Adakah anda seorang pemburu perjanjian? Dapatkan apl berbayar ini secara percuma!

109
Apl NextPit minggu ini 10
© NextPit

Setiap minggu, NextPit mencari di Internet untuk mencari pilihan tawaran bagus untuk apl mudah alih dan permainan untuk iOS dan Android yang biasanya berharga sesuatu, tetapi tersedia secara percuma secara sementara di Apple App Store dan Google Play Store.

Senarai apl percuma ini dikemas kini setiap minggu dengan sekurang-kurangnya dua edisi mingguan. Antara masa penerbitan dan saat anda membaca artikel ini, ada kemungkinan beberapa permohonan telah dibayar semula. Promosi Gedung Google Play pada apl agak mudah untuk diramalkan, tetapi ia lebih rumit dengan promosi App Store, kerana Apple tidak menyatakan berapa lama diskaun itu sah.

 • Berkaitan: Panduan lengkap untuk mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua pantas: Setiap kali anda terjumpa apl yang menarik tetapi tidak mempunyai kegunaan sebenar untuknya, mengapa tidak pasang apl itu sahaja? Selepas berbuat demikian, hanya padamkannya daripada peranti anda. Dengan cara ini, apl itu akan menjadi sebahagian daripada pustaka apl anda dan anda boleh memasangnya semula secara percuma apabila anda memerlukannya. Ini adalah kaedah yang boleh dipercayai untuk memanfaatkan sepenuhnya promosi jangka pendek.

Apl Android percuma buat sementara waktu di Gedung Google Play

Apl produktiviti/gaya hidup Android yang percuma buat sementara waktu di Gedung Google Play

 • Pembuat Pintasan Laman Web ($0.99): Lupakan tentang meletakkan penanda halaman pada penyemak imbas anda apabila anda boleh meletakkan pintasan ke tapak web kegemaran anda sebagai ikon pada skrin utama dengan apl ini.
 • Peringatan Pro ($2.99): Apl peringatan ini tidak disertakan dengan sebarang iklan, jadi anda boleh memasang ini dan pastikan anda tidak akan melupakan apa-apa lagi – dengan anggapan anda ingat untuk memasukkan entri, sudah tentu!
 • Berapa Banyak Yang Boleh Saya Belanjakan? ($2.99): Ini bukan apl penjejak perbelanjaan, tetapi ia ialah apl yang membantu anda mengetahui jumlah wang yang anda tinggalkan untuk dapat dibelanjakan untuk barangan. Sempurna untuk mereka yang cuba menjalani bulan ini, dan hei, ia adalah percuma buat masa ini, jadi sebaiknya gunakannya sebaik mungkin.
 • Kamera 4K Pro ($0.99): Adakah anda fikir aplikasi kamera stok pada telefon pintar anda tidak sesuai? Mungkin sudah tiba masanya untuk mencuba aplikasi berbayar, di mana aplikasi ini membolehkan tahap fleksibiliti yang lebih tinggi.
 • Kawalan Putaran ($0.99): Walaupun kebanyakan kita telah mendayakan autoputar pada telefon pintar kita, ada kalanya ia tidak berfungsi seperti yang dimaksudkan. Apl ini boleh memaksa skrin anda berputar walaupun apl yang sedang berjalan tidak menyokong ciri sedemikian, sekarang bagaimana pula?

Permainan mudah alih Android yang percuma buat sementara waktu di Gedung Google Play

 • Mentol – Permainan Lampu ($0.99): Mentol ialah variasi permainan Simon klasik, di mana anda mengadu pengekalan ingatan anda dengan permainan yang mudah tetapi mencabar dan ketagihan. Terdapat banyak mod kesukaran untuk dipilih.
 • Jeff the Killer dilahirkan semula ($0.99): Sudah tiba masanya untuk melarikan diri dengan hidup anda daripada Jeff! Apa sahaja yang anda lakukan, jangan terperangkap olehnya atau ia adalah tirai untuk anda! Anda perlu menemui objek utama dalam permainan untuk memberi anda sedikit masa.
 • WhamBam Warriors ($3.49): Pastikan parti anda serba lengkap untuk menangani apa sahaja kengerian yang mampu dilemparkan oleh penjara bawah tanah kepada anda!
 • Ketik Ketik Kartunis Luar Talian ($0.99): Permainan ini mempunyai premis yang sangat unik, di mana pencipta berhasrat untuk mengambil alih dunia dengan kartunnya selepas mendapat bayaran untuk usahanya!
 • Dunia Catur 3D Pro ($1.99): Bertempur melawan lawan anda dengan persembahan 3D permainan strategi klasik ini. Pasti anda tidak akan bersara apabila berhadapan dengan pihak lawan tertentu yang mempunyai kecenderungan untuk menipu, bukan?
 • Teka-teki Burung Hantu Gila ($0.99): Ini seperti Candy Crush, kecuali anda mempunyai burung hantu di tempatnya. Pastinya bermain permainan ini adalah sesuatu yang membosankan kerana ia mengambil format grafik yang sedikit berbeza!
 • Lompat Shuriken ($0.99): Apabila anda menganggap Fruit Ninja adalah lambang permainan menghiris, masukkan Shuriken Jump. Permainan ini memerlukan anda bertindak balas dengan cepat dengan melompat ke atas dari rasuk ke rasuk, menghiris buah-buahan semasa anda berbuat demikian.

Apl iOS percuma buat sementara waktu di Apple App Store

Apl iOS produktiviti/gaya hidup ini percuma buat sementara waktu di Apple App Store

 • Meter Cahaya Tumbuhan ($2.99): Biarkan peranti iOS anda membantu mengekalkan kesihatan tumbuhan anda! Kekurangan cahaya adalah punca utama kematian kedua tertinggi di kalangan tumbuhan, jadi aplikasi ini akan dapat mengukur jumlah cahaya di kawasan sekitar supaya anda tahu sama ada tumbuhan anda mendapat cahaya matahari yang mencukupi!
 • Pemain yang Lebih Baik untuk YouTube ($0.99): Inilah yang sepatutnya YouTube – bebas iklan dan latar belakang gelap secara automatik dengan pengawal terbenam semasa menonton video. Heck, anda juga boleh memainkan video gambar-dalam-gambar jika anda mahu!
 • speedo[kilo]meter ($0.99): Mudah tetapi berfungsi, apl ini membolehkan anda menyimpan kelajuan maksimum anda semasa anda mengembara, di mana anda boleh menentukan mod pengangkutan (basikal/kereta/kereta api/pesawat). Saya rasa ia berfungsi hebat untuk bercakap besar di bar, tetapi lakukan perjalanan dengan selamat! Pengukuran yang disokong termasuk km/j dan mph.
 • Rahsia Apl ($1.99): Adakah anda paranoid bahawa sesetengah orang mungkin menghidu iPhone anda apabila anda tiada? Apl ini bergantung pada pelbagai pilihan kunci untuk melindungi data penting pada peranti anda dengan selamat sambil menghalang akses tanpa kebenaran.

Permainan iOS adalah percuma buat sementara waktu di Apple App Store

 • Permainan Perkataan – 92-dalam-1 ($1.99): Sibuk dengan 92 permainan perkataan yang berbeza pada peranti iOS anda yang dijamin akan membuatkan anda sibuk selama berjam-jam!
 • Penangkap Titisan Hujan ($1.99): Yang menghairankan, ini boleh menjadi permainan yang agak ketagihan semasa anda mengalihkan tanaman pasu ke sekeliling, cuba mengumpul mata dengan tidak membiarkan satu titisan hujan melanda tanah.
 • Isopod ($0.99): Isopod memecah tanah baharu dengan menawarkan kelainan dalam permainan imbangan bola – anda sebenarnya mengawal pepijat pil roly-poli yang bergerak melalui persekitaran sebenar, menentang pemangsa serangga dan mengelakkan mereka untuk membuat kemajuan.
 • Permainan Pemasa Reaksi ($0.99): Tiada iklan, tiada sambungan Internet diperlukan, hanya kemahiran tulen dan masa tindak balas. Ini adalah seutama-utamanya, di mana anda menjawab soalan yang dilemparkan kepada anda secepat mungkin.
 • Selamat Trak ($1.99): Anda seorang pemandu lori yang perlu menghantar buah-buahan ke pasar, tetapi jalan di sana sering dipenuhi dengan lebam dan halangan yang perlu anda lalui dengan mahir.
 • Liga Pusingan Panas ($4.99): Dengan lebih daripada 150 trek untuk dipertandingkan, anda pasti akan mendapati diri anda berada di pinggir tempat duduk anda pada kebanyakan masa, cuba menewaskan baki pertandingan dengan menjadi yang terpantas.
 • Kebangkitan Raja Arthur ($0.99): Jika anda menyukai Diablo atau pernah memainkannya semasa membesar, mungkin RPG aksi hack-and-slash ini akan menjadi pilihan pilihan anda apabila ia melibatkan menghabiskan masa di kereta bawah tanah.
 • SciFlyr ($0.99): Lupakan tentang pelari yang tidak berkesudahan – ini adalah permainan risalah yang tidak berkesudahan! Anda melalui persekitaran yang menarik dan pantas dalam lebuh raya empat lorong futuristik, mengelak halangan dan mengelak lalu lintas dari hadapan!

Apa pendapat anda tentang pilihan kami minggu ini? Adakah anda menemui aplikasi atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Jangan ragu untuk berkongsi kebaikan anda dalam komen.