Aksesori tablet Samsung terbaik pada tahun 2022

106
Aksesori tablet Samsung
© Oleg Krugliak / Shutterstock.com, Kolaj: NextPit

Sarung Samsung, S Pen atau papan kekunci untuk tablet anda. Kebanyakan aksesori ini wujud untuk memudahkan kehidupan anda, meningkatkan prestasi anda atau hanya menawarkan perlindungan untuk Galaxy Tab anda. Dalam panduan pembelian ini, kami akan menasihati anda aksesori terbaik untuk tablet Samsung anda daripada siri Galaxy Tab A hingga Galaxy Tab S.

  • Stylus, papan kekunci dan banyak lagi: Tablet Samsung dibandingkan

Aksesori terbaik untuk tablet Samsung anda

Pilihan Editor Yang paling berpatutan Nisbah kualiti kepada harga terbaik Yang terbaik
kaca terbaja
produk Kusyen tablet Moko Pendirian Soke Galaxy Tab A8 Hab USB-C 6-dalam-1
dari Ugreen
kaca terbaja SPARIN
untuk Galaxy Tab S8 dan S7
Imej Sokong Moko Aksesori Soke untuk tablet Samsung Hab USB-C 6 dan 1 de Ugreen Aksesori sparin untuk tablet Samsung
Keserasian Semua tablet (9″ hingga 15″) Galaxy Tab A8 Tab Galaxy,
iPad Pro (2021)
PC dan Mac

Galaxy Tab S8
Galaxy Tab S7
Tawaran

Semak tawaran

Semak tawaran

Semak tawaran

Semak tawaran

Kami tidak dapat menyemak semua produk ini, tetapi kami telah menganalisis spesifikasi teknikal dan membandingkan pilihan berbeza yang tersedia untuk memberikan anda aksesori terbaik untuk tablet Samsung anda.

Sama seperti Apple iPads, tablet Samsung tidak lekang dari segi aksesori. Sama ada pen stylus, kulit atau sarung penutup, pengecas pantas atau pemasangan kereta, Samsung dan pengeluar aksesori telah berusaha sedaya upaya untuk meyakinkan anda untuk mendapatkannya. Sama ada melalui harga yang berpatutan atau dengan kegunaan semata-mata, kami telah menyelesaikannya.

Apakah yang perlu anda cari dalam aksesori tablet Samsung anda?

Jika anda baru-baru ini membeli Galaxy Tab S7, S8, A7 atau A8 dan anda tidak pasti cara memilih aksesori yang betul, berikut ialah perkara yang perlu dicari sebelum anda menyemak.

Kebergunaan

Ini adalah soalan yang paling penting untuk ditanya kepada diri sendiri. Apa yang anda perlukan aksesori ini? Jika anda melakukan pengembaraan atau meninggalkan tablet Samsung anda bersama anak anda, anda pasti mahu melabur dalam sarung yang baik, kukuh dan fleksibel. Jika anda menggunakan tablet Samsung anda untuk bekerja, anda perlu mempertimbangkan sarung yang mempunyai papan kekunci dan kaki.

Keserasian

Ia mungkin terdengar bodoh, tetapi menyemak keserasian produk anda adalah penting sebelum sebarang pembelian. Anda tidak mahu berakhir dengan sarung yang dua kali lebih besar dan tidak sesuai dengan tablet Samsung anda! Samsung tidak membuat banyak perubahan pada reka bentuk peranti Galaxy Tab Snya. Oleh itu, terdapat sedikit perbezaan antara aksesori khusus untuk Galaxy Tab S7 dan Galaxy Tab S8.

Sebaliknya, pengubahsuaian lensa pada Galaxy Tab A8 mungkin menyebabkan masalah pada bahagian keserasian dengan aksesori Galaxy Tab A7, jadi anda perlu melihat keserasian ini secara terperinci, terutamanya jika anda sedang mencari sarung untuk tablet Samsung anda.

Harga

Kemudian ada harga. Berapa banyak wang yang anda sanggup belanjakan untuk memudahkan hidup anda, germo atau hanya melindungi tablet anda? Ya, kos aksesori pihak ketiga jauh lebih murah daripada yang asal, tetapi anda mendapat apa yang anda bayar.

Sesetengah ciri mungkin tidak berkesan seperti produk yang direka oleh dan untuk Samsung, dan kualiti mungkin kurang, jadi sebelum anda mula mencari aksesori untuk tablet Samsung anda, tentukan belanjawan dan imbangkannya dengan ciri yang anda inginkan.

Pelindung skrin terbaik untuk tablet Samsung anda

Pelindung skrin terbaik untuk Galaxy Tab

Kaca terbaja Sparin untuk Galaxy Tab A

Aksesori meja Samsung: Sparin

Kaca terbaja Sparin untuk Galaxy Tab A / © Amazon

Serasi dengan Samsung Galaxy Tab A8 10.5 inci, kaca terbaja ketelusan tinggi membolehkan anda mengekalkan pengalaman visual asal peranti tablet Samsung anda. Menurut Saprin, pelindung skrin ini akan menjadi anti-calar adalah 3 kali lebih kuat daripada pelindung skrin plastik lain.

Kaca terbaja SPARIN untuk Galaxy Tab S8 dan S7

Mengukur 0.3mm nipis, ia tidak menjejaskan sensitiviti S-Pen dan keupayaan Multi-Touch Galaxy Tab S7 dan S8 anda. Anda akan dapat bekerja dengan ketepatan dan responsif penuh sambil mempunyai ketenangan fikiran bahawa pelindung skrin kaca terbaja kekerasan 9H akan menghalang skrin anda daripada mengalami sebarang calar yang tidak disengajakan.

Sarung tablet Samsung terbaik

Pendirian Soke Galaxy Tab S8

Aksesori meja Samsung: Soke

Sarung Soke Galaxy Tab S8 / © Amazon

Direka khas untuk Galaxy Tab S8 Ultra, ia menawarkan sokongan pengecasan wayarles S-Pen dan dilengkapi dengan perlindungan penuh serta penutupan yang selamat berkat cangkerang belakang polikarbonat keras yang menolak kejutan, jatuh dan hentaman. Penutupan magnet menjadikannya mudah dan selamat untuk dihidupkan dan dimatikan.

Sarung Gerutek untuk Galaxy Tab S8 dan Galaxy Tab S7

Coque Gerutek tuangkan Galaxy Tab S8 dan Galaxy Tab S7

Cangkang Gerutek untuk Galaxy Tab S8 dan Galaxy Tab S7 / © Gerutek

Sarung polikarbonat keras menjanjikan perlindungan optimum dan dilengkapi dengan tali bahu boleh laras dan boleh tanggal serta tapak untuk stilus tablet. Di bahagian belakang sarung, anda akan menemui pemegang untuk menyimpan tablet Samsung anda di tangan, dan di bawahnya, dudukan yang akan memastikan tablet anda tegak atau mendatar di atas meja anda.

Sarung papan kekunci terbaik untuk tablet Samsung anda

Papan kekunci Fintie untuk Samsung Galaxy Tab A8

Clavier Finitie tuangkan Samsung Galaxy Tab A8

Papan Kekunci Fintie untuk Samsung Galaxy Tab A8. / © Finitie

Papan Kekunci Bluetooth Finiie akan melindungi tablet Samsung Galaxy Tab A8 10.5′ anda dengan penutupnya. Ia bermagnet pada kantung yang disertakan dan mampu beroperasi pada jarak penghantaran 10 meter.

Papan kekunci berlampu latar Sengbirch untuk Galaxy Tab S7 dan S8

Clavier rétroéclairé Sengbrich tuangkan Galaxy Tab S7 dan S8

Papan kekunci berlampu latar Sengbirch untuk Galaxy Tab S7 dan S8 / © Sengbrich

Papan kekunci Bluetooth Sengbirch juga boleh ditanggalkan dengan mudah untuk kegunaan jauh, mempunyai buaian S-Pen dan menawarkan tujuh warna berbeza untuk fungsi lampu latarnya.

Pengecas terbaik untuk tablet Samsung anda

Malangnya bagi peminat wayarles, tablet Samsung belum menyokong teknologi ini lagi, jadi anda perlu mengecas Galaxy Tab anda menggunakan kabel. Ia adalah lebih cepat dengan cara itu!

Pengecas berwayar USB-C Samsung

Pengecas Samsung

Pengecas Samsung / © Samsung

Ini adalah pengecas penting yang akan digunakan untuk semua produk Samsung anda yang dicas semula melalui USB-C. Pengecas berwayar dan pantas daripada Samsung akan berguna dalam semua keadaan.

Stesen Pengecas Mega SooPii

Stesen cas semula SooPii

Stesen pengecas SooPii / © SooPii

Stesen pengecas SooPii, yang boleh menyokong 6 peranti dengan jumlah kuasa 40W, akan membolehkan anda mengecas telefon pintar, tablet dan peranti elektronik anda yang lain dengan cepat dan pada masa yang sama. Ia adalah pejabat yang “mesti ada” jika rakan sekerja anda sentiasa kehabisan bateri!

Stilus terbaik untuk tablet Samsung anda

S-Pen untuk Samsung Galaxy Tab anda

S Pen daripada Samsung

S-Pen oleh Samsung / © Samsung

Samsung S-Pen ialah aksesori hebat untuk Galaxy S22 Ultra anda, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Z Fold 3, dan terutamanya Galaxy Tab S7 dan S8 anda. Stylus Samsung menawarkan beberapa pintasan dan ciri, kekal tersembunyi dengan baik dan sangat berguna untuk mengoptimumkan pengalaman pengguna anda sama ada pada telefon pintar atau tablet.

Stylus universal pada harga yang rendah

Stylet Jsdoin

Jsdoin Pen / © Jsdoin

Stilus OASO ialah stilus universal yang boleh anda gunakan pada tablet Samsung anda, tetapi juga pada peranti Android atau iOS yang lain. Malangnya, ia tidak akan menyepadukan fungsi S-Pen, tetapi reka bentuknya hampir dengan yang asal. Untuk sekitar $12, ia akan menggembirakan mereka yang menikmati banyak lukisan digital dan anotasi.

Hab USB-C terbaik untuk tablet Samsung anda

Hab USB-C 6-dalam-1 Ugreen

Hab USB-C 6 dan 1 de Ugreen

Hab USB-C 6-dalam-1 Ugreen. / © Ugreen

Dengan port HDMI, trio soket USB, pembaca kad SD dan Micro SD, hab USB-C Ugreen akan menggembirakan pengguna Galaxy Tab yang sangat disambungkan. Di NexPit, kami menyukai sambungan HDMI yang membolehkan anda memaparkan kerja atau permainan anda pada monitor kedua. Hab ini juga serasi dengan peranti lain seperti iPad Pro dan MacBook terkini.

Anker PowerExpand untuk Galaxy Tab S7 dan S8

Hab USB-C Anker

Hab USB-C Anker. / © Anker

Anker PowerExpand mempunyai sambungan HDMI, sambungan USB dan USB-C, pembaca kad SD dan pembaca Micro SD serta bicu fon kepala. Bonus tambahan ialah hab ini melekat terus pada tablet Samsung anda. Ia juga serasi dengan peranti lain seperti iPad Pro dan Macbook terkini. Begitulah rupanya, tetapi kami boleh mengesahkan bahawa ia serasi dengan Samsung Galaxy Tab S7 dan S8.

Singkatan terbaik untuk tablet Samsung anda

Stand desktop terbaik

Kusyen sokongan tablet Moko

Sokong Moko

Kusyen sokongan Moko. / © Moko

Jika anda ingin meluangkan masa berkualiti dengan tablet anda, pendirian Moko adalah untuk anda. Ia mempunyai poket kecil di kedua-dua sisi untuk menyimpan aksesori dengan mudah seperti fon kepala, kabel pengecasan atau S-Pen. Jika anda tidak mempunyai meja, tablet anda akan menemui sarang yang selesa di pangkuan anda.

Kaki lipat Yutao untuk tablet dan telefon pintar

Aksesori meja Samsung: Yutao

Kaki tablet YUTAO. / © Amazon

Stand tablet ini mempunyai kelebihan kerana boleh dilipat dan diletakkan di dalam mana-mana poket atau beg galas. Ia padat dan tidak mengambil banyak ruang, yang menjadikannya praktikal semasa melancong. Pemegang universal ini muat pada tablet 7″ hingga 13″ pada diri tablet ini boleh laras (125-165mm) dan membenarkan putaran sehingga 200 darjah.

Pemasangan kereta terbaik

Lekapan kereta Ohlpro

Aksesori meja Samsung: Ohlpro

Pelekap kereta Universal OHLPRO. / © Amazon

Jika anda tidak mempunyai Tesla, tidak mengapa. Lekapan kereta Universal OHLPRO ini akan menyegarkan semula papan pemuka Megane lama anda. Anda boleh melampirkan tablet Samsung anda dan mana-mana telefon pintar supaya anda tidak tersesat di jalan raya atau hanya menonton rancangan sementara menunggu anak-anak anda keluar dari sekolah.

Pemegang AHK untuk penumpang anda

Aksesori meja Samsung: Ahk

Tempat letak kepala AHK. / © Amazon

Kaki sandaran kepala AHK adalah sesuai jika anda ingin memastikan penumpang anda sibuk dengan filem pada tablet anda semasa perjalanan yang jauh. Ia boleh dipasang dengan cepat pada sandaran kepala hadapan kereta anda dan membolehkan putaran sehingga 360°.

Apakah aksesori yang anda fikir penting? Apakah yang anda mahu pengeluar untuk membuat hidup anda lebih mudah di Galaxy Tab?