5 apl siaran semula Instagram terbaik untuk iPhone (2022)

99
Apl siaran semula Instagram terbaik untuk iPhone

Instagram telah menjadi platform media sosial utama dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Ia termasuk hampir setiap ciri yang anda inginkan dalam apl sosial. Walau bagaimanapun, ia masih kekurangan keupayaan untuk membenarkan kami menyiarkan semula siaran Instagram pada suapan kami. Inilah sebabnya saya telah memilih beberapa apl siaran semula terbaik untuk Instagram.

Apl ini membantu anda menyiarkan semula siaran orang lain pada suapan anda, dengan itu meningkatkan jangkauan. Ini boleh membantu pencipta kandungan dan orang yang berada dalam kecemasan yang teruk. Jadi, tanpa berlengah lagi, mari kita mulakan dan semak penyertaan!

 1. Siar semula
 2. Hantar semula untuk Instagram #Repost
 3. Siar semula Cerita
 4. InsTake
 5. Reels Repost untuk Instagram

1. Repost: Untuk Instagram – Pilihan Editor

Siar semula Untuk apl Instagram iPhone

Aplikasi siaran semula percuma untuk Instagram ini adalah salah satu yang paling popular dan dinilai tinggi. Aplikasi ini memberikan anda pelbagai ciri penting. Contohnya, anda boleh menyiarkan semula, mengarkibkan dan menyimpan video untuk Instagram.

Selain itu, tidak kira sama ada video dan siaran daripada profil awam atau peribadi, kerana anda menghantar semula bahan walaupun dari akaun peribadi!

Anda juga boleh menambah tindanan pilihan dan menukar atributnya berdasarkan kedudukan dan warna tindanan. Ini sangat baik bukan sahaja untuk menyunting tetapi juga untuk menyebarkan kesedaran tentang siaran orang lain.

Walau bagaimanapun, kemas kini terkini telah mencipta isu, dengan pengguna melaporkan pepijat pemuatan yang tidak terhingga. Mudah-mudahan, pembangun boleh mengemas kini apl melalui tampung dan membetulkan pepijat secepat mungkin.

Kebaikan

 • Membolehkan anda menyiarkan semula daripada akaun peribadi
 • Tindanan pilihan yang boleh disesuaikan
 • Agak mudah untuk digunakan

Keburukan

 • Pepijat pemuatan yang tidak terhingga telah menjejaskan pengalaman sesetengah pengguna dengan apl itu

Harga: Percuma (Pembelian dalam apl bermula pada $0.99)

Muat turun

2. Repost untuk Instagram #Repost – Pilihan serba boleh

Siarkan semula untuk aplikasi Instagram #Repost untuk iPhone

Siarkan semula untuk Instagram #Repost sememangnya aplikasi yang hebat. Ia mempunyai antara muka yang mudah dan menawarkan untuk menyiarkan semula fungsi pada pelbagai siaran Instagram.

Di sinilah kekuatan apl itu terletak. Pada asasnya, kebanyakan apl siaran semula mempunyai batasan dalam hal menyiarkan semula. Anda hanya boleh menyiarkan semula jenis siaran tertentu daripada Instagram. Walau bagaimanapun, apl ini membolehkan anda menyiarkan semula siaran karusel, IGTV, Kekili, foto tunggal dan Kekili!

Walaupun aplikasinya serba boleh, sesetengah pengguna telah menyatakan bahawa akses Premium bermasalah. Malah, ramai pengguna telah log keluar daripada akses Premium mereka tanpa penjelasan. Selain itu, apl itu tidak mempunyai terlalu banyak pilihan penyesuaian.

Kebaikan

 • Aplikasi ini boleh menyiarkan semula setiap jenis kandungan Instagram
 • Pengeposan semula boleh dilakukan dalam beberapa langkah mudah
 • Antara muka pengguna yang mudah

Keburukan

 • Aplikasi ini agak buggy
 • Kurang ciri penyesuaian

Harga: Percuma (Pembelian dalam apl bermula pada $4.99)

Muat turun

3. Siar Semula Cerita – Algoritma carian yang berkuasa

Apl isntagram Repost Stories untuk iPhone

Repost Stories melakukan satu perkara yang lebih baik daripada mana-mana aplikasi siaran semula Instagram yang lain, yang menyediakan akses kepada cerita dan siaran mana-mana pengguna Instagram untuk menyiarkan semula.

Apabila saya sebut APA, saya maksudkan apa-apa. Tiada had pada bilangan carian yang boleh anda jalankan. Selain itu, ia membolehkan anda mencari siaran seseorang melalui penapis seperti Suapan Teg, Suapan Popular dan Suapan Disukai. Ia agak komprehensif, yang membezakannya daripada yang lain.

Anda juga tidak perlu mengumpul syiling. Siaran semula melalui apl ini juga akan memastikan tiada tera air tertinggal pada bahan yang telah anda siarkan semula. Apabila menyiarkan semula cerita, anda boleh menyesuaikannya melalui alatan seperti Penapis, ToneCurve, Splash dan Emosi. Agak bagus, bukan?

Satu-satunya kelemahan utama aplikasi ini ialah versi percuma akan sentiasa membombardir anda dengan iklan. Walaupun ini bukan pemecah perjanjian, ia boleh menghalang pengalaman pengguna.

Kebaikan

 • Boleh mencari siaran Instagram sesiapa sahaja
 • Carian boleh diperhalusi melalui penapis yang berkuasa
 • Banyak ciri penyesuaian untuk ditambahkan pada siaran semula anda

Keburukan

 • Versi percuma penuh dengan iklan

Harga: Percuma (Pembelian dalam apl bermula pada $17.99)

Muat turun

4. InsTake – untuk Instagram – Terbaik untuk pencipta kandungan

Apl siaran semula instagram InsTake untuk iPhone

Kadangkala, pencipta kandungan bekerjasama dengan pakar lain dalam bidang tersebut untuk meningkatkan jangkauan dan bilangan pengikut mereka. Kerjasama ini sering ditunjukkan melalui siaran semula cerita, siaran, Kekili dan juga IGTV.

Dengan InsTake, pencipta kandungan boleh memahami dengan lebih baik bagaimana siaran semula mereka berlaku. Selain berfungsi sama seperti aplikasi Instagram biasa, ia juga mempunyai ciri untuk menjejak pengikut. Anda boleh menyemak siapa pengikut terbaharu anda, siapa yang mengikuti anda kembali, pengikut bersama dan orang yang telah menyekat anda.

Suka, ulasan dan paparan cerita baharu juga dimaklumkan kepada pengguna. Walaupun sesetengah ciri ini tidak terlalu penting untuk membina profil pencipta kandungan anda, ciri ini boleh memberi anda idea yang lebih baik tentang perkara yang sesuai untuk profil anda dan perkara yang tidak berfungsi sebagai imej jenama.

Secara keseluruhan, ini adalah salah satu aplikasi repost terbaik untuk Instagram, tanpa ragu-ragu. Malangnya, aplikasi telah menghadapi banyak isu baru-baru ini dengan pelbagai pepijat.

Kebaikan

 • Membolehkan anda menjejaki butiran pengikut
 • Berfungsi hampir seperti apl Instagram asal
 • Metrik yang baik untuk pencipta kandungan baru

Keburukan

 • Kemas kini terbaharu telah menjadikan apl itu agak bermasalah

Harga: Percuma (Pembelian dalam apl bermula pada $0.99)

Muat turun

5. Reels Repost untuk Instagram – Mudah digunakan

Reels Repost untuk apl iPhone Instagram

Sesetengah apl siaran semula untuk Instagram menjadikan proses itu agak berbelit-belit dengan pelbagai ciri. Walaupun ciri tambahan sepatutnya menonjolkan apl daripada orang ramai, ia menjadikannya berlawanan dengan intuitif. Walau bagaimanapun, anda tidak perlu risau tentang perkara ini dengan Reels Repost untuk Instagram.

Tidak dinafikan, apl itu adalah salah satu yang lebih mudah untuk menyiarkan semula siaran, cerita dan gulungan Instagram. Ia mempunyai antara muka pengguna yang agak mudah difahami. Tambahan pula, anda boleh menambah tera air tersuai anda pada siaran semula tanpa log masuk ke akaun Instagram anda!

Ciri penting apl lain termasuk penjana hashtag untuk lebih jangkauan, penjadualan siaran untuk penglibatan tambahan, editor kapsyen dan penjana teks. Ini menjadikan kerja anda lebih mudah tanpa usaha tambahan untuk pemasaan siaran atau hashtag.

Isu utama dengan apl ini ialah ia cenderung untuk ranap dengan kerap. Selain itu, apl ini mempunyai banyak transaksi mikro yang mahal. Anda juga boleh memuat turun video Instagram dengan aplikasi ini, tetapi ciri ini dikunci di sebalik paywall yang mahal, seperti kebanyakan ciri pentingnya.

Kebaikan

 • Tidak perlu log masuk ke profil Instagram anda
 • Alat yang berkuasa seperti penjana hashtag dan siaran penjadualan
 • Boleh menambah tera air tersuai anda pada siaran semula

Keburukan

 • Selalunya ranap
 • Ciri penting dikunci di sebalik paywall

Harga: Percuma (Pembelian dalam apl bermula pada $4.99)

Muat turun

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Bagaimanakah anda menyiarkan semula di Instagram secara manual?

Hanya ada satu cara untuk menyiarkan semula bahan Instagram secara manual. Pada asasnya, anda perlu tangkap skrin imej, mengubah saiznya, menambah kapsyen siaran asal, dan kemudian menyiarkannya pada suapan anda. Walaupun proses itu sendiri tidak sukar, ia boleh memakan masa yang agak lama, terutamanya apabila menyiarkan semula berbilang imej dan kapsyen yang lebih besar.

Apakah @withregram?

@withregram ialah pemegang rasmi Instagram Repost untuk Instagram (apl pertama dalam senarai).

Bagaimanakah cara saya mendayakan perkongsian semula untuk Cerita Instagram?

Anda perlu mengikuti beberapa langkah mudah untuk mendayakan perkongsian semula di Instagram. Pada mulanya, anda perlu memilih gambar profil Instagram anda di bahagian bawah sebelah kiri skrin untuk pergi ke profil peribadi anda. Dari sana, ketik ikon tetapan di penjuru kanan sebelah atas. Navigasi ke segmen Privasi dan kemudian pergi ke bahagian Cerita. Anda kemudiannya harus mencari pilihan yang dipanggil Benarkan Perkongsian Semula ke Cerita. Memilih ini akan membolehkan perkongsian semula Cerita Instagram.

Ucapan akhir

Saya harap anda mendapati senarai apl siaran semula terbaik untuk Instagram ini berguna. Saya telah mencuba memasukkan apl siaran semula Instagram terbaik berdasarkan penilaian dan ciri yang berbeza. Jika terdapat sebarang apl siaran semula lain untuk Instagram yang anda suka, beritahu saya lebih lanjut mengenainya dalam ulasan di bawah!

Baca lebih lanjut:

 • Bagaimana untuk memulihkan akaun Instagram yang digodam pada iPhone atau Mac
 • Bagaimana untuk memuat turun dan melihat data Instagram anda
 • 36 Penapis dan kesan Instagram terbaik untuk cerita dan gulungan