AirPods Dinaik Taraf Apple Boleh Dilancarkan di Acara iPhone 15

30
NextPit Apple AirPods Pro 2 USB
© nextpit

Apple mengumumkan bahawa ia akan menganjurkan acara pada 12 September di mana rangkaian iPhone 15, yang padat dengan ciri-ciri baharu, dijangka akan diperkenalkan. Selain daripada iPhone, terdapat juga AirPods yang boleh dikemas kini dalam perancangan berdasarkan khabar angin baharu, walaupun masih tidak jelas sama ada akan terdapat perubahan ketara dalam penyegaran.

  • Jangan ketinggalan ini: Panduan membeli Apple AirPods pada tahun 2023

Menurut surat berita Power On terbaru oleh Mark Gurman dari Bloomberg, Apple akan memperkenalkan fon telinga AirPods dengan sambungan USB-C pada ucaptama yang digelar “Wonderlust” bulan depan. Sebab di sebalik ini adalah untuk ‘memuji’ iPhone 15 dan iPhone 15 Pro yang akan beralih kepada penyambung yang sama dari port Lightning tersuai.

Apple AirPods baharu dengan ciri USB-C

Walau bagaimanapun, model fon telinga wayarles tidak dinyatakan dan sama ada kami juga akan melihat perubahan dan penambahbaikan yang layak sebagai tambahan kepada port pengecasan baharu. Adalah selamat untuk mengatakan bahawa AirPods 3 dan AirPods Pro 2 (semakan) sedia ada akan menerima port USB-C dalam kes pengecasan masing-masing. Yang terakhir juga boleh mengekalkan keupayaan pengecasan tanpa wayar Qi.

Penderia AirPods Pro 2

Penderia boleh pakai AirPods Pro 2 adalah boleh dipercayai seperti biasa. / © NextPit

Berita ini mungkin tidak mengejutkan peminat sama sekali. Ia telah pun dikhabarkan dan diramalkan bahawa Apple akan beralih kepada penyambung USB yang lebih fleksibel daripada Lightning. Oleh itu, baru sekarang kami diberi butiran yang lebih jelas tentang tarikh dan bila kami boleh menjangkakan AirPod akan datang akan siap, yang boleh membantu anda merancang pembelian AirPods anda yang seterusnya.

Selain itu, AirPods ini juga boleh dijalankan pada perisian terbaharu yang menambah beberapa ciri baharu yang dipertingkatkan seperti Audio Suaian dan Kelantangan Peribadi untuk model Pro dengan ANC dan gerak isyarat senyap/nyahredam baharu untuk AirPods standard.

Bagi talian AirPods Max atas telinga Apple, kami tidak mencadangkan mempunyai harapan yang tinggi untuk Apple mengumumkan AirPods Max 2 yang telah lama tertunggak pada acara itu, kerana terdapat kekurangan perkembangan terkini dan laporan mengenainya. Walau apa pun, masih ada peluang untuk pengeluar iPhone mengejutkan kami.

Selain daripada USB-C, apakah ciri yang paling anda nantikan daripada Apple AirPods yang dikemas kini ini? Beritahu kami dalam ulasan.

Sumber:
Bloomberg