5 apl Android dan iOS teratas minggu ini

68
5 Apl Teratas COM
© NextPit

Kini Messi telah menjulang Piala Dunia bersama Argentina dan telah mengukuhkan legasinya dalam jajaran pengetahuan bola sepak, sudah tiba masanya untuk kita beralih dari Qatar 2022 apabila kehidupan kembali seperti biasa. Mengapa tidak memulakan hujung minggu dengan membunuh gerombolan makhluk mayat hidup dengan kumpulan yang terselamat yang sangat unik? Kami berharap anda akan menikmati pemilihan 5 apl Teratas minggu ini pada kedua-dua platform Android dan/atau iOS.

Anda mungkin mendapati bahawa terdapat lebih sedikit pilihan yang dibentangkan di sini berbanding dengan apl percuma kami pada minggu ini, kerana yang terakhir diterbitkan dua kali setiap minggu. Di sini, kami memuat turun dan memasang apl ini, menyisirnya dan secara peribadi memastikan tiada satu pun daripadanya datang dengan pembelian dalam apl yang tidak diingini (ini tidak termasuk fungsi penting). Tidak perlu dikatakan, kami juga akan memastikan bahawa tiada seorang pun daripada mereka yang melombong data atau maklumat peribadi anda secara sembarangan, kerana kami juga, mahu mengekalkan privasi kami dengan cara yang selamat dan terjamin!


Dapatkan Prime Gaming Percuma 30 hari
dengan Percubaan Perdana Amazon

Setiap minggu akan melihat edisi baharu artikel ini, jadi sila lihat 5 apl Teratas kami dari minggu lepas sekiranya anda terlepas kerana keadaan lain. Tanpa berlengah lagi, ini adalah apl berikut yang berjaya dalam senarai kami minggu ini!

Neeva (iOS & Android)

Pelayar web adalah alat yang sangat diperlukan untuk pengguna telefon pintar zaman moden. Malah, kebanyakan daripada kita akan memilih Chrome atau Safari, bergantung pada ekosistem OS mudah alih yang mana anda telah memutuskan untuk menggandakan penggunaannya. Walau bagaimanapun, dari semasa ke semasa, adakah anda melihat pelbagai jenis iklan yang terus muncul? Neeva berharap perkara ini tidak akan berlaku lagi, cuba menghalang iklan daripada muncul pada kebanyakan masa apabila anda hanya mahu menyemak imbas.

Neeva juga menyekat penjejak pihak ketiga, memastikan data penyemakan imbas dan carian anda kekal selamat dan tidak akan dijual kepada sesiapa. Anda juga akan dapat mencari dengan aman tanpa nama menggunakan carian inkognito. Malah, anda boleh memilih untuk menjadi lebih produktif melalui kemudahan semasa anda menyegerakkan e-mel, kalendar dan dokumen anda untuk mencari semua yang anda perlukan daripada satu bar carian.

  • Harga: Percuma / Pengiklanan: Tiada / Pembelian dalam apl: Ya / Akaun: Tidak diperlukan

Neeva

Neeva menawarkan pengalaman penyemakan imbas tanpa iklan yang menarik yang mungkin membantu anda menjauhkan diri daripada Chrome / © NextPit

Sekatan Tugasan (Android)

Kehidupan adalah lebih mudah untuk dilalui apabila ia disusun dengan baik, bukankah anda fikir begitu? Jika anda seorang yang suka menjalani kehidupan di pinggir dan menjangkakan perkara rawak akan berlaku sepanjang masa, maka ini bukan aplikasi untuk anda. Walau bagaimanapun, jika anda ingin mengatur aktiviti hidup anda mengikut aliran, maka To-Do Blocks adalah sempurna. Anda akan dapat mengatur kehidupan anda menggunakan urutan blok, mendekatinya dengan cara yang berbeza. Tarikh dan jadual waktu akan menjadi perkara yang lama, kerana anda memfokuskan pada satu aktiviti pada satu-satu masa.

Pada asasnya, anda hanya perlu melihat blok untuk mengetahui perkara seterusnya dalam senarai. Ini membolehkan anda memberi tumpuan pada satu perkara pada satu masa, dan apabila ia selesai, tiba masanya untuk bergerak satu langkah ke bawah, menyelesaikan tugas anda dengan teratur. Tiada tergesa-gesa dalam kaedah ini kerana anda boleh mengambil semua masa yang anda perlukan untuk berbuat demikian. Jika anda merasakan bahawa blok semasa terlalu sukar untuk diselesaikan pada masa ini, hanya menangguhkannya dengan mengalihkannya ke bawah senarai, dan lengkapkan blok seterusnya dalam baris.

Semua blok boleh dinamakan dan diasingkan mengikut warna, nota dan ikon. Anda juga boleh memilih untuk mengarkibkan blok sebaik sahaja anda selesai dengannya, atau memulihkannya jika ia telah diarkibkan secara tidak sengaja. Rasanya seperti tugas Tetris!

  • Harga: Percuma / Pengiklanan: Tiada / Pembelian dalam apl: Tiada / Akaun: Tidak diperlukan

Blok Tugasan

Selesaikan tugas anda dengan tenang fikiran dengan teratur. / © NextPit

Yonder (iOS & Android)

Telefon pintar anda juga merupakan peranti hiburan peribadi anda, dan apabila anda sudah muak dengan semua keseronokan murah yang anda lihat di TikTok dan Instagram, mungkin sudah tiba masanya anda mengunyah sesuatu yang lebih ‘berdaging’ dan merangsang intelektual. Masukkan Yonder, platform webkomik dan webtoon untuk telefon bimbit anda. Dengan Yonder, anda boleh menyemak imbas senarai komik web berdasarkan genre yang telah anda tetapkan, pilih yang anda mahu baca dan tersesat dalam dunia imaginasi. Antara muka pengguna cukup mudah, dan ia berfungsi dengan baik dengan mod gelap pada telefon anda supaya lebih mudah dilihat.

Akan ada kandungan berbayar juga untuk item terpilih, tetapi ia tidak memerlukan satu lengan dan kaki. Anda memerlukan akaun untuk melanggan buku yang berbeza dan melihat perpustakaan anda. Ia masih harus dilihat sama ada Yonder cukup baik untuk bertahan sendiri pada tahun-tahun akan datang, tetapi dengan pengguna yang cukup mendaftar, mungkin jisim kritikal boleh dicapai dan ia mungkin berakhir sebagai hit kultus.

  • Harga: Percuma / Pengiklanan: Tiada / Pembelian dalam apl: Ya / Akaun: Tidak diperlukan (tetapi disyorkan)

Di sana

Pergi ke sana untuk mengembangkan minda anda dengan membaca. / © NextPit

Buku lakaran (iOS & Android)

Suka melakar? Tidak dapat mencari sekeping pensel dan kertas itu apabila terdapat subjek ideal yang anda ingin lakarkan? Masukkan Sketchbook, sebuah aplikasi yang disertakan dengan pelbagai jenis berus dan warna, membolehkan anda mencipta karya digital semasa anda dalam perjalanan. Sudah tentu, ini adalah pengganti yang lemah untuk tablet lukisan digital, tetapi dengan stylus yang betul, anda boleh menghasilkan beberapa imej yang sangat menakjubkan! Artis dan ilustrator pasti akan mendapati set ciri gred profesional dan alatan yang sangat boleh disesuaikan boleh diterima berbanding apl lain di pasaran. Antara muka pengguna adalah elegan dan memberikan pengalaman lukisan semula jadi, membebaskan anda daripada sebarang gangguan supaya anda boleh memberi tumpuan sepenuhnya pada menangkap atau meluahkan idea terdalam anda.

Sesetengah alatan termasuk penanda pensel, berus udara dan calitan, dengan rasa yang sangat nyata, ia hampir seperti hidup – yang sepatutnya mengejutkan anda. Berus juga sangat disesuaikan, membolehkan anda mencipta rupa yang sempurna berdasarkan pilihan anda. Adakah anda mendapati diri anda melencong di luar kursus? Terdapat panduan dan pembaris untuk membantu anda untuk mendapatkan ketepatan yang lebih tinggi.

  • Harga: Percuma / Pengiklanan: Tiada / Pembelian dalam apl: Ya / Akaun: Tidak diperlukan

Buku lakaran

Pergi tanpa kertas dan cipta karya agung dengan Sketchbook / © NextPit

Vampire Survivors (iOS & Android)

Anda dilemparkan ke dalam permainan RPG survival masa penyangak ini yang mempunyai permainan minimalis tetapi mempunyai nilai ulangan yang besar. Heck, anda mungkin tidak menyedari berapa lama masa telah berlalu sejak kali terakhir anda tidur atau makan! Seperti yang dikatakan permainan, “Jadilah neraka peluru!” Neraka telah mengosongkan dirinya, dan kamu berhadapan dengan segala jenis kejahatan yang tidak terkata. Premis permainan ini agak mudah – bertahan selagi anda boleh sehingga kematian menuntut anda, dan anda mendapat rehat yang kekal. Setiap larian tertentu akan membolehkan anda memungut emas, yang mana anda boleh membeli peningkatan supaya mangsa seterusnya mempunyai peluang yang lebih baik untuk berjaya sehingga ke penghujung.

Terdapat gelombang musuh yang tidak berkesudahan, itu pasti. Anda perlu memusnahkan makhluk-makhluk jahat malam ini dan berhasrat untuk bertahan sehingga subuh jika itu mungkin. Ia sentiasa menjadi pengalaman yang menggigit kuku dari awal hingga akhir yang pahit, dan anda mungkin mahu memikirkan strategi yang berbeza untuk terus hidup jika anda ingin berjaya dalam jangka masa panjang.

  • Harga: Percuma / Pengiklanan: Ya / Pembelian dalam apl: Tiada / Akaun: Tidak diperlukan

Itu sahaja untuk minggu ini! Apakah pendapat anda tentang senarai 5 apl Teratas minggu ini? Jika anda mempunyai sesuatu yang anda ingin cadangkan atau ingin berkongsi cadangan anda sendiri, tinggalkan komen di bahagian betul-betul di bawah!