5 Apl Terbaik Minggu Ini untuk Android & iOS

40
5 teratas com
© nextpit

Kami telah sampai ke penghujung minggu sekali lagi, yang diterjemahkan kepada 5 apl Teratas minggu ini yang dipaparkan di nextpit. Setelah melalui keluaran apl baharu dan meninjau semula apl yang lebih lama, kami ingin mengesyorkan apl kesedaran, apl pembelajaran bahasa dan sudah tentu, permainan ubah suai rumah merangkap teka-teki, penembak perompak kelangsungan hidup oleh pembangun di sebalik WeChat, antara lain. Adakah anda bersedia untuk melihat senarai susun atur kami? Telefon anda pastinya akan menjadi lebih baik untuknya!

Tidak seperti senarai cadangan apl percuma mingguan kami yang tidak kami uji dan pasang, ia berbeza di sini. Untuk 5 apl Teratas kami setiap minggu, kami memastikan kami memasang dan menyemak setiap satu daripada apl tersebut sebelum memberikan meterai kelulusan kami. Melalui cara ini, kami berasa tenang bahawa apa yang kami cadangkan akan membantu.

Kami juga akan berkongsi maklumat berkaitan yang perlu diketahui pengguna sebelum melakukan pemasangan. Adakah apl ini memerlukan akaun? Adakah terdapat sebarang iklan yang menjengkelkan? Apakah rupa antara muka pengguna apl itu? Dengan menyenaraikan semua ini, anda akan dapat membuat keputusan yang lebih termaklum sebelum memasang sebarang pengesyoran kami. Itu sahaja daripada kami buat masa ini sambil kami menyelami lebih mendalam tentang maksud apl ini!

Makeover Master (Android)

Tiada apa-apa seperti berpindah ke rumah baharu dengan idea-idea menghias ruang kediaman itu mengikut keutamaan peribadi anda. Dengan itu, ubah suai digital rumah maya bukan sahaja murah, ia percuma! Dan seronok! Siapa sangka? Makeover Master menampilkan dirinya sebagai permainan reka bentuk rumah yang mempunyai unsur-unsur permainan tiga perlawanan.

Idea utama permainan ini adalah untuk menyelesaikan teka-teki. Setiap teka-teki yang anda selesaikan akan membolehkan anda membuka kunci hiasan tambahan yang boleh digunakan untuk merapikan rumah maya anda mengikut keinginan anda. Sudah tentu, hiasan rumah bukanlah segala-galanya, kerana terdapat pelbagai cara untuk mereka bentuk rumah anda juga!

Sarjana Makeover

Terdapat kawasan yang berbeza untuk anda merapikan, jadi luangkan masa anda. / © Master Makeover

Secara peribadi, saya suka tajuk FPS yang run-and-gun. Tidak perlu ada cerita yang bagus yang dilampirkan kepadanya, saya hanya mahu meletupkan. Walau bagaimanapun, bagi penghias rumah yang mahukan cerita yang sesuai dengan permainan, Makeover Master tidak akan memuaskan hati anda kerana anda tidak boleh pergi secara mendalam. Ia pada asasnya adalah kenderaan untuk memacu cerita ke hadapan dengan cara yang agak terpaksa.

Sarjana Makeover

Bagaimanakah anda mahu jubin kolam anda kelihatan? / © Master Makeover

  • Harga: Percuma / Pengiklanan: Ya / Pembelian dalam apl: Ya / Akaun diperlukan: Tidak

Jika anda ingin maju lebih cepat, terdapat model biasa “Bayar untuk Kemajuan”, di mana anda mengeluarkan wang sebenar untuk membeli pukulan dalam lengan pepatah dan mendapatkan beberapa barangan yang kelihatan cantik. Pada asasnya, jika kesabaran adalah salah satu kebaikan anda, anda masih boleh melaluinya, tetapi fikirkan jumlah masa yang anda akan luangkan untuk itu! Secara keseluruhannya, ini boleh menjadi gangguan yang menyeronokkan dari kehidupan harian anda dan juga agak terapeutik. Jika anda tidak boleh mempunyai barang-barang yang bagus di rumah anda dalam kehidupan sebenar, secara kebetulan, anda boleh memilikinya di rumah maya anda!

Berdasarkan tahap yang anda berada, anda boleh memilih beberapa penggalak sebelum tahap itu bermula untuk membantu anda memperoleh kelebihan atau membantu anda keluar dari masalah. Tidak perlu dikatakan, kebanyakan kita telah mendapat pendedahan untuk memadankan tiga perlawanan, dan ini sepatutnya mudah. Saya ingin melihat pilihan untuk memilih watak anda pada mulanya dan bukannya berpegang kepada protagonis atas lobak merah sahaja.

Sarjana Makeover

Papan teka-teki berubah dari semasa ke semasa untuk menambah kerumitan. / © Master Makeover

Sedar: Kesedaran & Kesejahteraan (Android dan iOS)

Mari kita hadapi, dunia tidak menjadi lebih baik hari ini, dan jenis media yang digunakan oleh generasi muda kita menjadi semakin ganas dan diputarbelitkan berbanding hanya beberapa dekad lalu. Malah, isu kesihatan mental telah menjadi masalah utama di banyak negara di seluruh dunia, dan ia menyerang semua lapisan masyarakat. Aware ialah apl kesedaran dan kesejahteraan yang berharap dapat membawa kewarasan ke dalam kehidupan orang gila, dan boleh disesuaikan khas dengan keperluan pengguna.

Walaupun saya tidak fikir saya terlalu tertekan di tempat kerja (nextpit ialah tempat yang bagus untuk bekerja, orangnya hebat, begitu juga anjing pemastautin kami!), setelah menggunakan Aware masih menjadikan saya seorang yang lebih baik kerana ia membantu Saya menahan lidah saya yang agak tajam pada masa-masa saya ingin mengeluarkan kata-kata kasar tetapi entah bagaimana saya dapat mengelak diri saya daripada berbuat demikian.

5 aplikasi teratas - Sedar

Bernafas dengan mudah dan berfikir lebih baik kepada yang lebih menyayangi anda dengan Aware. / © nextpit

  • Harga: Percuma / Iklan: Tiada / Pembelian dalam apl: Tiada / Akaun diperlukan: Tidak

Anda akan dapat memilih daripada sesi berbeza yang disenaraikan dalam apl itu sendiri yang diketuai oleh jurulatih yang berbeza atau memulakan perjalanan peribadi anda pada bila-bila masa mengikut keselesaan anda sendiri. Anda boleh meninggalkan setiap sesi pada bila-bila masa yang anda suka, jadi jangan berasa sedih dengan berbuat demikian. Sesi dibahagikan kepada Dive In, Pure Simple Love, dan Breathing Anchor.

Memandangkan ini ialah apl percuma dan ia tidak mempunyai sesi berbayar, saya suka menggunakannya tanpa perlu dikunci di sebalik tembok berbayar. Mudah-mudahan, kandungan baharu akan ditawarkan dari semasa ke semasa, dan tidak akan ada sebarang paywall pada masa hadapan!

LinqiApp: Bercakap Bahasa Inggeris dengan Bebas (Android dan iOS)

Bahasa Inggeris, lingua franca dunia, atau sekurang-kurangnya, Internet, memudahkan untuk berkomunikasi antara satu sama lain tanpa mengira kewarganegaraan atau etnik anda. Berikut ialah apl yang membolehkan anda mempelajari bahasa Inggeris dan menjadi lebih mahir dari hari ke hari. LinqiApp adalah percuma dan apl inovatif ini membolehkan anda berlatih, berlatih dan berlatih lebih banyak sehingga anda melakukannya dengan betul.

5 apl teratas - Linqi

Besi menajamkan besi, aplikasi menajamkan manusia. Tingkatkan bahasa Inggeris anda dengan aplikasi ini. / © nextpit

  • Harga: Percuma / Iklan: Tiada / Pembelian dalam apl: Ya / Akaun diperlukan: Ya

Saya suka cara apl cuba mengetahui di mana anda berada dari segi penguasaan bahasa Inggeris anda. Sebagai permulaan, anda perlu memasukkan maklumat anda yang berkaitan, termasuk jenis topik yang anda minati, umur anda, tahap kecekapan anda (atau sekurang-kurangnya di mana anda fikir anda berdiri), dan matlamat latihan anda. Dari situ, apl akan cuba memadankan anda dengan orang lain dalam kumpulan yang serupa.

5 apl teratas - Linqi

Anda akan mempunyai latihan praktikal dengan perlu memilih daripada orang yang berbeza dalam tahap kemahiran yang sama seperti anda. / © nextpit

Untuk berlatih, anda boleh berhubung dengan senarai orang lain, memanggil mereka dan sebenarnya mengadakan perbualan sebenar dengan mereka. Orang ini berasal dari seluruh dunia, dan mereka diberi penilaian, jadi anda boleh merasakan sama ada anda sepadan dengan mereka (dan sebaliknya). Terdapat juga papan pendahulu untuk membantu memperagakan keseluruhan pengalaman pembelajaran. Saya rasa ini bagus untuk mereka yang ingin mendalami bahasa Inggeris!

Jurnal & Buku Nota Reflectr AI (Android)

Pernah terfikir bagaimana rasanya menulis fikiran anda dan menyimpannya untuk anak cucu? Ya, saya merujuk kepada jurnal, bukannya menggunakan kewartawanan gambar di media sosial anda. Saya melihat anda milenium dan Generasi Alpha orang! Dengan Reflectr, anda mempunyai apl hebat di mana anda sebenarnya memasukkan pemikiran anda untuk anak cucu.

5 apl teratas - Reflectr

Lihat di sini perbezaan kandungan yang dijana AI. Dari kiri adalah catatan asal oleh saya, tengah adalah keluaran lucu, manakala kanan adalah perkataan profesional. / © nextpit

  • Harga: Percuma / Pengiklanan: Ya / Pembelian dalam apl: Ya ($0.99 bulanan, $9.99 tahunan) / Akaun diperlukan: Ya

Untuk merapikan keadaan, apl ini dilengkapi dengan ciri AI yang akan dapat membantu anda menghuraikan pemikiran anda dan menyusun semula pemikiran anda berdasarkan pilihan anda. Anda boleh memilih daripada cerdik kepada profesional, antara lain, dan mempunyai ciri unik seperti kalendar mood untuk mereka yang lebih emosi, sistem tag untuk organisasi yang lebih mudah dan antara muka pengguna yang ringkas.

Saya rasa antara muka pengguna yang bersih adalah yang paling menarik perhatian saya. Ia tidak semestinya menarik, tetapi sekurang-kurangnya anda boleh menambah foto di mana-mana dan di tempat yang anda suka untuk lebih impak. Membayar untuk langganan bulanan atau tahunan akan mengalih keluar iklan.

Arena Breakout (Android dan iOS)

Adakah anda mempunyai kecenderungan untuk menembak penjahat supaya anda boleh bertahan? Jika anda menjawab secara afirmatif, maka penembak penjarah terbaharu yang dibangunkan oleh Tencent, syarikat di sebalik WeChat dan PUBG Mobile, akan menarik minat anda. Dikenali sebagai Arena Breakout, sistem pertempuran tidak terlalu berbeza daripada PUBG Mobile dan Call of Duty: Mobile.

Semua kerosakan yang anda terima dalam permainan bergantung pada bahagian badan anda yang terkena, dan itu akhirnya akan menjejaskan permainan anda. Ditembak di kaki? Jangkakan untuk bergerak pada kadar yang lebih perlahan. Tidak perlu dikatakan, ditembak tepat di kepala bukanlah sesuatu yang baik sama sekali.

  • Harga: Percuma / Iklan: Tiada / Pembelian dalam apl: Ya / Akaun diperlukan: Ya

Mereka yang dijual pada permainan ini akan dapat memilih daripada dua mod permainan yang berbeza. Ia menggalakkan bermain sebagai satu pasukan, menjadikan ini satu urusan sosial. Berkawan dengan rakan permainan anda dan lihat bagaimana pasukan anda boleh menghasilkan strategi terbaik untuk memenangi sebanyak mungkin rampasan!

Grafiknya sangat baik, dan walaupun anda mempunyai telefon bimbit jarak pertengahan dari 2021, anda masih dapat menikmati tajuk ini tanpa banyak ketinggalan. Saya sangat mengesyorkan bermain ini dengan pad permainan yang disambungkan kerana kawalan pada skrin tanpa sebarang maklum balas sentuhan tidak pernah menarik perhatian saya. Ya, saya tahu, saya sudah tua, dan saya baru sahaja menyelesaikan Quake II Remastered, jadi saman saya!

Nah, kini kami telah sampai ke penghujung artikel Top 5 Apps of the Week kami. Kami berharap anda akan menemui sesuatu yang menarik di sini minggu ini. Jika anda ingin berkongsi apl atau permainan dengan seluruh dunia, hantarkan nota kepada kami dalam ulasan dan kami akan menyemaknya.