AirPods 3 Apple dengan Pemulangan Audio Spatial pada Harga Jarang $139

35
Apple AirPods 3 AdobeStock 550907466
© Dontree / Stok Adobe

Fon kepala wayarles dalam telinga Apple AirPods 3 turun ke harga terendah semasa jualan kilat terakhir di Amazon. Jika anda terlepas jualan, kini ada peluang untuk merebut AirPods pada harga terbaik yang sama iaitu $139 daripada peruncit yang sama.

Akhirnya, perjanjian ini membolehkan anda membawa pulang penjimatan $30, atau menterjemah kepada 17 peratus daripada kos biasa Apple AirPods 3 pada $169. Dan perlu diingatkan bahawa set yang dijual oleh Amazon adalah serba baharu, yang bertentangan dengan unit yang diperbaharui Best Buy yang ditawarkan untuk tanda harga yang sama—hanya jika anda meninjau di kedai yang kedua.

Apple AirPods 3 mempunyai ciri ‘Pro’ untuk harga bajet

Apple memberikan banyak penambahbaikan dan peningkatan kepada AirPod generasi ke-3. Tetapi antara yang paling ketara ialah audio 3D atau spatial yang diperibadikan dengan pengesanan kepala. Ciri ini membolehkan untuk mengubah pendengaran standard kepada bunyi yang mengasyikkan yang setanding dengan mendengar dalam persekitaran seperti teater kerana fon telinga menyesuaikan diri dengan kedudukan telinga. Selain itu, codec Bluetooth AAC-ELD baharu tersedia dengan dalam telinga.

Satu lagi tambahan berkaitan audio yang baharu kepada AirPods 3 ialah penyama adaptif. Ini serupa dengan apa yang ditemui daripada AirPods Pro 2 (ulasan) yang lebih mahal, yang melaraskan parameter bunyi secara automatik bergantung pada kesesuaian dan bentuk telinga pemakai. Selain itu, kini terdapat sokongan sensor daya sentuh untuk cara yang lebih baik untuk mengawal main semula pada fon telinga.

Reka bentuk Apple AirPods 3

Apple melancarkan fon kepala AirPods 3 pada 2021 yang menampilkan audio spatial dan EQ adaptif. / © Apple; Petikan skrin: NextPit

Hayat bateri AirPods 3 Apple juga dipertingkatkan. Fon telinga boleh bertahan dengan mudah sehingga 30 jam antara pengecasan menggunakan kes pengecasan. Ini adalah beberapa jam lebih lama berbanding dengan generasi AirPods sebelumnya.

Selepas beberapa bulan Apple AirPods 3 telah disenaraikan di Amazon, ini adalah satu-satunya kali ia ditawarkan pada tahap yang dikurangkan ini. Oleh itu, anda mungkin bertindak cepat jika anda ingin mendapatkan penjimatan tambahan.