5 apl Android dan iOS teratas minggu ini

89
5 Apl Teratas COM
© NextPit

Kami berharap anda mempunyai minggu yang baik, tetapi walaupun anda tidak melakukannya, anda sentiasa boleh menantikan edisi 5 apl Teratas minggu ini pada kedua-dua platform Android dan/atau iOS. Apabila kita memasuki musim Advent, pastinya kegembiraan Yuletide akan berada di sekeliling anda.

Sila ambil perhatian bahawa artikel ini mengambil laluan yang berbeza berbanding dengan edisi dua minggu apl percuma kami dalam seminggu, kerana kami telah melalui apl ini secara individu, setelah memasang dan mengujinya secara peribadi untuk memastikan tiada satu pun daripada apl tersebut menampilkan ciri yang menjengkelkan. -pembelian aplikasi (yang menjengkelkan, dan bukan yang penting). Sudah tentu, kami juga akan memastikan bahawa tiada seorang pun daripada mereka berakhir sebagai pelombong data supaya privasi anda kekal selamat pada tahap tertentu.

Artikel ini diterbitkan setiap minggu, dan anda juga boleh menyemak 5 apl Teratas kami dari minggu lepas sekiranya anda terlepasnya. Tanpa berlengah lagi, ini ialah apl berikut yang kami putuskan untuk ditampilkan minggu ini!


Dapatkan Prime Gaming Percuma 30 hari
dengan Percubaan Perdana Amazon

Diari Harian: Jurnal dengan Kunci (Android)

Menulis pemikiran anda sentiasa menjadi perjalanan untuk individu. Saya tahu ia pastinya membantu saya memperoleh gambaran yang lebih tepat tentang kedudukan saya dalam kehidupan pada masa ini. Mengapa saya memilih Diari Harian untuk 5 apl Teratas minggu ini?

Jawapannya agak mudah, kerana ia adalah digital dan ia menawarkan tahap keselamatan yang lebih tinggi daripada diari biasa yang perlu disimpan di belakang kunci dan kunci. Saya boleh menggunakan kata laluan, cap jari atau ID muka untuk memastikan tiada orang lain dapat mengaksesnya, dan saya suka fakta bahawa terdapat penjejak mood yang membolehkan saya menjejaki emosi harian saya, terikat dengan apa sahaja yang berlaku semasa hari yang membawa saya merasa seperti yang saya rasakan. Sebagai alternatif, saya juga boleh memilih untuk melampirkan gambar pada setiap entri apabila saya kehabisan kata-kata. Lagipun, gambar bercakap seribu perkataan.

Akhir sekali, ini berfungsi sebagai perancang supaya saya tidak perlu melupakan sebarang pertunangan sosial saya, apa lagi dengan musim cuti yang akan datang. Anda boleh menyandarkan entri anda ke Google Drive, dan warna pastel dengan antara muka pengguna yang mudah menjadikannya menyeronokkan untuk digunakan.

  • Harga: Percuma / Pengiklanan: Ya / Pembelian dalam apl: Ya / Akaun: Tidak diperlukan (tetapi disyorkan)

5 Apl Teratas minggu ini: Diari Harian

Ini adalah ruang peribadi anda sendiri di mana anda boleh kembali ke masa dan lagi. / © NextPit

Breathwrk: Latihan Pernafasan (iOS & Android)

Pernah rasa anda kekurangan tenaga? Nah, aplikasi ini akan membantu anda dengan latihan pernafasan asas, tetapi latihan pernafasan yang lebih kompleks (dan saya rasa, lebih berfaedah) dikunci di belakang paywall. Pengamal yoga dan peminat kecergasan mungkin mendapat manfaat daripada ini lebih daripada Joe biasa. Anda paling mengenali diri anda dan ketahanan anda dalam memulakan rejim baharu dan melihatnya hingga ke penghujung, bukan?

Aplikasi ini akan meminta beberapa butiran peribadi seperti hari lahir anda, jantina anda, waktu bangun dan tidur, untuk membina program yang paling sesuai untuk anda. Sudah tentu, terdapat juga langganan bulanan dan tahunan yang boleh anda buat selepas percubaan percuma 7 hari tamat, di mana anda akan menerima lebih 100 latihan yang diperibadikan untuk tenaga, tekanan dan tidur, dengan kelas mengasyikkan baharu ditambah pada campuran setiap hari.

Cubalah dahulu, dan jika anda menyukainya, yuran langganan tahunan mungkin hanya berbaloi jika anda akan menggunakan sepenuhnya aplikasi ini untuk menjadikan anda lebih baik untuk tahun yang akan datang.

  • Harga: Percuma / Pengiklanan: Tiada / Pembelian dalam apl: Ya / Akaun: Diperlukan

5 Apl Teratas minggu ini: Breathwrk

Bernafas dengan cara anda menjadi lebih baik menggunakan aplikasi ini! / © NextPit

Widget Loket (iOS & Android)

Ingat lagi semasa anda masih kecil? Anda dan rakan baik anda tidak dapat dipisahkan, menghabiskan banyak masa bersama, berkongsi rahsia, dan pada dasarnya berseronok. Sekarang anda semua sudah dewasa dan melakukan perkara ini yang dikenali sebagai dewasa, bagaimana persahabatan anda? Adakah terdapat persahabatan baharu yang terjalin yang juga anda hargai dan ingin kekalkan? Widget Loket ialah apl untuk kawan baik, tempat anda boleh menghantar foto kepada mereka.

Widget ini menunjukkan gambar langsung daripada mereka yang telah anda tetapkan sebagai kawan baik anda, terus pada Skrin Utama telefon pintar anda sendiri! Ini membolehkan anda melihat apa yang mereka lakukan pada masa itu, memberi anda gambaran sekilas tentang dunia mereka, dan dunia anda, dunia mereka. Apl ini mengehadkan anda untuk mempunyai hanya 20 rakan, jadi pilih dengan bijak, dan yang paling penting, tiada tekanan untuk mempunyai kiraan pengikut tidak seperti platform media sosial yang lain.

  • Harga: Percuma / Pengiklanan: Tiada / Pembelian dalam apl: Tiada / Akaun: Diperlukan

5 Apl Teratas minggu ini: Widget Loket

Kehidupan jauh lebih daripada sekadar mencari wang. Kawan baik adalah permata, jadi pastikan mereka sentiasa berdekatan! / © NextPit

Makan Tengahari Kecil (iOS & Android)

Ini ialah aplikasi perancangan makan yang menarik sekiranya anda berasa letih cuba menghasilkan sesuatu yang baharu untuk keluarga setiap minggu. Mula-mula, anda masukkan lokasi anda sebelum memasukkan maklumat tambahan seperti sama ada anda memasak untuk si kecil sahaja atau seisi keluarga, dengan pilihan untuk menambah ibu bapa atau penjaga lain untuk boot (betapa bijak!).

Pilih daripada tiga hidangan utama (sarapan, makan tengah hari dan makan malam) untuk membuat rancangan mingguan selepas menyenaraikan semua bahan anda yang tersedia. Contohnya, dengan memilih telur, brokoli, daging lembu, paha ayam, kentang, nasi dan kacang hijau, beberapa hidangan sarapan yang dicadangkan termasuk penkek sihat bebas gluten, dengan kotak makan tengah hari ayam panggang dan sayur-sayuran untuk boot!

Sesuai untuk warga bandar yang sibuk yang sudah terlalu tertekan dengan masa!

  • Harga: Percuma / Pengiklanan: Tiada / Pembelian dalam apl: Ya / Akaun: Diperlukan

Angry Birds Journey (iOS & Android)

Agak sukar untuk mempercayai bahawa Angry Birds telah wujud selama lebih daripada 10 tahun sekarang, sebagai mesin penghasil wang raksasa yang terus berkembang maju. Angry Birds Journey mengikuti premis yang sama, di mana anda melancarkan burung dari lastik untuk memecahkan batu bata, dan mara ke peringkat seterusnya. Mekanik lebih kurang tetap sama, seperti konsepnya. Saya rasa ini lebih kepada kemas kini untuk mendapatkan pemain baharu, tetapi pemain sedia ada mungkin telah berpindah dari kegilaan Angry Birds suatu ketika dahulu.

Mereka yang baru dalam francais mungkin mendapati ia menyeronokkan, tetapi untuk berapa lama keseronokan itu akan bertahan masih belum dapat dilihat. Sudah tentu, terdapat Angry Birds klasik untuk dipilih, tetapi seperti mana-mana francais yang menghargai diri sendiri, terdapat juga burung baharu yang diperkenalkan untuk membantu mengekalkan permainan itu segar. Pembazir masa yang sesuai dalam perjalanan kereta api bawah tanah yang panjang jika anda ingin berehat daripada membaca e-buku anda.

  • Harga: Tiada / Pengiklanan: Ya/ Pembelian dalam apl: Ya / Akaun: Tidak diperlukan

Itu sahaja untuk minggu ini daripada kami! Bagaimanakah anda mencari senarai 5 apl Teratas minggu ini? Jika anda mempunyai sesuatu yang anda ingin cadangkan atau ingin berkongsi cadangan anda sendiri, tinggalkan komen di bahagian betul-betul di bawah!