AirPods Pro 2 Apple dengan Kuasa ANC Dua Kali Dipotong 20% ​​Hari Ini

80
AndroidPIT airpods pro 5
© Ben Miller / NextPit

AirPods Pro 2 terbaru Apple kembali ke tahap terendah di Amazon. Fon telinga pembatalan hingar premium adalah 20 peratus lebih murah daripada harga biasa $249, menjadikan pasangan itu $199. Harganya juga paling rendah yang kami catat. Ketahui sebab AirPods Pro 2 popular.

Kami telah menjejaki pergerakan harga AirPod Pro 2 sejak ia dilancarkan lewat tahun lepas. Selepas jatuh pada harga terbaik pada pertengahan Februari, Apple kini menghidupkan semula jualan yang jarang berlaku dengan fon kepala wayarles dalam telinga yang menakjubkan. Kami tidak tahu berapa hari perjanjian ini akan dijalankan, jadi adalah lebih baik untuk bertindak dengan cepat jika anda mencari fon telinga terbaik untuk dipasangkan dengan iPhone, iPad atau MacBook anda.

AirPods Pro 2 ialah fon kepala terlaris Apple

AirPods Pro asal mempunyai bunyi yang sangat baik dan fungsi pembatalan hingar yang berkesan. Apple telah menjadikannya lebih tinggi apabila ia melancarkan AirPods Pro generasi kedua, yang kini dijanjikan dengan kuasa sekatan dua kali ganda dan kualiti audio yang lebih halus daripada pendahulunya.

AirPods Pro 2 Apple menampilkan cipset H2 tersuai yang lebih berkebolehan bersama pemacu audio baharu dan penguat. Dengan persediaan perkakasan ini, tunas menyampaikan bunyi paling luar biasa yang pernah dihasilkan Apple pada fon telinga padatnya.

Ciri AirPods Pro 2

Itulah mereka, AirPods Pro 2 baharu! / © Apple

Selain itu, “Audio Pengiraan Lanjutan” menjadikan AirPods Pro 2 berguna secara drastik apabila menyekat bunyi yang tidak diingini dan di luar. Tetapi jika anda ingin membiarkan vokal masuk dan hanya menapis unsur-unsur yang menonjol seperti bunyi industri, ini boleh dilakukan secara ajaib pada AirPods Pro 2 melalui mod ketelusan. Anda juga boleh melaraskan kelantangan tanpa mencapai telefon atau Siri anda, terima kasih kepada kawalan sentuhan terbina dalam.

AirPods Pro 2 boleh dipercayai lebih banyak dari segi ketahanan. Apple memberikannya hayat bateri yang lebih baik yang kini dianggarkan bertahan 33 peratus lebih lama daripada set tunas yang lebih lama. Isi semula jus, pengecasan sarung AirPods Pro 2 kini dimatikan secara wayarles melalui pengecas yang diperakui MagSafe atau Qi.

Jika anda serius untuk memiliki AirPod yang terbaik lagi, adalah bijak untuk menyemak tawaran itu semasa ia masih tersedia. Selain itu, kami ingin mengetahui rancangan anda jika anda berhasrat untuk membeli fon kepala baharu tahun ini. Beritahu kami di bahagian komen.