5 apl Android dan iOS teratas minggu ini

96
5 Apl Teratas COM
© NextPit

Bagaimana minggu anda? Di sini kami dengan edisi minggu ini bagi 5 apl Teratas minggu ini pada kedua-dua platform Android dan/atau iOS. Minggu ini, kita akan melihat gabungan apl produktiviti yang sihat serta tajuk permainan yang akan menarik perhatian polis tatabahasa.

Sila ambil perhatian bahawa artikel ini berbeza berbanding dengan apl percuma dua kali seminggu kami dalam seminggu. Sebagai permulaan, kami sebenarnya memuat turun dan memasang apl ini secara individu, melaluinya dan menyemaknya secara peribadi untuk memastikan tiada satu pun daripadanya datang dengan pembelian dalam apl yang tidak diingini (tidak merujuk kepada fungsi penting). Tidak perlu dikatakan, kami juga akan memastikan bahawa tiada seorang pun daripada mereka yang melombong data atau maklumat peribadi anda secara sembarangan, kerana kami juga, mahu mengekalkan privasi kami dengan cara yang selamat dan terjamin!


Dapatkan Prime Gaming Percuma 30 hari
dengan Percubaan Perdana Amazon

Artikel ini diterbitkan setiap minggu, jadi sila lihat 5 apl Teratas kami dari minggu lepas sekiranya anda terlepasnya. Tanpa berlengah lagi, ini ialah apl berikut yang disenaraikan dalam senarai kami minggu ini!

widget noteit – dapatkannya sekarang (iOS & Android)

Mungkin anda sentiasa mengelak widget atas sebab tertentu – ia boleh menjengkelkan dan mengambil banyak ruang pada skrin anda. Nah, noteit berhasrat untuk menjadi berbeza. Widget ini pada skrin utama anda akan menunjukkan apa sahaja nota langsung yang pasangan atau rakan anda coret/lukis/tulis. Menggunakannya amat mudah: anda menambah widget noteit pada skrin anda, memautkan aplikasi dengan pasangan anda dan menghantar nota! Itu sahaja! Ia semudah yang boleh.

Berfungsi dengan baik untuk hubungan jarak jauh atau hanya dua orang yang sedang bercinta. Anda sentiasa boleh menghantar nota comel kepada satu sama lain, daripada nota romantis kepada nota rindu anda, atau mungkin permainan kata-kata! Apl itu nampaknya sentiasa dikemas kini berdasarkan ulasan pengguna. Sila ambil perhatian (heh!) bahawa alatan lukisan itu bersifat sederhana, tetapi anda mempunyai banyak kebebasan kreatif. Alatan seperti pembaris, penyerlah, krayon dan penanda adalah keperluan asas yang berfungsi dengan baik.

  • Harga: Percuma / Pengiklanan: Tiada / Pembelian dalam apl: Ya / Akaun: Tidak diperlukan (tetapi disyorkan)

5 Apl Teratas minggu ini: Noteit

Coretan, tulis, lepaskan nota kepada pasangan anda dengan aplikasi kecil yang comel ini. / © NextPit

Berusaha: Pemasa Fokus Pomodoro (iOS & Android)

Berusaha bertujuan untuk membantu anda menjadi lebih tajam dalam kehidupan seharian anda. Oleh itu, premis asasnya ialah pemasa fokus, tetapi ia juga boleh berfungsi sebagai pemasa belajar dan pemasa Pomodoro. Ingin mengatasi ketagihan telefon pintar anda atau menguruskan ADHD? Striving bertujuan untuk membantu dengan menawarkan pemasa undur, jam henti dan pemasa Pomodoro. Rekod dijejaki melalui carta pai atau garis sambil anda melihat masa anda digunakan supaya anda boleh berubah menjadi lebih baik. Kemas kini masa hadapan akan termasuk keupayaan untuk menyegerakkan data melalui Google Fit.

Anda juga boleh menggunakan masa fokus anda untuk menikmati beberapa permainan mini untuk meningkatkan motivasi anda untuk hari itu. Salah satu daripadanya ialah ‘Permainan Fokus Kucing’ yang bergantung pada kecomelan seekor kucing berbulu untuk membantu anda meluangkan masa. Sudah tentu, pada penghujung hari, apl seperti ini hanyalah garis panduan, anda masih memerlukan disiplin dalaman untuk kekal berpusat dan menumpukan sepenuhnya pada tugas yang ada dalam kehidupan seharian anda.

  • Harga: Percuma / Pengiklanan: Ya / Pembelian dalam apl: Ya / Akaun: Tidak diperlukan

5 Apl Teratas minggu ini: Berusaha

Kehidupan jauh lebih daripada sekadar mencari wang. Kawan baik adalah permata, jadi pastikan mereka sentiasa berdekatan! / © NextPit

BandLab – Studio Pembuatan Muzik (iOS & Android)

Pernah teringin berada dalam kumpulan muzik? Nah, dengan BandLab, anda boleh mencipta trek memukau anda sendiri di sana pada telefon pintar anda! Digembar-gemburkan sebagai salah satu apl rakaman muzik percuma terbaik di sekeliling, ia juga menambah sedikit hubungan manusia dengannya dengan menjadi platform penciptaan muzik sosial yang terkemuka. Lagipun, anda tidak boleh berdebat dengan aplikasi yang mempunyai lebih 50 juta pengguna di seluruh dunia! Dengan BandLab, anda boleh membuat dan berkongsi muzik tanpa mengambil kira tahap kemahiran atau latar belakang anda.

Terdapat Studio berbilang trek yang menggunakan telefon pintar anda untuk merakam, mengedit dan mengadun semula ciptaan muzik anda sendiri. Langit adalah hadnya! Anda boleh menghasilkan rentak, menambah kesan kreatif, menggunakan gelung dan sampel daripada pelbagai pek bunyi bebas royalti yang merangkumi pelbagai genre. Selain itu, storan awan tanpa had menjadikan kerja anda boleh diakses daripada peranti iOS dan Android. Aspek rangkaian sosial BandLab membolehkan anda bekerjasama dengan individu lain yang berfikiran sama, cenderung muzik?

  • Harga: Percuma / Pengiklanan: Tiada / Pembelian dalam apl: Ya / Akaun: Diperlukan

5 Apl Teratas minggu ini: Bandlab

Cipta lagu anda sendiri pada telefon pintar anda sendiri! / © NextPit

Radio FM: AM, Penala Radio FM (Android)

Sekarang kita hidup dalam zaman di mana senarai main kami disusun khas, dan tidak memerlukan DJ, masih terdapat berjuta-juta orang di luar sana yang masih mengejar jiwa manusia di sebalik stesen radio. Tiada apa-apa seperti mempunyai ikatan dengan orang yang tidak dikenali itu yang mempunyai suara yang menenangkan, berkongsi keperibadiannya dengan seluruh dunia sambil memainkan lagu kegemaran anda. Dengan aplikasi ini, anda mempunyai akses kepada lebih daripada 60,000 saluran radio FM di seluruh dunia tanpa perlu mengeluarkan satu sen pun!

Selagi anda mempunyai sambungan Internet, anda boleh menonton Radio FM, radio AM, Rancangan radio Langsung, radio sukan & stesen radio tempatan kegemaran anda dari seluruh dunia. Anda boleh mencari mana-mana radio mengikut nama, kekerapan, bandar dan parameter lain dan memberi penghormatan kepada datuk dan nenek anda dengan bangun dengan radio FM atau AM pilihan anda!

  • Harga: Percuma / Pengiklanan: Ya / Pembelian dalam apl: Tiada / Akaun: Tidak diperlukan

5 Apl Teratas minggu ini: Radio FM

Adakah anda merindui hari-hari ketika DJ bercakap dan menghiburkan anda? Apl ini melancarkan tahun-tahun… / © NextPit

Grammarian Ltd (iOS & Android)

Ia adalah tahun 2099, dan anda seorang lelaki muda yang kurang ajar yang merupakan graduan baru dalam matematik teori dan cuba menempuh jalan anda dalam dunia yang kejam dan kejam ini, apabila anda mendapat pekerjaan sebagai pengesah tatabahasa dalam tatabahasa terbesar agensi pengesahan. Anda akan mempunyai taklimat di meja anda setiap hari, menyenaraikan jenis tugasan yang perlu anda serahkan sebelum hari itu berakhir.

Berhati-hati dengan tahap mood dan tenaga anda, kerana ini akan mempengaruhi perjalanan hari anda. Apabila anda pulang ke rumah pada waktu malam, anda boleh mendapatkan rehat yang cukup dan bangun keesokan harinya. Bergantung pada cara pengangkutan anda ke tempat kerja, jumlah tenaga yang tinggal akan memainkan peranan dalam keberkesanan anda di tempat kerja. Grafiknya berbentuk kartun dan menyeronokkan, dan terdapat banyak detik lucu apabila anda membaca dialog. Pada masa ini, anda mendapat banyak hiburan untuk satu dolar, itulah sebabnya permainan ini berjaya dalam senarai kami minggu ini!

  • Harga: $0.99 / Pengiklanan: Tiada / Pembelian dalam apl: Tiada / Akaun: Tidak diperlukan

5 Apl Teratas minggu ini: Tatabahasa

Tiada siapa yang suka tatabahasa rosak! / © NextPit

Itu sahaja yang kami ada untuk anda minggu ini! Pada pendapat anda, bagaimanakah kedudukan senarai 5 apl Teratas minggu ini? Jika anda mempunyai sesuatu yang anda ingin cadangkan atau ingin berkongsi cadangan anda sendiri, tinggalkan komen di bahagian betul-betul di bawah!