5 apl Android dan iOS teratas minggu ini

99
5 Apl Teratas COM
© NextPit

Hujung minggu sudah tiba, jadi mungkin sudah tiba masanya untuk berehat dari semua jadual sibuk anda dan lihat edisi minggu ini bagi 5 apl Teratas minggu ini untuk Android dan/atau iOS. Ini sangat berbeza daripada apl percuma edisi dua kali seminggu kami dalam seminggu, kerana kami telah melaksanakan usaha wajar kami dengan memasang dan menggunakan apl ini untuk diri kami sendiri. Melakukannya membolehkan kami kekal berwaspada terhadap kehadiran pembelian dalam apl dan/atau kos tersembunyi lain.

Terdapat permainan mudah alih serta apl genre yang berbeza seperti apl DJ untuk dipilih minggu ini, tetapi berikut ialah 5 Teratas yang kami fikir terbaik untuk memastikan telefon pintar berkuasa Android/iOS anda sentiasa sibuk. Kami menerbitkan pilihan ini setiap minggu, di mana anda juga boleh menyemak 5 apl Teratas kami dari minggu lepas. Ini ialah apl yang membuat pemotongan minggu ini!


Dapatkan Prime Gaming Percuma 30 hari
dengan Percubaan Perdana Amazon

edjing Mix (iOS & Android)

Pernah berharap anda boleh menjadi maestro campuran rumah? Dengan aplikasi ini, edjing Mix, anda boleh mempunyai rupa kehidupan DJ yang gila semuanya dalam keselesaan telefon pintar anda sendiri. Terdapat beberapa tutorial untuk membantu anda bermula, termasuk cara membuat gelung, cara menggunakan pensampel, cara menggunakan pic, cara menggunakan EQ dan cara menggunakan Hot Cues.

Cuma pastikan bahawa fail MP3 anda adalah daripada sumber yang sah, supaya artis muzik masih mendapat royalti yang sepatutnya. Secara keseluruhannya, aplikasi ini mesti digunakan secara mendatar pada telefon pintar anda kerana hartanah skrin tidak mencukupi dalam mod potret.

Sudah tentu, iklan itu menghalang, dan ia boleh menjadi agak panjang—sehingga seminit! Inilah sebabnya mengapa langganan berbayar lebih masuk akal kerana ia menghapuskan iklan yang menjengkelkan, dan membuka dunia fungsi baharu yang pastinya akan menjadikan trek anda berbunyi lebih baik—semuanya daripada telefon pintar anda. Pernah suatu ketika pengesanan BPM gagal berfungsi dengan betul, tetapi memuatkan semula apl melihat semuanya kembali normal. Bagi mereka yang mempunyai jari gemuk, anda mungkin juga mendapati pelarasan nada terlalu sensitif untuk ditetapkan secara manual.

  • Harga: Percuma / Pengiklanan: Ya / Pembelian dalam apl: Ya / Akaun: Tidak diperlukan

5 Apl Teratas minggu ini: Edjing Mix

Hey Encik DJ, nyalakan muzik! / © NextPit

Tolong Sewa! Sim Tuan Tanah (iOS & Android)

Pernah terfikir sama ada permainan boleh mengajar anda satu atau dua perkara tentang kehidupan? Mungkin anda mungkin ingin melihat permainan ini yang menyaksikan anda memainkan peranan sebagai tuan tanah yang rendah hati di salah satu tempat yang lebih rapuh di bandar, tempat penyewa anda bermula sebagai sepatu bot dengan sedikit wang untuk simpanan. Usaha anda adalah untuk mencipta tempat penginapan yang bagus untuk penyewa anda, dan anda boleh melakukannya dengan menaik taraf bilik mereka dengan kemudahan yang lebih baik yang akan membuatkan mereka lebih menyukai ruang kediaman mereka, dan sanggup membayar sewa yang lebih tinggi. Lokaliti juga akan menentukan kualiti penyewa anda, jadi pilihlah dengan bijak.

Anda boleh bermain permainan ini tanpa mendaftar akaun, tetapi itu hanya akan membawa anda ke ‘Mod Tetamu’ di mana semua data disimpan secara setempat, dan anda tidak akan dapat menyimpan kemajuan anda dalam permainan sama sekali. Terdapat juga banyak peluang menonton iklan untuk anda memperoleh lebih banyak wang supaya lebih banyak boleh dilakukan dalam permainan (dengan pilihan lain membayar untuknya, walaupun untuk kredit pembangun, terdapat sedikit atau tiada tekanan untuk berbuat demikian) .

Bermain mengikut rentak anda sendiri dan lihat betapa baiknya tuan tanah anda, dan semoga penyewa dalam permainan anda akan memberi anda lebih sedikit sakit kepala berbanding penyewa dunia sebenar!

  • Harga: Percuma / Pengiklanan: Ya / Pembelian dalam apl: Ya / Akaun: Tidak diperlukan (tetapi disyorkan)

5 Apl Teratas minggu ini: Sila Sewa!

Belajar untuk mengawal emosi dan kebahagiaan anda dengan aplikasi ini. / © NextPit

DigiCard – Kad Perniagaan (Android)

Kod QR telah benar-benar dikeluarkan kerana pandemik Covid-19 di seluruh dunia. Ke mana-mana sahaja anda pergi pada hari ini hampir menawarkan pembayaran tanpa sentuh yang lebih kerap daripada tidak dipermudahkan melalui kod QR dan sambungan NFC. Maklumat seperti menu selalunya memerlukan anda mengimbas kod QR sebelum anda membuat pesanan. Kad perniagaan juga telah mengalami revolusi dalam beberapa tahun kebelakangan ini, di mana kad perniagaan fizikal kelihatan bersedia untuk mengikuti cara dodo.

Berikut ialah aplikasi percuma yang membolehkan anda mencipta kad perniagaan anda sendiri dalam sekejap. Anda boleh memilih foto profil terbaik anda, masukkan maklumat yang sesuai seperti nama, nombor telefon, e-mel, pekerjaan, syarikat, tapak web dan alamat. Nampaknya anda boleh memilih untuk mempunyai sebanyak mungkin e-mel, nombor telefon, URL tapak web dan alamat.

Tindanan kod QR juga boleh disesuaikan pada tahap tertentu. Anda boleh memilih untuk mempunyai tindanan logo putih dengan logo di latar belakang, bermain-main dengan warna kecerunan dan keamatan untuk but. Secara keseluruhannya, aplikasi mudah yang menyelesaikan kerja. Terdapat pilihan oleh pembangun untuk menyingkirkan iklan, tetapi mereka belum melaksanakannya lagi, jadi bersabarlah!

  • Harga: Percuma / Pengiklanan: Ya / Pembelian dalam apl: Tiada / Akaun: Tidak diperlukan

5 Apl Teratas minggu ini: DigiCard

DigiCard membolehkan anda menyesuaikan kad perniagaan anda sendiri menjadi kod QR. / © NextPit

Goaly – Jadual Dinamik (Android)

Anda perlu menyambungkan apl ini ke Kalendar Google dan apl Google Drive anda untuk berfungsi sepenuhnya. Tidak perlu dikatakan, tiada pilihan selain memastikan integrasi rapat ini berjalan dengan lancar, jadi apa jua keraguan anda tentang menyerahkan maklumat peribadi anda kepada entiti lain akan dibuang keluar dari tingkap. Lagipun, anda mahu mencapai matlamat anda, bukan?

Goaly mempunyai pelbagai matlamat harian untuk orang ramai, seperti menghabiskan lebih banyak masa membina kemahiran hidup, makan bersama keluarga, kerja-kerja! Dari situ, apl akan menjadualkan matlamat ini secara automatik untuk anda dalam Kalendar Google anda. Setelah anda melakukan aktiviti itu, ketik “Lakukan” dalam perihalan acara supaya kemajuan anda boleh dijejaki.

Ia agak asas, tetapi integrasi rapat dengan Kalendar Google menjadikannya mudah diakses untuk hampir setiap pengguna Android yang ingin memastikan kehidupan mereka berada di landasan yang betul.

  • Harga: Percuma / Pengiklanan: Ya / Pembelian dalam apl: Ya / Akaun: Diperlukan

5 Apl Teratas minggu ini: Goaly

Kekal pada sasaran dengan matlamat hidup anda dengan Goaly! / © NextPit

Mudah Alih Wreckfest (iOS & Android)

Sentiasa ada ruang untuk permainan perlumbaan tanpa mengira platform yang dipersembahkan. Hampir semua orang suka membakar getah (digital) tanpa sebarang risiko dalam kehidupan sebenar. Terdapat rasa escapism apabila memandu dengan sangat laju, dan Wreckfest memainkan sentimen itu dengan lebih daripada sekadar cubaan untuk membiarkan anda mengalahkan orang lain dengan bendera berkotak-kotak.

Anda mendapat penuh dengan pilihan apabila ia datang untuk menaik taraf dan menyesuaikan perjalanan anda. Ini ialah permainan perlumbaan tanpa sekatan, di mana anda perlu memastikan ketangguhan kenderaan anda sendiri untuk menyingkirkan orang lain daripada perniagaan, jadi pastikan anda dilindungi secukupnya dengan bampar bertetulang yang betul, pelindung sisi dan sangkar gulung.

Dari segi prestasi, anda juga perlu berurusan dengan bahagian oktana tinggi yang lain termasuk penapis udara, memilih sistem bahan api yang betul, dan memasang aci sesondol yang betul. Ini adalah sukan permotoran agresif yang terbaik. Cara terbaik untuk menikmati permainan ini adalah melalui berbilang pemain, tetapi berapa ramai rakan anda yang sanggup membelanjakan $9.99 untuk berlumba antara satu sama lain? Jika anda telah memainkan versi PC, ini adalah port yang sangat baik.

  • Harga: $8.99 / Pengiklanan: Tiada / Pembelian dalam apl: Ya / Akaun: Diperlukan

Itu sahaja untuk minggu ini selepas itu, sebelum Black Friday bermula! Bagaimanakah anda menyukai senarai 5 apl Teratas minggu ini? Jika anda mempunyai sesuatu yang ingin anda nyatakan atau ingin berkongsi cadangan anda sendiri, tinggalkan bahagian komen di bawah!