran editor, kami juga menambahkan apl yang ditemui oleh komuniti NextPit dan dikongsi di forum kami.

Daripada permainan mudah alih kepada apl produktiviti, berikut ialah lima apl Android/iOS percuma dan berbayar daripada NextPit minggu ini. Kami menerbitkan pilihan ini setiap minggu, anda juga boleh menyemak 5 apl Teratas minggu lepas.


Dapatkan Prime Gaming Percuma 30 hari
dengan Percubaan Perdana Amazon

Peringatan Tarikh Luput (Android)

Jika anda seperti saya dan menghadapi masalah atau kesukaran untuk mengingati tarikh tamat tempoh yang penting, maka mungkin Peringatan Tarikh Tamat Tempoh yang dinamakan dengan tepat sesuai. Secara peribadi, saya mematikan pembaharuan automatik untuk semua langganan saya, sebaliknya lebih suka memperbaharuinya secara manual untuk lapisan keselamatan tambahan itu. Masalah dengan model ini ialah, ia adalah tugas yang hampir mustahil untuk mengingati bilangan tarikh luput dalam hidup seseorang – daripada barangan isi rumah yang penting kepada ubat-ubatan, kupon, tawaran istimewa (jualan Steam!), dan lain-lain.

Walaupun aplikasi ini mudah didatangkan dengan pelbagai kategori yang telah ditetapkan, ia juga mempunyai fleksibiliti tambahan untuk membolehkan anda memilih kategori baharu dan tersuai berdasarkan keperluan anda. Tidak kira di sebelah mana Atlantik anda tinggal, format MM-DD-YYYY dan DD-MM-YYYY kedua-duanya disokong mengikut pilihan anda. Yang paling menarik ialah, ini adalah aplikasi luar talian sepenuhnya, jadi jangan risau tentang sesiapa yang secara curi-curi mengumpul data tentang anda!

  • Harga: Percuma / Pengiklanan: Tiada / Pembelian dalam apl: Tiada / Akaun: Tidak diperlukan

5 Apl Teratas minggu ini: Peringatan Tarikh Luput

Jangan sekali-kali hidup dengan ubat atau makanan yang telah tamat tempoh lagi dengan aplikasi hebat ini. / © NextPit

Telefon Melompat (Android)

Terdapat sebab yang sangat baik mengapa kebanyakan kita membeli sarung pelindung untuk telefon pintar kita – untuk melindunginya daripada calar atau paparan pecah apabila ia terjatuh secara tidak sengaja. Masalahnya, tidak mungkin kita dapat mempersiapkan diri kita menghadapi kemalangan sebegitu kerana fakta mudah bahawa ia dipanggil…kemalangan. Jika telefon pintar anda akan jatuh juga, mengapa tidak menambah sedikit keseronokan padanya dengan aplikasi Jumping Phone?

Ini ialah satu aplikasi lucu yang membuatkan telefon anda ketawa atau menjerit apabila peranti itu dibaling atau apabila ia jatuh. Memang, anda tidak akan membuang telefon bimbit anda hanya kerana anda mahu mendengarnya ketawa atau menjerit, tetapi sekiranya tindakan berlaku, sekurang-kurangnya anda dimaklumkan mengenainya.

Anda boleh memilih banyak bunyi yang berbeza, daripada ketawa kepada jeritan panik, atau pilih mana-mana bunyi yang telah anda rakam menggunakan aplikasi ini. Walaupun aplikasi lalai datang dengan hanya setengah dozen bunyi sebagai permulaan, anda boleh mula menyesuaikannya berdasarkan tahap kekok anda.

  • Harga: Percuma / Pengiklanan: Ya / Pembelian dalam apl: Tiada / Akaun: Tidak diperlukan

5 Apl Teratas minggu ini: Telefon Melompat

Ketawa atau menjerit? Ia adalah pilihan anda. / © NextPit

Pivot (Android)

Tidakkah anda fikir adalah sangat adil bahawa semua orang di dunia ini, tidak kira siapa anda atau berapa banyak wang yang anda ada di bank, masih tertakluk kepada masa? Setiap orang mendapat tepat 24 jam sehari, tidak lebih, tidak kurang. Ini menjadikan masa sebagai sumber terpenting anda dan menimbulkan persoalan: Adakah anda membelanjakannya dengan baik? Pivot ialah apl yang berharap dapat membantu anda membuka kunci produktiviti tambahan semasa anda memilih untuk sengaja menghabiskan masa anda dengan lebih teliti. Ia juga sesuai untuk menjejaki hobi anda dan aktiviti kasual yang lain.

Penjejakan masa menjadi mudah dengan apl ini, di mana anda boleh menyediakan aktiviti anda dalam apl ini dan memilihnya untuk dijejaki. Memulakan pemasa akan menghentikan pemasa sebelumnya, jadi anda tidak perlu risau tentang pertindihan antara satu sama lain atau mengganggu data yang dikumpul. Sekiranya anda terlupa untuk menjejaki aktiviti tertentu, jangan risau – anda hanya perlu mengedit dan entri anda akan dikemas kini.

Direka khas untuk berfungsi dengan semua jenis gaya penjejakan, kaedah pelaporan yang ringkas namun berkuasa ini memberikan cerapan tentang cara saya menghabiskan masa saya. Saya juga boleh melihat hasil saya sejurus selepas saya mula menjejakinya, dan ia boleh disesuaikan lagi menggunakan penapis dan kumpulan untuk mendapatkan lebih banyak maklumat daripada data tersebut. Go-getters akan menyukai idea untuk dapat menetapkan matlamat sekali sahaja atau berulang! Jangan tunggu tahun baru untuk memulakan anda yang baharu, mulakan hari ini dan biarkan apl ini membantu.

  • Harga: Percuma / Pengiklanan : Tiada / Pembelian dalam apl: Tiada / Akaun: Tidak diperlukan

5 Apl Teratas minggu ini: Pivot

Pivot hidup anda kepada anda yang lebih baik. / © NextPit

Tiga Sudu (Android)

Saya cenderung untuk membeli-belah runcit saya setiap minggu, jadi saya melakukan sapuan inventori yang agak teliti pada peti sejuk dan almari makanan saya sebelum mengisi senarai beli-belah mingguan. Walau bagaimanapun, ada kalanya saya terlupa apa yang saya ada di ceruk terdalam peti sejuk saya dan membeli satu lagi barang yang serupa – coklat menjadi punca utama di sini, hanya untuk memaksa diri saya untuk mengambil gula-gula yang hampir tamat tempoh supaya ruang boleh dibuat untuk yang baru. pembelian.

Makanan yang tidak dimakan adalah sesuatu yang saya bersalah, dan Three Spoon akan (mudah-mudahan) menghalang saya daripada melepaskan lebih banyak gas rumah hijau daripada yang sepatutnya disebabkan oleh makanan yang tidak dimakan.

Three Spoon membantu saya merekod dan menjejaki barangan makanan saya serta tarikh luputnya. Setiap kali saya mengambil sesuatu, saya kemudian akan menekan butang togol, dan produk itu akan masuk ke dalam troli beli-belah saya. Ia sangat mudah, ia lebih kurang berganda sebagai senarai beli-belah saya juga! Sekurang-kurangnya pada masa akan datang saya pergi membeli-belah runcit, saya akan tahu apakah barangan yang betul-betul perlu saya beli tanpa terjerumus ke dalam perangkap pembelian berlebihan yang tidak diingini. Terdapat juga medan untuk memasukkan harga supaya anda boleh mengetahui bagaimana inflasi akan mencecah belanjawan bulanan anda.

  • Harga: Percuma / Pengiklanan : Tiada / Pembelian dalam apl: Tiada / Akaun: Diperlukan

5 Apl Teratas minggu ini: Tiga Sudu

Kurangkan pelepasan gas rumah hijau anda dengan Three Spoon hari ini. / © NextPit

Skyturns (iOS & Android)

Berbilang pemain Skyturns ialah permainan pelari dengan sentuhan parkour yang berlatarkan dunia terbuka. Mereka yang takut ketinggian mungkin mahu menguatkan diri mereka kerana keseluruhan permainan ditetapkan di langit! Terdapat hanya satu matlamat tertentu untuk permainan ini – untuk mencari bendera secepat mungkin! Sila ambil perhatian bahawa permainan ini bukan baharu sama sekali, tetapi versi terkini mempunyai satu elemen tambahan yang meningkatkan faktor keseronokan beberapa kali – anda mendapat keupayaan berbilang pemain sekarang!

Dengan kemas kini terbaharu Skyturns ini, anda kini boleh berinteraksi dan bersaing dengan pemain lain dalam masa nyata dalam permainan. Ini ialah permainan larian berasaskan kemahiran yang telah mencatatkan lebih sejuta muat turun sejak ia dikeluarkan pada tahun 2014. Masa sudah pasti mengejarnya, tetapi ia masih menyeronokkan untuk bermain dengan tambahan berbilang pemain.

Di samping itu, pengenalan keupayaan untuk membina trek parkour tersuai untuk dimainkan meningkatkan kebolehmain semula manifold Skyturns, di mana anda boleh memilih untuk mereka bentuk beberapa kursus paling jelek yang pernah ada!

  • Harga: Percuma (iOS dan Android) / Pengiklanan: Tiada / Pembelian dalam apl: Tiada / Akaun: Tidak diperlukan


Itu dia – 5 apl teratas kami pada minggu ini. Ia adalah campuran yang agak menarik, bukankah anda fikir begitu? Jika anda mempunyai sesuatu untuk dikritik atau ingin berkongsi cadangan anda sendiri, tinggalkan bahagian komen betul-betul di bawah artikel ini!